Yandex 1 aylık Tod üyeliği veriyor

ben yaptım başarılıda oldu, tv box a kurdum , canlı yayını açtım , müsteri hizmetleri ile de görüştüm maç saatinde maçında açılacağını söyledi umarım maç açılır ( bilgi veren arkadaşımızada çok teşekkür ediyorum )
smart tv uygulamasında mı açılacakmış

Merhaba kod geçmi geliyor sms mi geliyor mail mi bana gelmedi hala

Dostum TV box a kurdum bu içeriği izlemek için yetkiniz Yok diyor maç izleyebilirsiniz mesela ben Beşiktaş ı seçtim akşam maçı izleyebilecek miyim
☺️
verilen kodlar sadece internet sayfası,tablet uygulaması ve cep telefonu uygulamalarında kullanılmak üzere üyeliği içeriyor. o yüzden tv uygulamasında maçları yada diğer içerikleri izleyemezsiniz. en kolay çözümü bilgisayarınızı HDMI kablo ile bağlayın tvye donmadan/takılmadan seyredin.

Paket satın alarak kullanırken cep/bilgisayar ve tablet olan paketi aldığımda box cihazda kullanmak için tarayıcıdan açıp izliyordum. Neticede taraftar paketi olduğu için sadece takımın maçı olduğu zaman yayın oluyordu ve uygulamaya gerek kalmıyordu. Tek seferde aç, tam ekran yap ve izle. Bitince tarayıcı kapat.

Browser adlı tarayıcı ile rahatça kullandım eğer o şekilde kullanmayı tercih eden olursa diye öneririm.
Giriş adresini sık kullanılanlara eklersiniz olur biter.

arkadaşlar verdiğim bu yöntemle de çalıştıramazsanız daha fazlası maalesef elimden gelmez. öncelikle linkten xapk kurulumunu yapacak olan programı televizyonunuza yükleyin. (mobil sürüm olduğu için sistem uygulamaları altında gözükebilir) istediği bütün erişim izinlerini verin (sadece bir tane istiyor sanırım) daha sonrasında linkten tod'un mobil sürüm versiyonunu indirip daha önce indirmiş olduğunuz (üstteki link) Zarchiver uygulamasıyla kurulumu gerçekleştirin. ondan sonra sorunsuz bir şekilde tvden uygulama üzerinden izleyebilirsiniz. ben de tekrar mi stick üzerinde denedim sorunsuz çalışıyor. herkese hayırlı iftarlar iyi bayramlar.

arkadaşlar verdiğim bu yöntemle de çalıştıramazsanız daha fazlası maalesef elimden gelmez. öncelikle linkten xapk kurulumunu yapacak olan programı televizyonunuza yükleyin. (mobil sürüm olduğu için sistem uygulamaları altında gözükebilir) istediği bütün erişim izinlerini verin (sadece bir tane istiyor sanırım) daha sonrasında linkten tod'un mobil sürüm versiyonunu indirip daha önce indirmiş olduğunuz (üstteki link) Zarchiver uygulamasıyla kurulumu gerçekleştirin. ondan sonra sorunsuz bir şekilde tvden uygulama üzerinden izleyebilirsiniz. ben de tekrar mi stick üzerinde denedim sorunsuz çalışıyor. herkese hayırlı iftarlar iyi bayramlar.
Dediğiniz gibi mi Box da denedim olmadı malesef en son tod apk yüklerken hata veriyor.

Evdeki Baska telefondan denedim kod geldi hele şükür 🙏

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-29-17-49-38-787_com.digiturk.tod.mobil.jpg
    Screenshot_2025-03-29-17-49-38-787_com.digiturk.tod.mobil.jpg
    330.7 KB · Görüntüleme: 3
720p 3000kbps nedir abi yıl 2025 şu rezilliğe dünya para istiyorlar birde.

8 dakika sonra belli olacak kodun devreye girip girmediği sanırım ;))

boxtan
saol busefer oldu tv uygulamasından daha hızlı ama apkyı yüklemek için bu xapk pure uygulamasından yükledim zip arşivden kuramayanlar bu uygulama üzerinden apk yi kursunlar

şu linkten

Kodu kendi telefon numaram ile alıp kardeşimin hesabına girdim ve "bu kod zarten kullanıldı" uyarısı vermişti ama yine de hesabıma girince 1 aylık tanımlanmış ;))

1743262548738

Geri