Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet hiç zor değil, youtube dan bir kaç video bakın takıldığınız yerde biz forum kullanıcıları destek oluruz.Bizim gibi amatörlerin yeni alınmış bir bilgisayarı sıfırdan kurması ve formatlaması mümkünmü
alakanızdan dolayı tşk lerEvet hiç zor değil, youtube dan bir kaç video bakın takıldığınız yerde biz forum kullanıcıları destek oluruz.
Bu video size göre :alakanızdan dolayı tşk ler
windows 11 kurmak istiyorum nereden bulabiliriz varmı tavsiye edeceğiniz siteler yada kendi sitesindenmi yükleme yapmak gerek mümkünmü
Bu video size göre :
indirme linki :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İlgi ve alakanzdan dolayı tşklerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Birde ucuz oem key alırsınız 200 - 300 TL arasıİlgi ve alakanızdan dolayı t
bir kaç video daha bakın , sonra gözünüz de alışır zatenİlgi ve alakanzdan dolayı tşkler
Deneyelim bakalım becerebilecekmiyiz tamamen yabancıyım bu konulara hiçbir bilgim de yok nasıl olacak bakalım yada yeni bilgisayarı çökertip kullanılmaz hale getiririz
Getir 10 dakikada yapalımİlgi ve alakanzdan dolayı tşkler
Deneyelim bakalım becerebilecekmiyiz tamamen yabancıyım bu konulara hiçbir bilgim de yok nasıl olacak bakalım yada yeni bilgisayarı çökertip kullanılmaz hale getiririz
tabiki mümkün de bilgisayarında işletim sistemi varmı varsa ne var ona göre formatlaman daha doğru olurBizim gibi amatörlerin yeni alınmış bir bilgisayarı sıfırdan kurması ve formatlaması mümkünmü
sağolunGetir 10 dakikada yapalım![]()
Sanırım freedos makina alınmış.tabiki mümkün de bilgisayarında işletim sistemi varmı varsa ne var ona göre formatlaman daha doğru olur
aynen freedos beceremiyeceğiz herhalde biz bu işiSanırım freedos makina alınmış.
Aynen Bilgisayar daha elime geçmediYapabilirsiniz, yeni bilgisayar aldınız sanırım güle güle kullanın.
Aslında çok basit, öncelikle size kurmak istediğiniz Windows versiyonu için onu içeren bir USB bellek gerekiyor. Onu hazırladınız mı?
Aynen Bilgisayar daha elime geçmedi
Bizim ki tamamen amatörce hiç bir bilgim yok nasıl olacak bakalım becerebilecekmiyiz bilmiyorum
Ancak sizin gibi bu işlerde tecrubeli profosyonel arkadaşların yardımıyla olursa olur
IspartaNerede yaşıyorsunuz. Belki size yakın bu işlerden anlayan bir grup üyesi vardır
Video açık bir şekilde yapmanız daha iyi olabilir ama adım adım da ilerleyebiliriz kurulum sırasında.Aynen Bilgisayar daha elime geçmedi
Bizim ki tamamen amatörce hiç bir bilgim yok nasıl olacak bakalım becerebilecekmiyiz bilmiyorum
Ancak sizin gibi bu işlerde tecrubeli profosyonel arkadaşların yardımıyla olursa olur
Ventoy ve Deepin linuxla evet bir kaç flat ayar programı PC editör indirmesi yetiyor bottles gibi oyun oynarsın kaliteli linux programları kullanırsın sistem mis gibi çalışıyor ama yinede kurcalarsan bozulması kaçınılmaz timeshift falan yada terminal kullanmama gerek kalmadı deepines espaniol store ve deepin store yetiyorBizim gibi amatörlerin yeni alınmış bir bilgisayarı sıfırdan kurması ve formatlaması mümkünmü