Yeni Bilgisayarı Formatlama

Ventoy ve Deepin linuxla evet bir kaç flat ayar programı PC editör indirmesi yetiyor bottles gibi oyun oynarsın kaliteli linux programları kullanırsın sistem mis gibi çalışıyor ama yinede kurcalarsan bozulması kaçınılmaz timeshift falan yada terminal kullanmama gerek kalmadı deepines espaniol store ve deepin store yetiyor
Hiç bilmeyeni tamamen bilinmeze sürükle ve oraya terk et.

Mesajın güzelliğini hayranlıkla seyrediyorum.

Hiç bilmeyeni tamamen bilinmeze sürükle ve oraya terk et.

Mesajın güzelliğini hayranlıkla seyrediyorum.
Windows kullanmak daha zor deepin herşeyi hallediyor çokda önemli olmasada flatpakdan gereksiz uygulamalar yükler tarayıcı uygulamalarını falan yükler o yüzden flathub indir dedim yani deepin indirip deepin espaniol store programını indir yeter yani istediğin programı indir kullan

Windows kullanmak daha zor deepin herşeyi hallediyor çokda önemli olmasada flatpakdan gereksiz uygulamalar yükler tarayıcı uygulamalarını falan yükler o yüzden flathub indir dedim yani deepin indirip deepin espaniol store programını indir yeter yani istediğin programı indir kullan
birçok bilinmeyenli bir denklem içne düştük sanırsam nasıl çözeceğiz bakalım

Konuyu açan diyor ki:

WINDOWS KURMAK HAKKINDA HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM.

Hatta;

KURMAK VE SIFIRLAMAK diye cümle kuruyor. Yani, bu bile tecrübesini anlatıyor.

Kurmayı bilmese de kullanmayı az çok biliyor demektir ki Windows kurmak hakkında yardım istiyor.
Fakat siz noktanın ve diğer tüm noktalama işaretlerinin Christmas tatilinde olduğunu gözüme soka soka kalkmış linux, deepin espaniol gibi kelimelerle yazıyorsunuz.

Bu adam kalkıp linux kurarsa sadece birkaç linux kullanmayı bilen forum kullanıcısından hangisi sorunu olduğunda yardım edecek peki?

Önerim linux kurup kullanmanız deseniz kimse ses etmez. Tavsiyedir der okuruz ilerlemeyi. Fakat şu anda konu ne zaman kodi, seyir türk, repo gibi şeylere gelecek diye beklemeye başladım.

Konuyu açan diyor ki:

Hatta;

Kurmayı bilmese de kullanmayı az çok biliyor demektir ki Windows kurmak hakkında yardım istiyor.
Fakat siz noktanın ve diğer tüm noktalama işaretlerinin Christmas tatilinde olduğunu gözüme soka soka kalkmış linux, deepin espaniol gibi kelimelerle yazıyorsunuz.

Bu adam kalkıp linux kurarsa sadece birkaç linux kullanmayı bilen forum kullanıcısından hangisi sorunu olduğunda yardım edecek peki?

Önerim linux kurup kullanmanız deseniz kimse ses etmez. Tavsiyedir der okuruz ilerlemeyi. Fakat şu anda konu ne zaman kodi, seyir türk, repo gibi şeylere gelecek diye beklemeye başladım.

Linux kurmasın bilgisayardan soğur valla

birçok bilinmeyenli bir denklem içne düştük sanırsam nasıl çözeceğiz bakalımsi

Siz takılmayın oraya. Bilgisayarı açtığınızda eğer bir windows kurulum flash'ı takılı değilse bios'a girer cihaz. İşte çoğu kişi bunu bilmediği için şikayetvarda markayı şikayet eden çok.

Bir wimdows kurulum flash'ı takıp bilgisayarı açtığınızda kurulu bir işletim sistemi olmadığındam direk windows'u kurulumu ekranı gelir. Bol bol video seyredin. Eğer illa yapamam diyorsanız etrafınızda yapabilecek birini bulun yada bir bilgisayarcıya 400 ile 800 TL ödemeye hazır olun

Ventoy secure boot'lu cihazlarda sıkıntı. Secure boot'u kapatmadan Ventoy'a boot ettirmiyor

Ventoy secure boot'lu cihazlarda sıkıntı. Secure boot'u kapatmadan Ventoy'a boot ettirmiyor
Bu arada ücretsiz kendine ait Windows da ne yapılıyorsa daha hızlı basitleştirilmiş kaliteli arayüzlü bir dağıtım kullanıyorsan sorun olmuyor gidipde arch indirdiyden normal linux a hakaret etmek debian yada öpen suse deneyin deepin en ideal

Konuyu açan diyor ki:

Hatta;

Windows daha zor format sonrası servis pack gereksinim paketleri düzgün kurmassa görürüm ben Windows daha iyi demesini mecbur Windows 11 kurmak zorunda birde

Bu arada ücretsiz kendine ait Windows da ne yapılıyorsa daha hızlı basitleştirilmiş kaliteli arayüzlü bir dağıtım kullanıyorsan sorun olmuyor gidipde arch indirdiyden normal linux a hakaret etmek debian yada öpen suse deneyin deepin en ideal

Linux kullanmak başka bir ayrıcalık. Eğer bu konulara merak salmadıysanız uğraşmayı sevmiyorsanız çoğu kişi işin Linux tamamen kafa karıştırıcı. Ben birkaç sürüm denedim. En son Pardus'u denedim ve bir daha bulaşmadım. Ben evde server kurma niyetiyle başladım Apache server denemeleri yaptım fakat işin içinde çıkamaz hale gelince bir daha Linux dağıtımlarına bulaşmadım. Red hat çok canıma okuduydu

Windows daha zor format sonrası servis pack gereksinim paketleri düzgün kurmassa görürüm ben Windows daha iyi demesini mecbur Windows 11 kurmak zorunda birde
Adamın evine kamp kurup her kurmak ve kullanmak istediği şeyde yardımcı olacaksınız tutun kolundan zorla kurdurun Linux.

