Yeni Tv Box'a yüklenmesi gereken uygulamalar?

Cloudstream + Plt-Stream repo su
Byebyedpi
file manager+
Ayrıca file manager üzerinden buluta bağlanıp mesala kendi google driveıma apkları ve kodları yükleyebiliyorum.

Mibox cihaz kullanıyorum hangi launcheri kullanırsam kullanayım tüm izinleri vermiş olmama rağmen örneği CloudStreamden çıkış butonuna basıp çıkış yaptım varsayılan Box launcherine geri dönüyor. Tekrar launcheri gidip aç demem gerekiyor. Bu launcherda bu sorun var mıdır ? Yada ben bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Bu launcherde öyle bir sorun yok. home tuşuna basınca default launchere dönmez. Nexfy launcherde kalır. Ama bu 2 yazacağım şeyi yapmanız şart. Erişebilirlik ayarlarından nexfy launcheri etkinleştirin ve launcher ayarlarından, Genel sekmesindeki "Mevcut başlatıcıyı geçersiz kıl" seçeneğini aktif yapın. Asla default launchere dönmez. Ama bu 2 yazdığım şeyi yapmanız gerekiyor.

Aslında launcherlerin suçu yok bu konuda. Android sistemi, launcher varsayılan bile seçilse onu bypass edip default launcheri başa getiriyor. launcher 2. sırada kalıyor. Ama bu yöntemle biz onu bypass etmiştik olduk :)

Bu launcherde öyle bir sorun yok. home tuşuna basınca default launchere dönmez. erişebilirlik ayarlarından nexfy launcheri etkinleştirin ve launcher ayarlarından "Mevcut başlatıcıyı geçersiz kıl" seçeneğini aktif yapın. Asla default launchere dönmez. Ama bu 2 dediğimi yapmanız gerekiyor.

Aslında launcherlerin suçu yok bu konuda. Android sistemi, launcher varsayılan bile seçilse onu bypass edip default launcheri başa getiriyor. launcher 2. sırada kalıyor. Ama bu yöntemle biz onu bypass etmiştik olduk :)
Miboxta "mevcut başlatıcıyı geçersiz kıl" ayarı tam oalrak nerede erişebilirlik menüsünde bulamadım ? teşekkürler

Miboxta "mevcut başlatıcıyı geçersiz kıl" ayarı tam oalrak nerede erişebilirlik menüsünde bulamadım ? teşekkürler
Miboxta değil, launcherin içinde. Nexfy launchere ait bir özellik.

cloudstream, smartube, inattv, televizio, cxfile manager

AtvTools kurun nimet nimet yanlız 50 tl parasini sonuna kadar hak ediyor

Ayrıca Konumada Bakabilirsin

Konu '(Yardımlaşma) Herkes Cihazlarında Kullandığı
Uygulamaları Yazabilir mi? (Tv, Box, Stick)'

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Android 14 geçtiğimden beri keenetic reklamları engellemiyor bende hocam.11 ve 9 cihazlarda bir sorun yok.
Ek olarak smarttube Tizen tube,Fdosya yöneticisi(ilk kurulacak bu). Ve tvquick action s,Localsend(send filestv bazı cihazlarda14 sonrası görmüyor)tabiki arayüz Projectivy.
Projectivy. kurulum yaptım.tv kapat aç .tekrar vestel arayüz .nasıl kullanıyorsunuz yada nerde hatam var rica etsem resimde olur.

Projectivy. kurulum yaptım.tv kapat aç .tekrar vestel arayüz .nasıl kullanıyorsunuz yada nerde hatam var rica etsem resimde olur.
Kapat açtan sonra tabii ki vestel arayüz gelir
Bu sadece program tv yi kapatınca işi biter
Şunu yapabilirsiniz tv de en öne alırsınız açtıktan sonra da prejectvy yi aktif edersiniz

Cloudstream, one player,unlinked

Arama çubuğundan projectivy diye arama yapın, orada @tekkan ın açtığı konu var, cevapları orada. Daha önce farklı başlıklar altında çok konuşulduğu için pek cevap gelmez

Ben çok birşey yüklemiyorum. Cloudstream, Downloader, Dosya yöneticisi, ADB TV şimdilik yetiyor. Zaten Digitürk üyeliğim olduğu için canlı TV olaylarına girmiyorum bile

Byebyedpi
file manager+
Ayrıca file manager üzerinden buluta bağlanıp mesala kendi google driveıma apkları ve kodları yükleyebiliyorum.
"Ayrıca file manager üzerinden buluta bağlanıp mesala kendi google driveıma apkları ve kodları yükleyebiliyorum." bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler 🙌

Byebyedpi
file manager+
Benim bildiğim, drive'a diğer uygulamalar üzerinden erişimin yaklaşık 1 yıldır google tarafından engellendiği. Forumda da baya bir tartışılmıştı. Hangi file managerdan drive'a erşiyorsunuz merak ettim. Ben file manager plustan şu hatayı alıyorum, tabiki diğerlerinden de1000141753.png

İlginiz için teşekkür ederim.Modemi yeniden başlayınca hallettim ayarlar PC mantığıyla geçerli oldu.Eklemeyi unuttum k.b

Geri