Bana içerisinde spor kanallarının tamamının olduğu, ulusal kanallar, eğlence, belgesel vb. kanalların olduğu ve tüm kanalların çalıştığı bir m3u8 listesi lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Edit: Atılan link çalışırsa atan kişiden Allah Razı Olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Forum içi paylaşılan linkleri kullanabilirsiniz fakat @rogue3982 dediği gibi maks kullanıcısı yüzünden işlevsiz olur onun yerine direkt yayın kaynakları ile kendiniz bi liste oluşturmanız daha sağlıklı olacaktır.Bana içerisinde spor kanallarının tamamının olduğu, ulusal kanallar, eğlence, belgesel vb. kanalların olduğu ve tüm kanalların çalıştığı bir m3u8 listesi lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Edit: Atılan link çalışırsa atan kişiden Allah Razı Olsun.
En iyisi forumda ki playlistelere bakınBana içerisinde spor kanallarının tamamının olduğu, ulusal kanallar, eğlence, belgesel vb. kanalların olduğu ve tüm kanalların çalıştığı bir m3u8 listesi lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Edit: Atılan link çalışırsa atan kişiden Allah Razı Olsun.
Yakın çevrem kullanacak. Maks 100 kişi.Forum içi paylaşılan linkleri kullanabilirsiniz fakat @rogue3982 dediği gibi maks kullanıcısı yüzünden işlevsiz olur onun yerine direkt yayın kaynakları ile kendiniz bi liste oluşturmanız daha sağlıklı olacaktır.
Spor kanalları çoğu ip TV m3u8 linkleri ile çalıştığı için kalıcı olmuyor malesef yayınlarBana içerisinde spor kanallarının tamamının olduğu, ulusal kanallar, eğlence, belgesel vb. kanalların olduğu ve tüm kanalların çalıştığı bir m3u8 listesi lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Edit: Atılan link çalışırsa atan kişiden Allah Razı Olsun.
Bunun için bizden bir şey beklemeniz ne kadar etik olur bilmiyorum. Forumda yüzlerce kişiye ulaşsın diye uygulama yapan insanlar var kendi çabalarınca bir şeyler yapıyor yine forum için faydalı olur diye kendi çabaları ile yayın bulup kendi m3u listelerini oluşturan ve bunu güncel tutmaya çalışan insanlar var velhasılkelam kendiniz araştırıp öğrenip bir çözüme gitmeniz daha doğru gibi yinede yardım etmek isteyen edebilir.Yakın çevrem kullanacak. Maks 100 kişi.