Öneri X GRUP -TVX+

Ekli dosyayı görüntüle 9493Herhangi bir sorun yok siz acaba eski sürümünü mü kullanıyorsunuz acaba
yok dostum en son sürümleri denedim..pc de android emülatörde kurulu ikiside çalışıyor fakat mibox ta olmuyor onun için uğraşıyorum .bana göre en başarılı uygulama bu.ilgin için teşekkür ederim bu arada. bakalım TVX dostlarımdan nasıl bi cevap gelecek.benim gibi yapamayanlarada çözüm olur belki.

yok dostum en son sürümleri denedim..pc de android emülatörde kurulu ikiside çalışıyor fakat mibox ta olmuyor onun için uğraşıyorum .bana göre en başarılı uygulama bu.ilgin için teşekkür ederim bu arada. bakalım TVX dostlarımdan nasıl bi cevap gelecek.benim gibi yapamayanlarada çözüm olur belki.
Hocam merhaba, Sanırım apk dosyasını atarken bozulma yaşamış olabilirsiniz, Ya da cihazınız da hafıza olarak yer olmayabilir. Dediğim husulara dıkkat edersenız sevınırız.

ARKADAŞLAR sorunun çözümünü buldum .mi boxta Eset antivirüs yüklüydü onu kaldırınca yükleme tamamlandı şu an çalışıyor .umarım yapamayan arkadaşlarada faydalı olur.benimle anında ilgilenen TVX dostumada ayrıca teşekkür ederim .başarılar kolay gelsin.

ARKADAŞLAR sorunun çözümünü buldum .mi boxta Eset antivirüs yüklüydü onu kaldırınca yükleme tamamlandı şu an çalışıyor .umarım yapamayan arkadaşlarada faydalı olur.benimle anında ilgilenen TVX dostumada ayrıca teşekkür ederim .başarılar kolay gelsin.
Rica ederiz hocam, keyifli seyirler

Merhaba Xbyte Hocam,
Öncelikle Uygulama icin Tekrar Ellerinize Saglik,
ben Uygulamayi Android TV'de Kullaniyorum,
son Update Olmadan Önce 24 Saatlik Yayinlarda Geri ve ileri Sarma 5 Dakikaydi, Update'den sonra ise 30 Dakika Olmus.
Daha Önce Bazi Uygulamalarda Görmüstüm ileri ve Geri Sarmak icin Kumandanin Rakam Tuslarindan
Geri Sarma

1 - 10 Saniye
4 - 1 Dakika
7 - 5 Dakika
ileri Sarma
3 - 10 Saniye
6 - 1 Dakika
9 - 5 Dakika
Üstad Uygulama icindeki 24 Saat Kanal'lari Film'leri ve Dizi'leri ileri ve Geri Alma isini bu Sekilde Yapma imkani Varsa,
Gercekten cok ama cok Güzel olurdu!.
Verdiginiz Emek ve Ugraslar icin Tekrar cok Tesekkürler..

Merhaba Xbyte Hocam,
Öncelikle Uygulama icin Tekrar Ellerinize Saglik,
ben Uygulamayi Android TV'de Kullaniyorum,
son Update Olmadan Önce 24 Saatlik Yayinlarda Geri ve ileri Sarma 5 Dakikaydi, Update'den sonra ise 30 Dakika Olmus.
Daha Önce Bazi Uygulamalarda Görmüstüm ileri ve Geri Sarmak icin Kumandanin Rakam Tuslarindan
Geri Sarma

1 - 10 Saniye
4 - 1 Dakika
7 - 5 Dakika
ileri Sarma
3 - 10 Saniye
6 - 1 Dakika
9 - 5 Dakika
Üstad Uygulama icindeki 24 Saat Kanal'lari Film'leri ve Dizi'leri ileri ve Geri Alma isini bu Sekilde Yapma imkani Varsa,
Gercekten cok ama cok Güzel olurdu!.
Verdiginiz Emek ve Ugraslar icin Tekrar cok Tesekkürler..
Hocam yapmasına yapılır ama kafamda tasarımsal olarak bir şey canlanmadı, pek hoş duracağını da düşünmüyorum açıkçası. Gelen geri dönüşleri değerlendiriyoruz ama dürüstçe konuşmak gerekirse pek sıcak bakmıyoruz bu duruma.

Hocam, Tasarim? Uygulama Görsel Tasarim Olarak Söyleyecek Hicbirsey yok 10 Numara.
Benim Önerim ise Video Player icine Gömülü, Görünmeyecek Sekilde Video Acildiginda Kumandadan Rakamlara Basinca
Calisacak Sekilde Yapilabilme Olasiligi varmi?
Yinede cok Tesekkürler Saglicakla Kalin..

Son düzenleme:
Hocam, Tasarim? Uygulama Görsel Tasarim Olarak Söyleyecek Hicbirsey yok 10 Numara.
Benim Önerim ise Video Player icine Gömülü, Görünmeyecek Sekilde Video Acildiginda Kumandadan Rakamlara Basinca
Calisacak Sekilde Yapilabilme Olasiligi varmi?
Yinede cok Tesekkürler Saglicakla Kalin..
Ne demek istediğinizi zaten anladım, player da bizim tarafımızdan kodlandız onu da bozmak istemiyorum.

---------------------------------------------------------
MOBİL SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI: 1.0.1

Telefon sanal tuşları ekranın üzerine çıkıyor sorunu halledildi

Animasyon ve hata iyileştirmeleri yapıldı.

Güvenlik sürümü arttırıldı.

Ekli dosyayı görüntüle 8554Ekli dosyayı görüntüle 8555Ekli dosyayı görüntüle 8556

Dipnot: Lütfen güncel apk dosyasını kurmadan eski uygulamayı cihazınızdan kaldırın. Ayrıca Google Play harici uygulama kurduğunuz için virüs uyarısı almanız çok normaldir.

BOX SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI : 1.0.3

Diziler kısmına listeye ekleme özelliği eklendi, hem filmleri hemde dizileri listenize ekleyebilirsiniz.

Kendi kodladığımız player da ki geri sarma sorunu çözüldü, artık basılı tutarak da yayınları geri sarabileceksiniz.

Ayarlar kısmına dizi ve film içeriklerini ister 16:9 isterseniz Tam ekran ve Uzatılmış şekilde izleyebileceksiniz.

Ayrıca bizim kodladığımız playerı kullanmak istemeyenler için Ayarlar sekmesinde EXO PLAYER seçeneği eklendi.

Animasyon ve hata iyileştirmeleri yapıldı.

Keyifli seyirler dileriz.

XGROUP

Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 8107Ekli dosyayı görüntüle 8108

Xgroup : XByte-XReo-Wonka.
merhabalar mobil uygulam ekran dokunma calısmıyor kanal acamıyorum.

Hocam, dizi ve filmi kaldığımız yerden izleme, en son izlenilenler gibi ekleme yapıla bilir mi?

Geri