Knowking54
Paylaşımcı
- Konular
- 15
Arkadaş bu tür uygulamaların orjinal düzenlenmemiş halindeki isimlerini sordu sanırımFan TV işte![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Arkadaş bu tür uygulamaların orjinal düzenlenmemiş halindeki isimlerini sordu sanırımFan TV işte![]()
Film kanalları eklenecek fakat mor paket dediğiniz ne oluyor bilgim yok açıklarsanız yapabilceğim bir şey ise onuda eklerimmor paket ve filim kanalları eklenebilir mi acaba
Ben bilmem Bein bilir diyorlar yaFilm kanalları eklenecek fakat mor paket dediğiniz ne oluyor bilgim yok açıklarsanız yapabilceğim bir şey ise onuda eklerim
Spor kanalları da yakında eklenecektirmor paket ve filim kanalları eklenebilir mi acaba
Sorunu telegram veya mail üzerinden ekran videosu veya ekran görüntüsü olarak iletirseniz inceleyimEmeğine sağlık, 24 saat geri sarması harika olmuş. Turkcell tv+ aboneliğimi yeni iptal etmiştim, bana ilaç gibi geldi. Daha da geliştimen dileği ile. Sabırla bekliyorum. Bende, menu de seçim yapınca, telefon görütüsü gibi yatay görüntüden dik görüntüye geçiyor.
Başarılar Dostum eline sağlıkMerhabalar, Film, Dizi, Canlı TV Uygulaması Hazırladım Boş Vakitlerimde İçerikler Ekliyeceğim. Uygulama İçinde Reklam Yoktur Reklamsız Bir Uygulama Olacak, Kullanıcıları Reklama Boğmak İstemiyorum Uygulama İsmini Fan TV Yapmamın Sebebi İstiyen Herkes Admin Yetkisi Alabilir ve Kendi Uygulamanız Gibi İçerikler Ekleyebilecek Olmanızdan Geliyor Basit Bir Websitesi Hazırladım Oradan İndirebilir ve Yetki Almak İçin Başvurabilirsiniz. Film, Dizi veya Canlı TV Kanalları Eklemek İsteyen Herkes Admin Başvurusu Yapabilir.
Aşağıdaki Dosya Ek'inde Uygulamanın Videosu Mevcuttur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür ederimBaşarılar Dostum eline sağlık
Bein sporFilm kanalları eklenecek fakat mor paket dediğiniz ne oluyor bilgim yok açıklarsanız yapabilceğim bir şey ise onuda eklerim
Gönderdim.Sorunu telegram veya mail üzerinden ekran videosu veya ekran görüntüsü olarak iletirseniz inceleyimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ve E-Posta
EklendiBein spor
Mail üzerinden cevap yazdımGönderdim.
Teşekkürler.Mail üzerinden cevap yazdım
Box ve tv de uyumluluk sorunu var şuan güncelleme ile düzelecektir playerdaki ekran yansıtma özelliğini kullanabilirsiniz sorun çözülene kadarMi box ta çalıştıramadım. Programı kurdum, kanalı seçtikten sonra resetliyor.
kardeş senın bu fan tv adroid smart tvlere sanırım uymuyor bi turlu yukleyemedimGüncelleme: 21 yeni yerel kanal eklendi akşam yeni kanallar eklenecektir.
kardeş senın bu fan tv adroid smart tvlere sanırım uymuyor bi turlu yukleyemedim