TheCeRRaNo
Üye
- Konular
- 3
TVX+ Ailesine Mesajımız
Sevgili TVX+ dostlarımız,
4 aydır kesintisiz bir şekilde sizlere kesintisiz hizmet yaşattık. Sunucumuzun engellenmesi nedeniyle yayınları durdurmak zorunda kaldık.
Şimdi çok daha güçlü altyapı ve daha güvenli sistemlerle geri dönüyoruz.
Bu süreçte şunu fark ettik; sizlere daha kaliteli, daha güvenli ve sürdürülebilir bir hizmet sunabilmemiz için Premium sistemi eklememiz şart oldu.
Ücretsiz sürüm: Temel içeriklere erişim devam edecek.
Premium sürüm: Tüm içerikler, 4K ve HDR kalitesinde yayınlar, daha hızlı bağlantı, reklamsız izleme ve 7/24 kesintisiz erişim.
Premium sistemi gelir için değil zira böyle bir derdimiz olsa reklam eklemek gibi aksiyonlar alırdık, yayınlarımızın güvenliği ve kalitesi için getiriyoruz. Böylece hem içeriklerimiz korunacak hem de sizler gerçek Uydu kalitesinde, yüksek çözünürlükte izleme keyfi yaşayacaksınız.
Maalesef, bir şey başardığını zanneden bazı arkadaşlar sunucu ip adresini herkese paylaştığı ve bunun üzerine de şikayet edildiğimiz için sunucu kapalı durumda. 2-3 gün içerisinde tekrar aktif bir hale geleceğiz.
Bize inandığınız ve desteklediğiniz için teşekkür ederiz.
Kısacası; TVX+ daha güçlü, daha kaliteli ve her zamankinden daha yakın zamanda geri dönüyor!
Sevgiyle,
TVX+ Ekibi
Güzel uygulamaydı, yapanların ellerine sağlık, her zaman google tv min en başındaki uygulamaydı. Yanımızda TVX+ ekibi Var diye televizyona çanak anten bile almamıştım
Değer TVX+ Ekibi;
Evet, zorlandığınızın farkındayız, sizinde yaptığınız işe göre maliyetleriniz var. Hiç yoksa bile yaktığınız elektriğin maliyeti var. Fakat bu sistemi değiştirmeniz proğramı daha kötü yapacak buna inanın. Çünkü burada olup sizin veya başka proğramların yayınlarının 4k ve dvr çözünürlüğünde olması insanların umurlarında değil, şahsen benim değil mesela. Şu proğramda verdiğiniz maç yayını 720p olsun, insanlar 4k tv de 720p yayını sırf maç diye yine izler, ki 4k yayını alacak internet hızı ortalama bir insanın evinde bence yok, yani şuanda sistem bu kapasitede çalışmaz. Yine benim şahsi fikrim "yayınlar yine aynı dursun", maliyetinizi çıkarmak istiyorsanızda yayına kısa süreli reklam botları atabilirsiniz. Ama tabii ki maliyetinizi çıkarabiliyorsanız.