(Yardımlaşma) Herkes Cihazlarında Kullandığı Uygulamaları Yazabilir mi? (Tv, Box, Stick)

Vlc yi seçtim yine aynı tools u indirecek kadar hafıza yok galiba 🙂

Aerial Views ,Analiti,APKTime,Aptoide,Atak TV,Beleş TİVİ,CloudStream,Cx Dosya Gezgini,Domates,Downloader,FuTvPro,Golge TV,Hi Browser,İnternet Speed Test,İnat BOX,Kodi,Leankey Keyboard Pro,Net TV,NETV GOLD V11,Octohide VPN,Projectivy Launcher,REC TV,Send Files To TV,Televizo,TV+,Unlinked,VLC,WatchBuddy,xPola Player,Yandex Browser,Youtube şu an yüklü olan kullandığım uygulamalar

Aerial Views ,Analiti,APKTime,Aptoide,Atak TV,Beleş TİVİ,CloudStream,Cx Dosya Gezgini,Domates,Downloader,FuTvPro,Golge TV,Hi Browser,İnternet Speed Test,İnat BOX,Kodi,Leankey Keyboard Pro,Net TV,NETV GOLD V11,Octohide VPN,Projectivy Launcher,REC TV,Send Files To TV,Televizo,TV+,Unlinked,VLC,WatchBuddy,xPola Player,Yandex Browser,Youtube şu an yüklü olan kullandığım uygulamalar
Saolasin dostum golge tv çalışıyor mu sende?

Kendi uygulamanız hangisi
Şu an daha çıkmadı. Kendim yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Yapay zeka ile geliştiriyorum. Kapalı teste girecek. Kullanıcı işlemleri bilirsiniz. İçinde hazır liste içerik yok. IP TV-Media Player-Radyo modu ayrı bulunan bir sistem diyebilirim.

Şu an daha çıkmadı. Kendim yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Yapay zeka ile geliştiriyorum. Kapalı teste girecek. Kullanıcı işlemleri bilirsiniz. İçinde hazır liste içerik yok. IP TV-Media Player-Radyo modu ayrı bulunan bir sistem diyebilirim.
Teşekkür ederim hayırlısı olsun

Başarılar dilerim 🫡 Umarım başınıza benim gibi talihsizlik gelmez 🥲 O kadar uğraştım ve uzun zaman çalışan uygulamam tek bir Video sonrası patates oldu 😅 Şimdi problemleri Teker teker düzeltip, herşeyi olabildiğice Yapay zekanın da yardımıyla stabil ve daha güçlü hale getirmeye çalışıyorum... Bakalım ortaya ne kadar başarılı birşey çıkacak 😉 (bedava sunucular ne kadar dayanabilirse artık)

Başarılar dilerim 🫡 Umarım başınıza benim gibi talihsizlik gelmez 🥲 O kadar uğraştım ve uzun zaman çalışan uygulamam tek bir Video sonrası patates oldu 😅 Şimdi problemleri Teker teker düzeltip, herşeyi olabildiğice Yapay zekanın da yardımıyla stabil ve daha güçlü hale getirmeye çalışıyorum... Bakalım ortaya ne kadar başarılı birşey çıkacak 😉 (bedava sunucular ne kadar dayanabilirse artık)
Çok teşekkür ederim. Bende içerik olmayacacğı için sorun yok :) V1 bitti.V2 ye başladım bile ufak iyileştirmeler falan yapıyorum. Tasarım istediğim gibi oldu diyebilirim. Media Player kısmında biraz sorun yaşadım. Kullanıcı kendi videolarını oynatabilecek bir yapı kurdum. Orada dosya uzantılarında falan biraz sorun yaşadım ama çözdüm. Umarım daha iyi olur uygulamanız. 👋

Yeni Keşfettiğim Dizi ve Film Uygulamaları Tavsiye Ederim Tv Telefon Uyumlu Yabancı Uygulamalar Ama İçerisinde Tr Destekleri Var

Cinema HD

Ekli dosyayı görüntüle 25924
Yeni Keşfettiğim Dizi ve Film Uygulamaları Tavsiye Ederim Tv Telefon Uyumlu Yabancı Uygulamalar Ama İçerisinde Tr Destekleri Var

