Öneri X GRUP -TVX+

Merhaba uygulama çok güzel. Ancak kanallar kendi kadagorilrinde çalışıyor. Favorilere eklediğimiz zaman bazı kanallar çalışmıyor. Örneğin Cnn Turk . Atv. Nov gibi kanallar favorilerde çalışmıyor.
Tekrar favorilere ekleyin hocam, güncellemede bozulmuştur.

Belki biraz saçma olacak ama ,
eşref rüya mobil sürümde aratınca çıkıyor,
box sürümde çıkmıyor.
Acaba başka şeyler de çıkmıyor olabilir mi. elki gözünüzden kaçmış bir hata vardır.
Hanım benim ip nin yakasından düşsün diye tabletine yükleyeceğim de :)

Belki biraz saçma olacak ama ,
eşref rüya mobil sürümde aratınca çıkıyor,
box sürümde çıkmıyor.
Acaba başka şeyler de çıkmıyor olabilir mi. elki gözünüzden kaçmış bir hata vardır.
Hanım benim ip nin yakasından düşsün diye tabletine yükleyeceğim de :)
Mobil sürümü yükleyin hocam, tablete :) Farklı kaynaklar kullanıyoruz, bazen bir yerde telif yiyen içerik diğer sunucuda yememiş oluyor

XBYTE Hocam 3.Defa indirdim kurdum 2sinde kurduktan sonra uygulama girisde yukleniyorda kaldi sildim ilk ikisi 1.sayfadaki linkinizden indirdim surum bilgileri 1.0.0 di acmayan onlardi 20.sayfada biri link paylasmis ordan indirince acildi surum 1.0.3 tu onda ilk sayfadaki indirme linkinden indirdiklerimklerim 1.0.0 di Uygulamaniz cok sahane olmus viasat history ve history channel ida 48 saat geri sarma yapabilirseniz acik ara favori olur elinize saglik.saygilar.

XBYTE Hocam 3.Defa indirdim kurdum 2sinde kurduktan sonra uygulama girisde yukleniyorda kaldi sildim ilk ikisi 1.sayfadaki linkinizden indirdim surum bilgileri 1.0.0 di acmayan onlardi 20.sayfada biri link paylasmis ordan indirince acildi surum 1.0.3 tu onda ilk sayfadaki indirme linkinden indirdiklerimklerim 1.0.0 di Uygulamaniz cok sahane olmus viasat history ve history channel ida 48 saat geri sarma yapabilirseniz acik ara favori olur elinize saglik.saygilar.
Hocam 48 saat geri sarma şu an biz hariç kimse de yok, lakin yayınlar pek optimize değil üzerinde çalışıyoruz hala. Optimize hale geldiği zaman ekleyeceğiz. Dün eklemiştik lakin sorunlar yaşayınca geri kaldırma kararı aldık

Hocam 48 saat geri sarma şu an biz hariç kimse de yok, lakin yayınlar pek optimize değil üzerinde çalışıyoruz hala. Optimize hale geldiği zaman ekleyeceğiz. Dün eklemiştik lakin sorunlar yaşayınca geri kaldırma kararı aldık
Hocam 24 Saat Canli Mr Been Komedi Kanali Kaynak Linki Var Bende Uygun Gorurseniz M3u Listesi Yapip Burdan Atayim Tek kanal Sinema Bolumune Koyabilirseniz Cok Guzel Olur O Kanaldan Baska Apk kda Yok kolay gelsin

Hocam 24 Saat Canli Mr Been Komedi Kanali Kaynak Linki Var Bende Uygun Gorurseniz M3u Listesi Yapip Burdan Atayim Tek kanal Sinema Bolumune Koyabilirseniz Cok Guzel Olur O Kanaldan Baska Apk kda Yok kolay gelsin
Dm olarak iletirseniz ekleyeyim hocam <3

---------------------------------------------------------
MOBİL SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI: 1.0.1

Telefon sanal tuşları ekranın üzerine çıkıyor sorunu halledildi

Animasyon ve hata iyileştirmeleri yapıldı.

Güvenlik sürümü arttırıldı.

Ekli dosyayı görüntüle 8554Ekli dosyayı görüntüle 8555Ekli dosyayı görüntüle 8556

Dipnot: Lütfen güncel apk dosyasını kurmadan eski uygulamayı cihazınızdan kaldırın. Ayrıca Google Play harici uygulama kurduğunuz için virüs uyarısı almanız çok normaldir.

BOX SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI : 1.0.3

Diziler kısmına listeye ekleme özelliği eklendi, hem filmleri hemde dizileri listenize ekleyebilirsiniz.

Kendi kodladığımız player da ki geri sarma sorunu çözüldü, artık basılı tutarak da yayınları geri sarabileceksiniz.

Ayarlar kısmına dizi ve film içeriklerini ister 16:9 isterseniz Tam ekran ve Uzatılmış şekilde izleyebileceksiniz.

Ayrıca bizim kodladığımız playerı kullanmak istemeyenler için Ayarlar sekmesinde EXO PLAYER seçeneği eklendi.

Animasyon ve hata iyileştirmeleri yapıldı.

Keyifli seyirler dileriz.

XGROUP

Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 8107Ekli dosyayı görüntüle 8108

Xgroup : XByte-XReo-Wonka.
Böylesine mufassal, doyurucu ve şık bir uygulamaya imza attığınız için sizi tebrik ederim Allah başarılarınızı daim eylesin.🙏🙏🙏

Hocam uygulama harika her şey için teşekkürler yalnız izlediğimiz dizi bölümlerini veya filmleri izledim diye işaretleyebilsek ve bölüm sonunda bir sonraki bölüme geç şeklinde bir seçenek gelse mükemmel olurdu

Photo 2025 06 23 15 24 29
TVX MOBİL VE BOX son sürümlerin ikisinide MİBOX cihazıma yüklemeye çalıştığımda böyle bir hata alıyorum.Nasıl yükleme yapabilirim?teşekkürler.

Geri