sorun yeni güncelleme ile düzeltilmiş.İlginiz için teşekkürler hayırlı işlerroot lu cihazda kullanılamıyor.bende rootlu cihazda kullanılamazz uyarısı verdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
sorun yeni güncelleme ile düzeltilmiş.İlginiz için teşekkürler hayırlı işlerroot lu cihazda kullanılamıyor.bende rootlu cihazda kullanılamazz uyarısı verdi.
yüklü olanı sildim şimdi hiçbiri yüklenmiyor neden anlamadım
Şöyle bir sıkıntı gördüm, belki fark etmemişsinizdir ,Yok hocam, onun ıcın farklı bır sıstem dusunuyoruz
Ellerinize sağlık teşekkürler.hala rotlu cihazlarda kullanılamaz hatası alıyoruz bu uygulamayı kurmak isterken. şimdiye kadar hiç bir diğer uygulamalarda böyle bir hatta vermiyordu kuruluyordu diğer uygulamaları. herhalde bizi unutunuz. günceleme gelecek diyorsunuz ama günceleme bekliyoruz sabırsızlıkla. ama hiçbirşeyin geldiği yok.cigaz dreamstar pro A 5 anlamadım neden böyle bir rotlu cihazlarda kullanılamaz hatası koruması koydunuz uygulamanıza zarar mı getirecek bu sebepten mi acaba
Root engeli koymamızın bazı sebepleri bar güvenlik ile ilgili. Cihazınız yazılımsal olarak emülatör görünüyor demek ki o yüzden çalışmıyor. Benim güvenlik amaçlı bu engeli koymam gerekiyor. Cihazınızın yapımcı firması lisans atlatmak için, TV, tvbox olarak göstermiyor demek ki cihazı.hala rotlu cihazlarda kullanılamaz hatası alıyoruz bu uygulamayı kurmak isterken. şimdiye kadar hiç bir diğer uygulamalarda böyle bir hatta vermiyordu kuruluyordu diğer uygulamaları. herhalde bizi unutunuz. günceleme gelecek diyorsunuz ama günceleme bekliyoruz sabırsızlıkla. ama hiçbirşeyin geldiği yok.cigaz dreamstar pro A 5 anlamadım neden böyle bir rotlu cihazlarda kullanılamaz hatası koruması koydunuz uygulamanıza zarar mı getirecek bu sebepten mi acaba
Mtmanager vb gibi 3. Parti uygulamaları silin.elinize sağlık cep telefonuna kurdum güzel olmuş, fakat android tv var ona kurulmuyor bu arada aynı durum inattv dede oldu bi çözümü varmıdır şimdiden tşekkürler
Farkındayiz, uzerinde calisiyoruz.@Xbyte film kısmında eski yeşilçam filan vardı sanırım o kısım gitmiş bide filimler tutmuyor örnek üç kagıtçılar da başka film çıkıyorm sıralama hatası filan mı var ve afiş ve bilgi kısımları sorunlu bazılarında afiş çıkmıyor bilginiz olsun
Hocam diziler bolumunede aynen filmler bölümündeki gibi listeye ekle ayarı koyar mısınız? Yani asıl diziler bölümüne lazım bu ayar. Teşekkürler.Farkındayiz, uzerinde calisiyoruz.
Koyacağız hocam,Hocam diziler bolumunede aynen filmler bölümündeki gibi listeye ekle ayarı koyar mısınız? Yani asıl diziler bölümüne lazım bu ayar. Teşekkürler.
Teşekkürler hocamKoyacağız hocam,