Cinema HD

Ekli dosyayı görüntüle 25924

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

HDO BOX

Ekli dosyayı görüntüle 25925

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Destek sonlandırılmış

Ekli dosyalar

• 20260526_131325.jpg
    20260526_131325.jpg
    477.6 KB · Görüntüleme: 18
ben de kendimce 1 2 laf ediyim konudan eksik kaldın denmesin keşke eksik kalsaydın diyenler de olabilir :)güncel 2026 mayıs sonu itibari ile aslında eskiye oranla ılk zamanlar inat box olarak kullanılan tv boxlar alternatif iptvler hariç genel kullanım böyleyken bugün artık yapay zeka ve insanların android uygulama yapmayı ögrenmesi yapamayanların da m3u8 listeleriyle her gun her saat yeni liste ve uygulamalar kazandırmaya başladı aslında sürekli uygulamalar çıkmasının bir avantajı var mı gerçekten o çalışmazsa bundan izlerim alternatif iyidir lafı gerçekci mi ? yaklaşık 2 3 senedir ben de box kullanıcısıyım bugüne kadar olan gördüklerimi kısa bir özet ile değerlendiriyim alternatif uygulama olması belki 2 3 tane olabilir ama bence çok da gerek yok
neden box kullanıyor insanlar çoğunlukla dizi film veya canlı tv spor kanalları filan canlı tv ile 1 örnek veriyim atıyorum show tv herhangi bir uygulama da geri sarma ekstrası harici farklı olarak show tv de ne sunabilir aslında tüm kanallar için aynı her uygulama da spor da izlesen köşesinde aynı logo reklam 5 6 alternatif var havuz aynı dizi film de uygulama arayüzleri değişiyor 4k da yazsa full hd de olsa 1 standart içinde hepsi aynı film diziyi sunuyor zaten burda tabi reklamsız olması uygulamaların + yazabiliyor bence ideal 1 box da şunlar olsa yeter
1-cloudstream reklam yok her siteden ne istiyosan sistemini kur izle ne izliyorsan nuvio veya başkaları da olabilir
2-domates reklam yine yok tv konusunda fazlasıyla yeterli inat rec de isteyen ekler
3-smartube youtube konusunda ben alıştığım için bu görunum kullanım bana orj görunumlu tizen tube dan daha iyi geliyor
4- televizo daha guzel görunen başka uygulamalar da var dizi filmd a afişler vs ama televizo temiz uygulama rahat işini yapan
5- tarayıcı olarak tv bro da olur tarayıcı da olur box da tarayıcı çok kullanıyosanız hepsi olabilir
6-f manager bence bana göre diyim en guzel dosya yöneticisi
7-atv launcher en rahat bas tüm listeyi gör tam amatör stil süslü püslü olmayan launcher

burdan sonrası sınırsız bir havuz m3u8 listeleri uygulamların alternatifleri zevk renk meselesi bizim meraklarımız sürekli yükleme dürtümüz filan buda aslıdna bu forumun olmasının güzel tarafı vakit ayırmayı sevenlerin uygulama yapanların ve biz deneyenlerin keyfi ve bu sayede sohbet edebilmek herkese iyi forumlar

1. nesit mi stick var ondada sadece projectivi launcher, rec tv var başka birşey yükleyince kasıyor böyle yeterli

Çok teşekkür ederim. Bende içerik olmayacacğı için sorun yok :) V1 bitti.V2 ye başladım bile ufak iyileştirmeler falan yapıyorum. Tasarım istediğim gibi oldu diyebilirim. Media Player kısmında biraz sorun yaşadım. Kullanıcı kendi videolarını oynatabilecek bir yapı kurdum. Orada dosya uzantılarında falan biraz sorun yaşadım ama çözdüm. Umarım daha iyi olur uygulamanız. 👋
Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 😀 bakalım hayırlısı 🫡 güzel birşey çıkacak inşallah (hepsi bir arada olan bir uygulama (sunucunun kapanmasına dair de bir önlem aldım denilebilir ( içerikler uygulama da çalışmasa bile içeriğe basılı tutarak alternatif bir Player ile kullanıcılar içerikleri devam izleyebilecek 👍)

Ağırlıklı olarak cs ve inat. Nuvio ve stremio nadir. Rec kurulu ama nerdeyse hiç girmedim

Geri