Yeni Bilgisayarı Formatlama

Bizim gibi amatörlerin yeni alınmış bir bilgisayarı sıfırdan kurması ve formatlaması mümkünmü
Evet hiç zor değil, youtube dan bir kaç video bakın takıldığınız yerde biz forum kullanıcıları destek oluruz.

Bu video size göre :

indirme linki :

Birde ucuz oem key alırsınız 200 - 300 TL arasıİlgi ve alakanızdan dolayı t
İlgi ve alakanzdan dolayı tşkler
Deneyelim bakalım becerebilecekmiyiz tamamen yabancıyım bu konulara hiçbir bilgim de yok nasıl olacak bakalım yada yeni bilgisayarı çökertip kullanılmaz hale getiririz

İlgi ve alakanzdan dolayı tşkler
Deneyelim bakalım becerebilecekmiyiz tamamen yabancıyım bu konulara hiçbir bilgim de yok nasıl olacak bakalım yada yeni bilgisayarı çökertip kullanılmaz hale getiririz
bir kaç video daha bakın , sonra gözünüz de alışır zaten :)

Yapabilirsiniz, yeni bilgisayar aldınız sanırım güle güle kullanın.

Aslında çok basit, öncelikle size kurmak istediğiniz Windows versiyonu için onu içeren bir USB bellek gerekiyor. Onu hazırladınız mı?

Yapabilirsiniz, yeni bilgisayar aldınız sanırım güle güle kullanın.

Aslında çok basit, öncelikle size kurmak istediğiniz Windows versiyonu için onu içeren bir USB bellek gerekiyor. Onu hazırladınız mı?
Aynen Bilgisayar daha elime geçmedi
Bizim ki tamamen amatörce hiç bir bilgim yok nasıl olacak bakalım becerebilecekmiyiz bilmiyorum
Ancak sizin gibi bu işlerde tecrubeli profosyonel arkadaşların yardımıyla olursa olur
Birde düşünüyorum bu formu ve sizleri boşuna meşgul ediyormuşum gibi geliyor böyle cahillik yaparak
Bu formun amacı dışınamı çıkıyorum diye düşünüyorum meşgul ederek

Bizim ki tamamen amatörce hiç bir bilgim yok nasıl olacak bakalım becerebilecekmiyiz bilmiyorum
Ancak sizin gibi bu işlerde tecrubeli profosyonel arkadaşların yardımıyla olursa olur

Nerede yaşıyorsunuz. Belki size yakın bu işlerden anlayan bir grup üyesi vardır

Video açık bir şekilde yapmanız daha iyi olabilir ama adım adım da ilerleyebiliriz kurulum sırasında.
Öncelikle markası modeline ve işlemcisine göre eğer içerisinde m.2 SSD varsa Windows yükleme diskinin içerisine ayrıca bir dosya daha yüklemeniz gerekebilir. Çünkü bazen m.2 SSD ilk kurulumda disk yok hatası gösterebiliyor. Bu yüzden kurulum sırasında tekrar uğraşmamak yerine tek bir sürücü dosyası ile diski gösterip devam etmeniz gerekebilir.

Siz hazırlıklarınızı yapın, yanınızda bir windows kurulum videosu açıkken takılırsanız biz buradan destek vermeye çalışırız.

Bizim gibi amatörlerin yeni alınmış bir bilgisayarı sıfırdan kurması ve formatlaması mümkünmü
Ventoy ve Deepin linuxla evet bir kaç flat ayar programı PC editör indirmesi yetiyor bottles gibi oyun oynarsın kaliteli linux programları kullanırsın sistem mis gibi çalışıyor ama yinede kurcalarsan bozulması kaçınılmaz timeshift falan yada terminal kullanmama gerek kalmadı deepines espaniol store ve deepin store yetiyor

Geri