Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
redmi telefondan bahsediyosunuz sanırım 14t pro xiaomi 30 bandındaGeçtiğimiz Hafta teyzeme aldım uzun araştırmalarım sonucu kamerası hızı vs herşe çok güzel öyle bi altını almaya bir üstü plus 5G yada 15-16 almaya gerek yok diye düşünerek aldım
kendi deneyimim samsung A8 cihazdan hızlıca aktarıp kamerası ses seviyesi gayet iyi 200 MP profesyonel çekim yaptığı modu iyi
ekran kasa oranı ekranın içine gömülü parmak izi okuma da cabası
bu arada ben teknosadan 19 bine aldım xiaomi TR garantili satıcı evafone
Siz farklı bir cihazdan söz ediyorsunuz. Konu Mi 14t ProGeçtiğimiz Hafta teyzeme aldım uzun araştırmalarım sonucu kamerası hızı vs herşe çok güzel öyle bi altını almaya bir üstü plus 5G yada 15-16 almaya gerek yok diye düşünerek aldım
kendi deneyimim samsung A8 cihazdan hızlıca aktarıp kamerası ses seviyesi gayet iyi 200 MP profesyonel çekim yaptığı modu iyi
ekran kasa oranı ekranın içine gömülü parmak izi okuma da cabası
bu arada ben teknosadan 19 bine aldım xiaomi TR garantili satıcı evafone
Reklam izliyorsun. Özellikler donanım ve yazılım olarak çok iyi bir cihaz. Yalnız kılıfsız kullanıma uygun değil çünkü arka kapak cam ve sabun gibi kayıyor. Kayganlık harici cihaz çok iyi.reklam izliyomyuz telefon hakkını veriyor mu nedir fikirler![]()
ne zamandır kullanıyosun? reklam kendi uygulamaları kullanınca omı oluyor yani zorluyor mu atıyorum tarayıcı chrome yuklesem filan?Reklam izliyorsun. Özellikler donanım ve yazılım olarak çok iyi bir cihaz. Yalnız kılıfsız kullanıma uygun değil çünkü arka kapak cam ve sabun gibi kayıyor. Kayganlık harici cihaz çok iyi.
İlk çıktığından bu yana kullanıyorum. Chrome da zaten reklamlar var. Ayrıca evet Xiaomi'nin kendi uygulamalarında reklamlar var. Zorlama derken istediğin uygulamayı kullanıyorsun ama sistem uygulamaları kaldırılamıyor. Bir çoğu devredışı da kalmıyor.ne zamandır kullanıyosun? reklam kendi uygulamaları kullanınca omı oluyor yani zorluyor mu atıyorum tarayıcı chrome yuklesem filan?