Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
redmi telefondan bahsediyosunuz sanırım 14t pro xiaomi 30 bandındaGeçtiğimiz Hafta teyzeme aldım uzun araştırmalarım sonucu kamerası hızı vs herşe çok güzel öyle bi altını almaya bir üstü plus 5G yada 15-16 almaya gerek yok diye düşünerek aldım
kendi deneyimim samsung A8 cihazdan hızlıca aktarıp kamerası ses seviyesi gayet iyi 200 MP profesyonel çekim yaptığı modu iyi
ekran kasa oranı ekranın içine gömülü parmak izi okuma da cabası
bu arada ben teknosadan 19 bine aldım xiaomi TR garantili satıcı evafone
Siz farklı bir cihazdan söz ediyorsunuz. Konu Mi 14t ProGeçtiğimiz Hafta teyzeme aldım uzun araştırmalarım sonucu kamerası hızı vs herşe çok güzel öyle bi altını almaya bir üstü plus 5G yada 15-16 almaya gerek yok diye düşünerek aldım
kendi deneyimim samsung A8 cihazdan hızlıca aktarıp kamerası ses seviyesi gayet iyi 200 MP profesyonel çekim yaptığı modu iyi
ekran kasa oranı ekranın içine gömülü parmak izi okuma da cabası
bu arada ben teknosadan 19 bine aldım xiaomi TR garantili satıcı evafone
Reklam izliyorsun. Özellikler donanım ve yazılım olarak çok iyi bir cihaz. Yalnız kılıfsız kullanıma uygun değil çünkü arka kapak cam ve sabun gibi kayıyor. Kayganlık harici cihaz çok iyi.reklam izliyomyuz telefon hakkını veriyor mu nedir fikirler![]()
ne zamandır kullanıyosun? reklam kendi uygulamaları kullanınca omı oluyor yani zorluyor mu atıyorum tarayıcı chrome yuklesem filan?Reklam izliyorsun. Özellikler donanım ve yazılım olarak çok iyi bir cihaz. Yalnız kılıfsız kullanıma uygun değil çünkü arka kapak cam ve sabun gibi kayıyor. Kayganlık harici cihaz çok iyi.
İlk çıktığından bu yana kullanıyorum. Chrome da zaten reklamlar var. Ayrıca evet Xiaomi'nin kendi uygulamalarında reklamlar var. Zorlama derken istediğin uygulamayı kullanıyorsun ama sistem uygulamaları kaldırılamıyor. Bir çoğu devredışı da kalmıyor.ne zamandır kullanıyosun? reklam kendi uygulamaları kullanınca omı oluyor yani zorluyor mu atıyorum tarayıcı chrome yuklesem filan?
Xiaomi Mi 5 yani 2016 dan bu yana başka marka telefon alıp kulanmadım.Mi 6 sonra Mi 8 ondan sonra Mi 9 ve en son 2024 Kasım ayından bu yana 14T Pro 12 Gb Ram 512 Gb Rom kullanıyorum.Türkiye ve Avrupa Romunda alıştığım MIUI mesaj,kişiler uygulamaları kaldırılmış Google kişiler ve mesaj uygulaması zorunlu tutulmuş ,hiç sevmedim.MIUI mesaj , kişiler ve arama kaydı uygulamalarını kullanabilmek için Taiwan Rom yükledim.Cihazın artısını eksisini diğer cihazlarla kıyaslayan bir sürü site var.Teknoloji cihazlarının hepsi 6 ay geçtikten sonra eski olduğundan dolayı kişinin beklentisi önemli.Bence mükemmel marka mükemmel cihaz.Reklamlar konusuna gelirsek ben hiçbir uygulamada reklam izlemiyorum.Xiaomi telefonlarda tüm uygulamalarda reklamları basitçe kapamanın yolunu youtube videolarında birçok kişi paylaşmış bir kere izlediğinizde hepsini kapatıp hiçbir reklam olmadan cihazı kullanıyorsunuz.reklam izliyomyuz telefon hakkını veriyor mu nedir fikirler![]()
