(Yardımlaşma) Herkes Cihazlarında Kullandığı Uygulamaları Yazabilir mi? (Tv, Box, Stick)

İnat-rec -cloudstream-dashboard launcher-güneş tv-octohide vpn-warp dns-nettv-atak tv-domino tv-domates tv-one player-browser here tarayıcı-dezor-televizo iptv-xplore dosya yöneticisi-watchbuddy-sansar-gpik-tompik-eset smart security-fctv33-tflix-geesports-rbtv-premier tv-smarttube-new pipe-falcon cast-vivox-futv-netv gold
Deneyeceğim bir kaçını saol

Domates TV minimalist, kullanıcı dostu ve optimize edilmiş arayüzü ile oldukça başarılı bir deneyim sunuyor. Tam kumanda entegrasyonu sayesinde navigasyon çok akıcı; menü tasarımları ve görsel içerikler ise hem özgün hem de estetik açıdan son derece tatmin edici.

Performans tarafında herhangi bir donma, kasma veya optimizasyon sorunuyla karşılaşmadım. Uygulama içi (OTA) güncelleme desteği sayesinde sistemin güncel kalması da büyük bir avantaj. Geliştiricinin vizyonunu ve harcadığı emeği tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Domates 🍅 TV bir harika hiç böyle olacağını ummuyordum tavsiyeniz için teşekkür ederim, artık listemde onada yer verecem. Net TV gibi çok başarılı ve diğer uygulamalar gibi...

İnat-rec -cloudstream-dashboard launcher-güneş tv-octohide vpn-warp dns-nettv-atak tv-domino tv-domates tv-one player-browser here tarayıcı-dezor-televizo iptv-xplore dosya yöneticisi-watchbuddy-sansar-gpik-tompik-eset smart security-fctv33-tflix-geesports-rbtv-premier tv-smarttube-new pipe-falcon cast-vivox-futv-netv gold
Bir kuş sütü eksik

Merhaba REC tv VPN siz Android tv de çalışıyor mu acaba?

buraları geçmedik mi

Reezn uygulamasınıda yükledim altyazılı sevenler için başarılı bir uygulama

Yeni Keşfettiğim Dizi ve Film Uygulamaları Tavsiye Ederim Tv Telefon Uyumlu Yabancı Uygulamalar Ama İçerisinde Tr Destekleri Var

Cinema HD

1000001710.jpg

HDO BOX

1000001711.jpg

İnat,rec tv ve kendi uygulamamı kullanıyorum.

Geri