(Yardımlaşma) Herkes Cihazlarında Kullandığı Uygulamaları Yazabilir mi? (Tv, Box, Stick)

Demek istediğim başka depolar yükleyebilirsiniz ama aynı eklentileri kurmamaya dikkat edin.
Anladim hocam dediğini teşekkür ederim çakışma olmasın diye birinde hd xxx indirdiysen digerinde farklı site kullan diyon ayni siteyi acmas

Peki bu depolar kendini güncelliyor değil mi mesela xxx siteye yeni film düştü hemen ordada gözükür değil mi?
Aynen sen bişey yapmıyorsun kendi güncelleniyor uygulamanın kendisine güncelleme geldiği zaman uyarı veriyor kendi içinden güncelleme yapabiliyorsun depo kendi güncelleniyor

Peki bu depolar kendini güncelliyor değil mi mesela xxx siteye yeni film düştü hemen ordada gözükür değil mi?
Aynen sen hiçbir bişey yapmıyorsun sadece oturup izle bir numara uygulaman olacak kullandığın zaman

Tamamdır hocam teşekkürler ben yarın bi tvde deneme yapayım gerçekten sec beğen al işi güzel teşekkür ederim ikinizede yazdınız o kadar eyvallah
Rica ederim hocam, aklınıza takılan bir şey olursa sormaktan çekinmeyin. Hayırlı geceler

Tamamdır hocam teşekkürler ben yarın bi tvde deneme yapayım gerçekten sec beğen al işi güzel teşekkür ederim ikinizede yazdınız o kadar eyvallah
Nedemek yardımcı olabildiysek ne mutlu

Güncel repolar neler bir deneyim yarın konusunu bulamadım forumda
Arkadaşlar yardımcı olmuş Mobile kurmuşsun zaten. Yarın TV ye yaparken önce VPN aç. Daha sonra eklenti kısmına megaturk yaz . Orada depolar çıkacak. Kraptoru kurarsın. Yabancılar içinde megadepo ekleyip göz atabilirsin ama abartma. Kasar program 👍

Arkadaşlar yardımcı olmuş Mobile kurmuşsun zaten. Yarın TV ye yaparken önce VPN aç. Daha sonra eklenti kısmına megaturk yaz . Orada depolar çıkacak. Kraptoru kurarsın. Yabancılar içinde megadepo ekleyip göz atabilirsin ama abartma. Kasar program 👍
Aynen çok fazla eklenti kurma 10 tane kursan yeter sonra kasar uygulamadan atar 10 yeterli olur diye düşünüyorum

Mobilde megayi denedim vpn ile gecersiz dedi sanırım uzun linki istiyor

Aynen çok fazla eklenti kurma 10 tane kursan yeter sonra kasar uygulamadan atar 10 yeterli olur diye düşünüyorum
10 biraz abartı oldu gibi geldi. Cs kullandığım vakit kraptorda ki bütün eklentiler yüklüydü, uygulamanın kastığı ve uygulamadan attığı tek yer arama kısmıydı. Çözüm olarak Burada filtre yaparak film,dizi seçmenizi tavsiye ederim. Diğer türlü ne kadar eklenti kurduğunuzun bir önemi yok diye düşünüyorum.

ben de kendimce 1 2 laf ediyim konudan eksik kaldın denmesin keşke eksik kalsaydın diyenler de olabilir :)güncel 2026 mayıs sonu itibari ile aslında eskiye oranla ılk zamanlar inat box olarak kullanılan tv boxlar alternatif iptvler hariç genel kullanım böyleyken bugün artık yapay zeka ve insanların android uygulama yapmayı ögrenmesi yapamayanların da m3u8 listeleriyle her gun her saat yeni liste ve uygulamalar kazandırmaya başladı aslında sürekli uygulamalar çıkmasının bir avantajı var mı gerçekten o çalışmazsa bundan izlerim alternatif iyidir lafı gerçekci mi ? yaklaşık 2 3 senedir ben de box kullanıcısıyım bugüne kadar olan gördüklerimi kısa bir özet ile değerlendiriyim alternatif uygulama olması belki 2 3 tane olabilir ama bence çok da gerek yok
neden box kullanıyor insanlar çoğunlukla dizi film veya canlı tv spor kanalları filan canlı tv ile 1 örnek veriyim atıyorum show tv herhangi bir uygulama da geri sarma ekstrası harici farklı olarak show tv de ne sunabilir aslında tüm kanallar için aynı her uygulama da spor da izlesen köşesinde aynı logo reklam 5 6 alternatif var havuz aynı dizi film de uygulama arayüzleri değişiyor 4k da yazsa full hd de olsa 1 standart içinde hepsi aynı film diziyi sunuyor zaten burda tabi reklamsız olması uygulamaların + yazabiliyor bence ideal 1 box da şunlar olsa yeter
1-cloudstream reklam yok her siteden ne istiyosan sistemini kur izle ne izliyorsan nuvio veya başkaları da olabilir
2-domates reklam yine yok tv konusunda fazlasıyla yeterli inat rec de isteyen ekler
3-smartube youtube konusunda ben alıştığım için bu görunum kullanım bana orj görunumlu tizen tube dan daha iyi geliyor
4- televizo daha guzel görunen başka uygulamalar da var dizi filmd a afişler vs ama televizo temiz uygulama rahat işini yapan
5- tarayıcı olarak tv bro da olur tarayıcı da olur box da tarayıcı çok kullanıyosanız hepsi olabilir
6-f manager bence bana göre diyim en guzel dosya yöneticisi
7-atv launcher en rahat bas tüm listeyi gör tam amatör stil süslü püslü olmayan launcher

