Yeni Bilgisayarı Formatlama

ben bir ara kullanmaya çalıştım wwindows a alışık olduğumdan zor geldi sebepleri pek çok işlem kodlarla yapılıyor bir sürü farklı farklı sürüm var herkes kendine göre kişiselleştirmiş kod sistemini bilenler için bulunmaz kaftan ama herşeyi o yapsın diyenler için zor tabi ben bunu 20 yıl kadar önce kullandım vazgeçtim sonralardan geliştirilmiş olabilir
Valla abi son linux dağıtımları Windows 11 gibi oldu terminal kullandığımı hatırlamıyorum

Ben sıkıntısız sorunsuz windows kurabilirim her sisiteme, ayrıca linux da, mac os da, chrome os da ve android x86 da , ana bıranş yani, her türlü desteğide veririm keşke izmirde olsaydı arkadaş :)
Ben windowsdan önce geliştirilen özellikleri linuxda ücretsiz kullanabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum şahsen keşke 14 yaşımda linuxda professionelleşseymişim

@haruns bu arada abi laptoplar için halen linux ve Windows iyi çalışamıyor bu bir bariz gerçek onun dışında gerçekten Windows 10 tiles menü hayranıydım kde neon u Windows a benzettim windowsdaki özellikleri falan ekledim dedim mac OS adam olmaz ama Windows linux gelişmeli ayrıca olursa Windows NT bitmeli linux çekirdeği gelişmeli dedim

Ben windowsdan önce geliştirilen özellikleri linuxda ücretsiz kullanabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum şahsen keşke 14 yaşımda linuxda professionelleşseymişim

en son bunu denedim adamlar çok yaklaşmışlar windowsa :)

en son bunu denedim adamlar çok yaklaşmışlar windowsa :)
Abi daha detaya inersen sollamışlar bile mac OS ios windows geri kaldı ve mahkeme açıldı linux android sollayınca dedilerki siz fazla para alıyor az hizmet sergiliyorsunuz bu nedenle tüm Windows linux Mac android ios Instagram Facebook birbirine benzemeli ve diğerinde olan özellik diğerlerinede güncellemeyle gelmeli aksi taktirde dolandırıcılık denildi şuan hangisini kullandığın çok fark etmiyor ama şu bır gerçek genel kullanımda linux daha basit abi baktığında hali hazır format dosyası

Adamın evine kamp kurup her kurmak ve kullanmak istediği şeyde yardımcı olacaksınız tutun kolundan zorla kurdurun Linux.

Kurmasın demiyor kimse. Konuyu açan Windows istiyor. Bu kadar basit.
nerelere geldik
çıkmaz sokağamı girdik ne

bizim pardus ne oldu çok sevinmiştim o zaman bizimkilerde başaracaklar diye ama sonralardan sesi soluğu çıkmadı
Onun geliştiricileri sistemi arayüzü istediğim gibi yaptılar ama linux haberleşme çekirdeğidir diyelim onlar o konularda çok düzen sağlayamadılar galiba pardüsü kurmakdan korkuyorlardı bı dönem o kadarda değil ama çok kurcalıyorlar sistemi kimse alışamıyor denemedim onu

Admin arkadaş bence konuyu split et

Abi o eskidendi işte gereksiz program sevdalısı değilseniz linuxda az ama öz kaliteli programlar var
yazılım dediğim mk otomasyon yazılımları pek çoğu hala windows 10 gelmedi eski sistemlerle çalışıyorlar üreticiler yapmıyor

nerelere geldik
çıkmaz sokağamı girdik ne
Konu sahibi sizsiniz. Ben istemsizce müdahil oldum ama OS Fighters 2024 Windows vs Linux oldu konu.

Ben size izleyebileceğiniz ve yardımı olacak birkaç video vereceğim biraz sonra. Hepsini izlemek farklı durumlarda ne yapmak gerektiğini anlamanızı sağlayabilir. Tabi kendiniz kurmak istiyorsanız.

Admin arkadaş bence konuyu split et
Neden başlangıç için imaj arıyor adam pcye androidmi kursun yani
yazılım dediğim mk otomasyon yazılımları pek çoğu hala windows 10 gelmedi eski sistemlerle çalışıyorlar üreticiler yapmıyor
Anlıyorum endüstriyel programlar githubda muhakkak vardır kaliteli yada kalitesiz alternatif falan ama geçmez kimse geçmiş olsun hocam

Konu sahibi sizsiniz. Ben istemsizce müdahil oldum ama OS Fighters 2024 Windows vs Linux oldu konu.

Ben size izleyebileceğiniz ve yardımı olacak birkaç video vereceğim biraz sonra. Hepsini izlemek farklı durumlarda ne yapmak gerektiğini anlamanızı sağlayabilir. Tabi kendiniz kurmak istiyorsanız.
Adama AMD Intel yada Nvidia ne kullanıyor onu bi sorun yani otomatik halletmiyor yani Windows ondan dedim DDR3 sistemde bile idare eder çalışıyor her sistem kendisi bilir

Ayrıca ne olur ne olmaz diye eğer ssd de kurulum hatası olursa part disk ve ssd'yi görmez ise WMD ile ilgili video'da eklemek lazım

bilgisayara format atacaktım ne oldu böyle
konu bizim hiç anlayamadığımız yerlere geldi
biz konuyu anlamadan kapatılacak şimdi böyle giderse
Format atamdan

Neden başlangıç için imaj arıyor adam pcye androidmi kursun yani

Anlıyorum endüstriyel programlar githubda muhakkak vardır kaliteli yada kalitesiz alternatif falan ama geçmez kimse geçmiş olsun hocam

Oy oy oy pc'ye android kurmak en sevdiğim işlemlerden biri :)

Geri