Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
bir aylık Tod üyeliği veriyor Adımları takip ederek işlemleri yapın.Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
nasil yapilio telefondanZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bir aylık Tod üyeliği veriyor Adımları takip ederek işlemleri yapın.
Kendi yorumuma bir şey daha ekliyim. Telefon apksını bulup android TV/tvbox vs yüklerseniz televizyondan da seyredebilirsiniz. Bende apksı mevcuttu ama şuan müsait değilim maç saatine kadar buraya yüklemeye çalışırımTeşekkürler derbi öncesi harika denk geldi. Ancak şunu belirteyim paket taraftar paketi yalnızca seçtiğiniz takımın maçlarını seyredebilirsiniz ve sadece web cep tablet sürümlerinde kullanabilirsiniz. TV'ye apksında çalışmayacaktır.
Cok iyi olurKendi yorumuma bir şey daha ekliyim. Telefon apksını bulup android TV/tvbox vs yüklerseniz televizyondan da seyredebilirsiniz. Bende apksı mevcuttu ama şuan müsait değilim maç saatine kadar buraya yüklemeye çalışırım
Kupon kodu veriyorKullanıcı adı şifre mi, yoksa apk olarak mı üyelik veriyor ?
Çok iyi olur vallaKendi yorumuma bir şey daha ekliyim. Telefon apksını bulup android TV/tvbox vs yüklerseniz televizyondan da seyredebilirsiniz. Bende apksı mevcuttu ama şuan müsait değilim maç saatine kadar buraya yüklemeye çalışırım
Bana da daha gelmedi en geç 2 gün içerisinde geliyor açıklama kısmında öyle yazıyorBana SMS gelmiyor
Bana da daha gelmedi en geç 2 gün içerisinde geliyor açıklama kısmında öyle yazıyorBana SMS gelmiyor
bana da daha gelmediYaptım ancak bana henüz sms gelmedi. Geç mi geliyor üyelik kodu ?