Öneri YENI PUU TV GELDİ !!! IPTV bölümü eklendi.

Uygulamayi Amazon Fire tv box yükledikten sonra uygulama acildiktan sonra ön safya gecilemiyor. Böyle bir sorun yasayan var mi?

telegramda demo surum yayinlandi bayagi guzel olmus eline saglik usta

• Beğen
Tepkiler: pun
IMG 5157
Yukardaki sayfaya kadar geliyorum fakat sonrasinda hic bir yere tiklayamiyorum. Canli tv, film izleye … vb tiklayamiyorum.

Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi

YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
4. Film Bölümu Acdi.
5. Yeni Player Eklendi indirip güncelleme yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 1368

Film bölümü açıldı popüler filmler 720p ve 1080p olarak ekleniyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1253

Ekli dosyayı görüntüle 1252
Diziler şimdilik web üzerinden idare edin 😀

Ekli dosyayı görüntüle 1064

Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065

1000428297-jpg.1066

Ekli dosyayı görüntüle 1855Ekli dosyayı görüntüle 1856Ekli dosyayı görüntüle 1857
Yorumlarınız bizim için önemli.....

Yeni arayüz ve yeni player ile güncellenmiş hali....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili @pun
Lütfen konu başlıklarında veya konu içinde tamamı BÜYÜK HARF kullanmayalım.
(Şimdilik yazılı uyarı yapılmaktadır, düzeltilmemesi veya hatanın devamında puan sistemli uyarı sistemi uygulanacaktır.)
İyi forumlar.
@Laperdesi
Emeklerine sağlık hocam var ol.

• Beğen
emeğine sağlık görsel güzel görünüyor kullanım kolay kumanda desteği var gibi görünüyor telefon dan anladığım kadar ile ama başlangıç da olan uygulama için içerik yok denecek kadar az kırk film gördüm hepsi klasik film ler eklenecek güncel film ler göremedim film kategori geçişleri yok tu tık lar çalışmadı.. başlangıç program için reklam aşırı fazla reklam atlama yok bu da program bu hali ile başlamadan ömrünu bitirir yazık olur biraz çekicilik olsun diye reklam olmamalı diye düşündüm piyasa da film link ler çok var hiç olmaz sa bi kaç link atılmali di diye düşündüm.. yine de emeğine eline sağlık emeğinin karşılığını alırsın inşallah...

• Beğen
emeğine sağlık görsel güzel görünüyor kullanım kolay kumanda desteği var gibi görünüyor telefon dan anladığım kadar ile ama başlangıç da olan uygulama için içerik yok denecek kadar az kırk film gördüm hepsi klasik film ler eklenecek güncel film ler göremedim film kategori geçişleri yok tu tık lar çalışmadı.. başlangıç program için reklam aşırı fazla reklam atlama yok bu da program bu hali ile başlamadan ömrünu bitirir yazık olur biraz çekicilik olsun diye reklam olmamalı diye düşündüm piyasa da film link ler çok var hiç olmaz sa bi kaç link atılmali di diye düşündüm.. yine de emeğine eline sağlık emeğinin karşılığını alırsın inşallah...
Geri dönüş için eyvallah dostun son yüklediğiniz demo uygulama filmler olsun popüler olarak ekleyelim dedik cogaltila bilir ağırlık canli tv olarak şimdilik yola devam edelim diyoruz ve ilk açılışta 1 tane reklam var uygulama içinde başka geziti halinde olsa bile reklam yok tabi siz değerli dostların olumlu olumsuz dönüşleri bizim uygulamadaki eksiklerimizi gösterecektir. Sana ve diyer dostlara selamlar.

Emeğine sağlık teşekkür ederim başarılar diliyorum

• Beğen

Konuyu görüntüleyenler

Geri