Yeni Tv Box'a yüklenmesi gereken uygulamalar?

İlginiz için teşekkür ederim.Modemi yeniden başlayınca hallettim ayarlar PC mantığıyla geçerli oldu.Eklemeyi unuttum k.b
modem açıp kapatmak yeterli oldugunu yazmıssınız.kurulumda ayrı bir ayar yok .ozaman .tsk ler.

Projectivy. kurulum yaptım.tv kapat aç .tekrar vestel arayüz .nasıl kullanıyorsunuz yada nerde hatam var rica etsem resimde olur.
Ayarlarda "Genel" sekmesinde "Mevcut başlatıcıyı geçersiz kıl" açık olacak. Sonra Erişilebilirlik hizmetlerinden Projectivy Launcheri "On" yaparsan direk bununla açar. TV'de de aynı olabilir ben mi stickde kullanıyorum.

Ayarlarda "Genel" sekmesinde "Mevcut başlatıcıyı geçersiz kıl" açık olacak. Sonra Erişilebilirlik hizmetlerinden Projectivy Launcheri "On" yaparsan direk bununla açar. TV'de de aynı olabilir ben mi stickde kullanıyorum.
sagol deneyim. yazarım

Denediğim tüm launcherlarda bir soru sonra launcher kapanıp varsayılan mibox launcherina dönüyor mibox kullanıyorum. Bazen de cihazda takılmaya sebep oluyor cihaz kapanıp açılıyor. Bu launcher sorunsuz mudur ?

Denediğim tüm launcherlarda bir soru sonra launcher kapanıp varsayılan mibox launcherina dönüyor mibox kullanıyorum. Bazen de cihazda takılmaya sebep oluyor cihaz kapanıp açılıyor. Bu launcher sorunsuz mudur ?
şu ana kadar 3-5 cihaz denedim eğer erişebilirlik ayarlarını yaparsanız genel olarak sorun olmaz. Projectivy bu iş için çok uygun olmazsa nexify gerekli ayarları yapın olacaktır.

Ben hiç sorun yaşamadım. Gayet stabil çalışıyor. İçerisinden dediğim ayarları yaparsan varsayılan launcherin olur. Diğer ana ekranı hiç görmezsin. İstediğin gibi de özelleştirebiliyorsun çok kullanışlı.

AtvToolsu Satın Alin 50tl Emin Olun Birçok Uygulama Devre Disi Kalacak Bircok Programin Yaptığını Tek Uygulamada Yapıyor

cloudstream, smartube, inattv, beleştv

eskiden cricfy adlı futbol apksını kullanıyordum yurtdışındaki birçok spor kanallarını canlı izliyordum güncelleme geldikten sonra esette taratınca virüs çıktı sildim virüs olmasa çok güzeldi bana yurtdışı spor kanallarına ulaşabileceğim spor apksı lazım bulamadım

Benim bildiğim, drive'a diğer uygulamalar üzerinden erişimin yaklaşık 1 yıldır google tarafından engellendiği. Forumda da baya bir tartışılmıştı. Hangi file managerdan drive'a erşiyorsunuz merak ettim. Ben file manager plustan şu hatayı alıyorum, tabiki diğerlerinden deEkli dosyayı görüntüle 31051
file manager+ yazıyordu galiba hocam. ben şahsen ulaşabiliyorum drive 'a.

Benim bildiğim, drive'a diğer uygulamalar üzerinden erişimin yaklaşık 1 yıldır google tarafından engellendiği. Forumda da baya bir tartışılmıştı. Hangi file managerdan drive'a erşiyorsunuz merak ettim. Ben file manager plustan şu hatayı alıyorum, tabiki diğerlerinden deEkli dosyayı görüntüle 31051

Solid explorer ile drive hesabıma bağlanıp dosya alıp gönderebiliyorum.

eskiden cricfy adlı futbol apksını kullanıyordum yurtdışındaki birçok spor kanallarını canlı izliyordum güncelleme geldikten sonra esette taratınca virüs çıktı sildim virüs olmasa çok güzeldi bana yurtdışı spor kanallarına ulaşabileceğim spor apksı lazım bulamadım
Uygulama çok var ama eğer virüssüz temiz birşey istiyorsan cloudstream üzerinden eklenti ile bir çoğuna ulaşabilirsin Forum da konular var ve güncel.

ak-47 sports uygulamasını deneyebilirsin.Unlinked içerisinde veya internette bulabilirsin apk sını

File Explorer plus, FX olmadı da Solid explorer kabul etti, teşekkürler

Sendfiles to TV
Cx dosya gezgini
Cloudstream
Tizen tube
Analiti (internet hız ölçer)
Octohid VPN
Televizo (IPTV player)
Mydream Tv
Stremio
İlk aklıma gelen bende yüklü olanlar.
Yeni cihazınız hayırlı olsun.iyi eğlenceler...
Dosya yöneticisini kullanıyorum dosya aktarımı da yapıyorum

Geri