ben de kendimce 1 2 laf ediyim konudan eksik kaldın denmesin keşke eksik kalsaydın diyenler de olabilir

güncel 2026 mayıs sonu itibari ile aslında eskiye oranla ılk zamanlar inat box olarak kullanılan tv boxlar alternatif iptvler hariç genel kullanım böyleyken bugün artık yapay zeka ve insanların android uygulama yapmayı ögrenmesi yapamayanların da m3u8 listeleriyle her gun her saat yeni liste ve uygulamalar kazandırmaya başladı aslında sürekli uygulamalar çıkmasının bir avantajı var mı gerçekten o çalışmazsa bundan izlerim alternatif iyidir lafı gerçekci mi ? yaklaşık 2 3 senedir ben de box kullanıcısıyım bugüne kadar olan gördüklerimi kısa bir özet ile değerlendiriyim alternatif uygulama olması belki 2 3 tane olabilir ama bence çok da gerek yok
neden box kullanıyor insanlar çoğunlukla dizi film veya canlı tv spor kanalları filan canlı tv ile 1 örnek veriyim atıyorum show tv herhangi bir uygulama da geri sarma ekstrası harici farklı olarak show tv de ne sunabilir aslında tüm kanallar için aynı her uygulama da spor da izlesen köşesinde aynı logo reklam 5 6 alternatif var havuz aynı dizi film de uygulama arayüzleri değişiyor 4k da yazsa full hd de olsa 1 standart içinde hepsi aynı film diziyi sunuyor zaten burda tabi reklamsız olması uygulamaların + yazabiliyor bence ideal 1 box da şunlar olsa yeter
1-cloudstream reklam yok her siteden ne istiyosan sistemini kur izle ne izliyorsan nuvio veya başkaları da olabilir
2-domates reklam yine yok tv konusunda fazlasıyla yeterli inat rec de isteyen ekler
3-smartube youtube konusunda ben alıştığım için bu görunum kullanım bana orj görunumlu tizen tube dan daha iyi geliyor
4- televizo daha guzel görunen başka uygulamalar da var dizi filmd a afişler vs ama televizo temiz uygulama rahat işini yapan
5- tarayıcı olarak tv bro da olur tarayıcı da olur box da tarayıcı çok kullanıyosanız hepsi olabilir
6-f manager bence bana göre diyim en guzel dosya yöneticisi
7-atv launcher en rahat bas tüm listeyi gör tam amatör stil süslü püslü olmayan launcher
burdan sonrası sınırsız bir havuz m3u8 listeleri uygulamların alternatifleri zevk renk meselesi bizim meraklarımız sürekli yükleme dürtümüz filan buda aslıdna bu forumun olmasının güzel tarafı vakit ayırmayı sevenlerin uygulama yapanların ve biz deneyenlerin keyfi ve bu sayede sohbet edebilmek herkese iyi forumlar