hocam honor magic 7 lite aldım fiyat olarak düştüm zaten memnunum aynen reklamı adg ile kapanıyor bunda da 14t pro olarak zaten tr alamaıycaktım duz 14t alıcaktım nasip honor aslında özellik bakımından arada zaten 10k var aynı kategori değil ama memnun kaldım ai google ile uyumu filan gayet güzel cihazXiaomi Mi 5 yani 2016 dan bu yana başka marka telefon alıp kulanmadım.Mi 6 sonra Mi 8 ondan sonra Mi 9 ve en son 2024 Kasım ayından bu yana 14T Pro 12 Gb Ram 512 Gb Rom kullanıyorum.Türkiye ve Avrupa Romunda alıştığım MIUI mesaj,kişiler uygulamaları kaldırılmış Google kişiler ve mesaj uygulaması zorunlu tutulmuş ,hiç sevmedim.MIUI mesaj , kişiler ve arama kaydı uygulamalarını kullanabilmek için Taiwan Rom yükledim.Cihazın artısını eksisini diğer cihazlarla kıyaslayan bir sürü site var.Teknoloji cihazlarının hepsi 6 ay geçtikten sonra eski olduğundan dolayı kişinin beklentisi önemli.Bence mükemmel marka mükemmel cihaz.Reklamlar konusuna gelirsek ben hiçbir uygulamada reklam izlemiyorum.Xiaomi telefonlarda tüm uygulamalarda reklamları basitçe kapamanın yolunu youtube videolarında birçok kişi paylaşmış bir kere izlediğinizde hepsini kapatıp hiçbir reklam olmadan cihazı kullanıyorsunuz.
Reklamlar kapatılabiliyor. Youtube üzerinden reklam kapatmanın olduğu videolar var. Uygulamaları yaparsanız reklam izlemezsinizreklam izliyomyuz telefon hakkını veriyor mu nedir fikirler![]()
hocam honor magic 7 lite aldım fiyat olarak düştüm zaten memnunum aynen reklamı adg ile kapanıyor bunda da 14t pro olarak zaten tr alamaıycaktım duz 14t alıcaktım nasip honor aslında özellik bakımından arada zaten 10k var aynı kategori değil ama memnun kaldım ai google ile uyumu filan gayet güzel cihaz
bide gidiceksin eline alıp bakıcaksın samsung telefonun alt serisi a ları fılan gördüm soluk bana hıtap etmedi paran kadar telefon alıyosun bide telefon statü moduna girdi 100 000 ler fılan s adece 100 olduğu için verenler çoğunluk belli kesim atıyorum foto çekiyor diycem de onu da fotoğraf makinesi alırısn o seviyeysen samsung cebimden çıkarıyım ama a serisi de olsa samsung kullanıyor olsun da bir mantık oluyor günümüzde s serisi ultra almadım ama samsung cebimde yaniHayırlı olsun güle güle kullanın anlatmaya çalıştığım gibi en iyi cihaz beklentinizi karşılayan cihazdır.Yoksa bugün en üst seviye cihaza yüzbinlerce lira versenizde 6 ay sonra çok daha üst seviye cihazlar piyasaya çıkacak sizin elinizdeki eski olacak.
dipnot o paraya çıksam 14t pro yu alabilirdim ama yani belki o zaman honor yerine xiaomi olurdu seçimHayırlı olsun güle güle kullanın anlatmaya çalıştığım gibi en iyi cihaz beklentinizi karşılayan cihazdır.Yoksa bugün en üst seviye cihaza yüzbinlerce lira versenizde 6 ay sonra çok daha üst seviye cihazlar piyasaya çıkacak sizin elinizdeki eski olacak.
bide gidiceksin eline alıp bakıcaksın samsung telefonun alt serisi a ları fılan gördüm soluk bana hıtap etmedi paran kadar telefon alıyosun bide telefon statü moduna girdi 100 000 ler fılan s adece 100 olduğu için verenler çoğunluk belli kesim atıyorum foto çekiyor diycem de onu da fotoğraf makinesi alırısn o seviyeysen samsung cebimden çıkarıyım ama a serisi de olsa samsung kullanıyor olsun da bir mantık oluyor günümüzde s serisi ultra almadım ama samsung cebimde yani![]()