Yardım Yapacağım Uygulama İçin M3u8 listesi arıyorum

cengooo

Üye
Konular
1
Bana içerisinde spor kanallarının tamamının olduğu, ulusal kanallar, eğlence, belgesel vb. kanalların olduğu ve tüm kanalların çalıştığı bir m3u8 listesi lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Edit: Atılan link çalışırsa atan kişiden Allah Razı Olsun.

Max connection mevzusu yüzünden sıkıntı olmaz mı

Bana içerisinde spor kanallarının tamamının olduğu, ulusal kanallar, eğlence, belgesel vb. kanalların olduğu ve tüm kanalların çalıştığı bir m3u8 listesi lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Edit: Atılan link çalışırsa atan kişiden Allah Razı Olsun.
Forum içi paylaşılan linkleri kullanabilirsiniz fakat @rogue3982 dediği gibi maks kullanıcısı yüzünden işlevsiz olur onun yerine direkt yayın kaynakları ile kendiniz bi liste oluşturmanız daha sağlıklı olacaktır.

En iyisi forumda ki playlistelere bakın

Forum içi paylaşılan linkleri kullanabilirsiniz fakat @rogue3982 dediği gibi maks kullanıcısı yüzünden işlevsiz olur onun yerine direkt yayın kaynakları ile kendiniz bi liste oluşturmanız daha sağlıklı olacaktır.
Yakın çevrem kullanacak. Maks 100 kişi.

Spor kanalları çoğu ip TV m3u8 linkleri ile çalıştığı için kalıcı olmuyor malesef yayınlar
Forum konu başlıklarını güzelce takip ederseniz bazı arkadaşların hazırlamış olduğu m3u8 kendi linkleri var içerisinden de tek tek alabilirsiniz detaylı bilgiye sahipseniz dediğim gibi mor paketler kalıcı olmuyor ve maks kullanıcı sayısı diye birşey var malesef

Son düzenleme:
Yakın çevreniz için program yapacaksınız, bizden link istiyorsunuz. Doğru anladım değil mi?

Yakın çevrene söyle bence cine10tv yüklesinler

Yakın çevrem kullanacak. Maks 100 kişi.
Bunun için bizden bir şey beklemeniz ne kadar etik olur bilmiyorum. Forumda yüzlerce kişiye ulaşsın diye uygulama yapan insanlar var kendi çabalarınca bir şeyler yapıyor yine forum için faydalı olur diye kendi çabaları ile yayın bulup kendi m3u listelerini oluşturan ve bunu güncel tutmaya çalışan insanlar var velhasılkelam kendiniz araştırıp öğrenip bir çözüme gitmeniz daha doğru gibi yinede yardım etmek isteyen edebilir.

Geri