Kurmasın demiyor kimse. Konuyu açan Windows istiyor. Bu kadar basit.

Sanırım freedos makina alınmış.
işletim sistemi yoksa satın alman gerekiyor demektir windows kuracaksan kolaydır kurulum seni yönlendirir başka işletim sistemleri linux gibi kuracaksan onlar biraz karışık bilen birine yaptırmak daha doğru olur zaten linux geneli itbari ile yazılımcıların tercih ettiği bir sistem

işletim sistemi yoksa satın alman gerekiyor demektir windows kuracaksan kolaydır kurulum seni yönlendirir başka işletim sistemleri linux gibi kuracaksan onlar biraz karışık bilen birine yaptırmak daha doğru olur zaten linux geneli itbari ile yazılımcıların tercih ettiği bir sistem
Ben yazılımcı değilim Windowsdan daha rahat kullanabiliyorum her programin ismi farklı o kadar arayüz yerleşim yerleri yani layout yerlerine kadar aynı crack uygulama aramama sürücü kurmama gerek yok mesela her mağzadan ister taşınabilir ister direk sisteme programı kurayım flatpak olmadığı sürece çatır çatır çalışıyor bottles açmadığı oyunu görmedim otomatik Windows bağımlılıklarını kuruyo gereksinim paketleri falan ben zorluk nerde anlamadım :) tema falan kurarak arayüzünü sistemimi yada programlarımı Windows a benzetmeye çalışmadım Windows daki alışkanlıklarimi linuxa eklemeye çalışmadım zaten vardı aktif edip kapatmayı öğrendim hangi yerden o kadar

Ben yazılımcı değilim Windowsdan daha rahat kullanabiliyorum her programin ismi farklı o kadar arayüz yerleşim yerleri yani layout yerlerine kadar aynı crack uygulama aramama sürücü kurmama gerek yok mesela her mağzadan ister taşınabilir ister direk sisteme programı kurayım flatpak olmadığı sürece çatır çatır çalışıyor bottles açmadığı oyunu görmedim otomatik Windows bağımlılıklarını kuruyo gereksinim paketleri falan ben zorluk nerde anlamadım :) tema falan kurarak arayüzünü sistemimi yada programlarımı Windows a benzetmeye çalışmadım Windows daki alışkanlıklarimi linuxa eklemeye çalışmadım zaten vardı aktif edip kapatmayı öğrendim hangi yerden o kadar
Kaldıki bende 10 numara 11 isosuda var lite ama telegramdan atmam gerekiyor kurduktan sonra ya abi bu PC bu programı neden açmıyor kameram niye Bluetooth niye görmüyor sorunu yaşarsa Windows 11 de siz uğraşırsınız kardeşimizle

ben bir ara kullanmaya çalıştım wwindows a alışık olduğumdan zor geldi sebepleri pek çok işlem kodlarla yapılıyor bir sürü farklı farklı sürüm var herkes kendine göre kişiselleştirmiş kod sistemini bilenler için bulunmaz kaftan ama herşeyi o yapsın diyenler için zor tabi ben bunu 20 yıl kadar önce kullandım vazgeçtim sonralardan geliştirilmiş olabilir

Başka dünyaların insanlarıyız. Sorun sende değil bende.

Konu ne ara Freedos bilgisayara Windows kurmaktan buralara kadar geldi artık takip edemiyorum.

@fener09 eğer takıldığınız kısımlar olursa Windows kurarken buradan yazarsanız mutlaka birileri yardımcı olacaktır.

ben bir ara kullanmaya çalıştım wwindows a alışık olduğumdan zor geldi sebepleri pek çok işlem kodlarla yapılıyor bir sürü farklı farklı sürüm var herkes kendine göre kişiselleştirmiş kod sistemini bilenler için bulunmaz kaftan ama herşeyi o yapsın diyenler için zor tabi ben bunu 20 yıl kadar önce kullandım vazgeçtim sonralardan geliştirilmiş olabilir
Ben Windows 8 ve 10 hayranıydım dostum şuan linuxda tek beğenmediğim şey bottles oda zaten Windows programlarını kandırarak çalıştıran bir sorun giderme aracı onunda arayüzünü sevmiyordum efsane köyü tema buldum devian artdan winzort linux kadar kaliteli görünüyor oyunlarda fena değil programlarda yine winzort gibi hatalı çalışıyor flatsealden flatpak uygulamalarının hepsine izin vermediğin sürece flatpak uygulamaları sorunlu çalısır ve flatpak uygulamaları genelde her sistemde kullanılabilsin diye yapıldigi için senin bilgisayarda düzgün çalışmaya bilir deb paketi kur

Kaldıki bende 10 numara 11 isosuda var lite ama telegramdan atmam gerekiyor kurduktan sonra ya abi bu PC bu programı neden açmıyor kameram niye Bluetooth niye görmüyor sorunu yaşarsa Windows 11 de siz uğraşırsınız kardeşimizle
Ben sıkıntısız sorunsuz windows kurabilirim her sisiteme, ayrıca linux da, mac os da, chrome os da ve android x86 da , OS ana bıranş yani, her türlü desteğide veririm keşke izmirde olsaydı arkadaş uğraşırdım zevkle :)

Geri