Xiaomi TV Box S 3rd Gen Ortaya Çıktı

drsalasso

Üye
Konular
2
Xiaomi'nin sevilen TV Box serisinde 2025 yılında çıkacak 3. nesli ortaya çıktı. Yine 2gb ram ve tek bir USB 2.0 ve 1 adet HDMI 2.1 girişi ile gelecek modelde bu kez 32 gb depolama alanı sunulmakta. Önceki nesillerde olduğu gibi yine Ethernet girişi yer almayan cihaz 64 bit, 4 çekirdekli a55 işlemci ile geliyor.

Siz yeni gelen bu TV Box hakkında ne düşünüyorsunuz?

18189bd79f501ed1e2483bbc297eb913

Ne anladım ben bu işten ? sadece depolama alanı ve işlemci değişmiş. Benim fikrim elimizdeki cihazlar 2 seneyi nasıl olsa dolduracaklar.(mi stick 4k kullanıyorum)500-750 TL arası bir ücret verip (mmc değişimi) depolama alanını yükseltmek olur.16-32 gb gibi.Sonrasında kullanmaya devam ;)

Sadece depolamayı yükseltmiş olması tekrardan yeni bir cihazın geleceğine işaret olabilir. Xiaomi bence maliyet düşürüp fiyat/performans ürünü çıkarmayı hedefliyor gibi geldi bana.

Youtube'da bir kaç inceleme videosu izledim cihaz fena değil. Lakin , türkiye de halen satışa çıkmamış, ya da ben denk gelemedim.

Ne anladım ben bu işten ? sadece depolama alanı ve işlemci değişmiş. Benim fikrim elimizdeki cihazlar 2 seneyi nasıl olsa dolduracaklar.(mi stick 4k kullanıyorum)500-750 TL arası bir ücret verip (mmc değişimi) depolama alanını yükseltmek olur.16-32 gb gibi.Sonrasında kullanmaya devam ;)
Şöyle bir kabloyla atıl bir usb bellek kullanarak halledebilirsiniz, kablo 150 tl civarı1000077893

Geri