burdan sonrası sınırsız bir havuz m3u8 listeleri uygulamların alternatifleri zevk renk meselesi bizim meraklarımız sürekli yükleme dürtümüz filan buda aslıdna bu forumun olmasının güzel tarafı vakit ayırmayı sevenlerin uygulama yapanların ve biz deneyenlerin keyfi ve bu sayede sohbet edebilmek herkese iyi forumlar
+ cloudstream konusu çok dönüyor diye ochthoide vpn market den kurun sineteech videolarından görmüştüm zamanında işini yapıyor 1 reklam box da sonra 24 saat bile açık hız da düşmüyor yukarda yazan arkadımız için de cloudstream farkı mesela ana ekranında dizipal bırkaıyorsun orj dizipal gib sabah yuklenen bölümü direk aç izle yapıyorsun bide yabancılar ile çorba yapmak isteyenler megarepo yu ekliyebilir bizim keki zaten avrdı kraptor da var sanırım orada vpn aç işini gör kapa bide byedpi de aynı işleri yapıyor son olarak yolda yürürken güneş de görülen forumda yasak olan uygulama da öteki uygulamaların baya önünde kompakt olarak biraz ilk kurulum teferuattlı ama bence reklamlı bir uygulama seçsem onu seçerdim iyi bayramlar herkese

Merhaba android tv için vpn siz çalışan REC TV sürümünü nasıl bulabilirim teşekküler 🌷🌷

Merhaba android tv için vpn siz çalışan REC TV sürümünü nasıl bulabilirim teşekküler 🌷🌷
Rec zaten Vpn'siz açılıyor. Yanlış uygulama kurmuş olabilir misiniz? Veya yurt dışından mı bağlantı kuruyorsunuz

Açılan konu mükemmel olmuş bende bunların hemen hemen hepsi var yurtdışıda yaşıyorum Türkiye ye VPN ile bağlanmak için hangi pro tavsiye edersiniz sizler hangisini kullanıyorsunuz bulduğum VPN lerin çoğunda ülke olarak Türkiye yok malum M3U linleri bazan sadece Türkiye'de izleme oluyor
power vpn kullan iki tane Türkiye lokasyon seçeneği var asla cihazı yormaz yüklerken lütfen virüs taraması yapın pro versiyonu bu linkten indirebilirsin

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer yurt dışında yaşıyorsan vereceğim linkten indirebilirsin,beinconnect yurt dışına kapalı ama üç yıldır bu vpn sayesinde bütün işlerimi hallediyorum,power vpn kullan iki tane Türkiye lokasyon seçeneği var asla cihazı yormaz yüklerken lütfen virüs taraması yapın pro versiyonu bu linkten indirebilirsin

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
trt 1 işini de çözüyor o zaman bncnnct tod çözüyorsa?

Cloudstreami tvye kurdum lakin vpn is yapmadi kisaltmaları kullanamadım tv uzun link girmek zulümdü çözümü buldum google tv indirdim telefona tvye bağladım telefondan ne kopyalarsam tvdede onu adres çubuğuna kopyaliyor mobilden okuttum linki kraptor disinda mega tr depoya ulaşıp bir depo daha ekledim feroxxcs3 de çalışıyor film dizi için güzel onuda ekledim is yapıyor şimdilik. Reci ve İnatı sildim nuvioda denemek isterim ama baya zahmetli geldi ugrasmak istemiyorum cloudstream işimi gördü öneren arkadaslara teşekkürler iyi bayramlar herkese

Rec zaten Vpn'siz açılıyor. Yanlış uygulama kurmuş olabilir misiniz? Veya yurt dışından mı bağlantı kuruyorsunuz
Hayır türkiyedeyim Android tv sürümünü nerden indirebilirim acaba?

Geri