Xiaomi TV Box S 3rd Gen Ortaya Çıktı

drsalasso

Üye
Konular
2
Xiaomi'nin sevilen TV Box serisinde 2025 yılında çıkacak 3. nesli ortaya çıktı. Yine 2gb ram ve tek bir USB 2.0 ve 1 adet HDMI 2.1 girişi ile gelecek modelde bu kez 32 gb depolama alanı sunulmakta. Önceki nesillerde olduğu gibi yine Ethernet girişi yer almayan cihaz 64 bit, 4 çekirdekli a55 işlemci ile geliyor.

Siz yeni gelen bu TV Box hakkında ne düşünüyorsunuz?

18189bd79f501ed1e2483bbc297eb913

Ne anladım ben bu işten ? sadece depolama alanı ve işlemci değişmiş. Benim fikrim elimizdeki cihazlar 2 seneyi nasıl olsa dolduracaklar.(mi stick 4k kullanıyorum)500-750 TL arası bir ücret verip (mmc değişimi) depolama alanını yükseltmek olur.16-32 gb gibi.Sonrasında kullanmaya devam ;)

Sadece depolamayı yükseltmiş olması tekrardan yeni bir cihazın geleceğine işaret olabilir. Xiaomi bence maliyet düşürüp fiyat/performans ürünü çıkarmayı hedefliyor gibi geldi bana.

Youtube'da bir kaç inceleme videosu izledim cihaz fena değil. Lakin , türkiye de halen satışa çıkmamış, ya da ben denk gelemedim.

Ne anladım ben bu işten ? sadece depolama alanı ve işlemci değişmiş. Benim fikrim elimizdeki cihazlar 2 seneyi nasıl olsa dolduracaklar.(mi stick 4k kullanıyorum)500-750 TL arası bir ücret verip (mmc değişimi) depolama alanını yükseltmek olur.16-32 gb gibi.Sonrasında kullanmaya devam ;)
Şöyle bir kabloyla atıl bir usb bellek kullanarak halledebilirsiniz, kablo 150 tl civarı1000077893

Şöyle bir kabloyla atıl bir usb bellek kullanarak halledebilirsiniz, kablo 150 tl civarıEkli dosyayı görüntüle 8349
Bu otg y kabloda tek USB var bunu USB hub + etherneti kablosu var bende ,Stick destekliyorsa otg yanında hubda kesin olmalı bence.3-4 USB yeri varki baya kumanda USB hepsi takıldığında Mistick4k saf androdi ile tam bir canavara dönüşüyor .Ayrıca bana göre Xiaominin en iyi sorunsuz cihazı bu aparatlar eklenirse kesinlikle Mistick 4k sı.Stick olmasına rağmen amlogic y4 ile serin çalışabilmesi ve saf androld olması TV arkasına saklanması güzel.

Geri