Öneri X GRUP -TVX+ MOBİL/ BOX SÜRÜM GÜNCELLEMESİ 1.0.4 (28.06.25)

Elinize sağlık çok güzel bir uygulama.İşitme engelliyim sinema kanallarında altyazı açabilseydim çok iyi olacaktı.Altyazi açma mümkün değilmi?

Alıntı:

UYGULAMA YENI GUNCELLEMEYE KADAR KAPALIDIR. YENI GUNCELLEMEYI YAKIN ZAMANDA DUYURACAGIZ

---------------------------------------------------------
MOBİL SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI: 1.0.2
---------------------------------------------------------

Hata ve güvenlik iyileştirmeleri yapıldı.

Performans iyileştirmesi yapıldı.

Ekli dosyayı görüntüle 8554Ekli dosyayı görüntüle 8555Ekli dosyayı görüntüle 8556

Dipnot: Lütfen güncel apk dosyasını kurmadan eski uygulamayı cihazınızdan kaldırın. Ayrıca Google Play harici uygulama kurduğunuz için virüs uyarısı almanız çok normaldir.

------------------------------------
TVX+ BOX SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI 1.0.4
------------------------------------

Ayarlar Kısmına :

Canlı TV kanalları için Uydu Zapping özellikli Player olarak eklendi.

Ram düşük cihazların kullanımı için Animasyonları Kapatma Özelliği Eklendi.

Herhangi bir sorun yaşanması halinde Önbelleği Temizle butonu eklendi.

Diziler ve Filmler:

Dizi ve Filmlerde Kaldığın Yerden Devam Et ve Baştan Oynat Özelliği Eklendi.

Diziler de yarım bıraktığınız bölümün üzerinde Yarım İkon tamamen bitirdiğinizde ise Onay Tiki gözüküyor.

DİPNOT : YENİ SÜRÜM KURMADAN CİHAZINIZDAN ESKİ UYGULAMAYI SİLİNİZ !!

Keyifli seyirler dileriz.

XGROUP : XByte-XReo-Wonka.

Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 8107Ekli dosyayı görüntüle 8108Ekli dosyayı görüntüle 9734
Ekli dosyayı görüntüle 9735
Ekli dosyayı görüntüle 9736
Gayet güzel başarılar

İki kelam da ben etmek isterim. En başında "dürüst bir şekilde" ilerleyen dönemde ücretli yapacağız denebilirdi. Ama bunun yerine insanları kobay gibi kullanıp bu platformu da buna alet ettiğinizi (buradaki kullanıcı kitlesini kontollü olarak test amaçlı kullandığınızı) düşünüyorum.

Tabii ki ciddi maliyetleriniz vardır yoktur beni ilgilendirmez ve reklam olmaksızın bunu devam ettirmek mümkün değildir, kendi anlayışınıza göre sebepleriniz vardır ama en başından bilmiyorsanız zaten bu işe girişmezdiniz.

Velhasılkelam Allah hepimizin yolunu kalbimize/gönlümüze müstehak olacak şekilde belirler, belirlemiştir zaten.

Ben sizden şüphe duydum. Umuyorum bu forum böyle işlere ilerleyen dönemde yol olacak hale gelmez...

İki kelam da ben etmek isterim. En başında "dürüst bir şekilde" ilerleyen dönemde ücretli yapacağız denebilirdi. Ama bunun yerine insanları kobay gibi kullanıp bu platformu da buna alet ettiğinizi (buradaki kullanıcı kitlesini kontollü olarak test amaçlı kullandığınızı) düşünüyorum.

Tabii ki ciddi maliyetleriniz vardır yoktur beni ilgilendirmez ve reklam olmaksızın bunu devam ettirmek mümkün değildir, kendi anlayışınıza göre sebepleriniz vardır ama en başından bilmiyorsanız zaten bu işe girişmezdiniz.

Velhasılkemal Allah hepimizin yolunu kalbimize/gönlümüze müstehak olacak şekilde belirler, belirlemiştir zaten.

Ben sizden şüphe duydum. Umuyorum bu forum böyle işlere ilerleyen dönemde yol olacak hale gelmez...
Ağzına Sağlık hocam burdaki arkadaslarim zaten modlu ücretsiz surum arayisi icin burda amac zaten eglenceye para vermemek reklam koyulur vs vs ama ücretli hizmet ben karsiyim alan arkadaşlar 1 elin parmagini geçmez herkese yolunda basarilar 🖐🏻

Yıllardır sistem bu şekilde ilerliyor.
Nisan mayıs gibi yeni uygulamalar çıkıyor. Eylül başı gibi ücret istemeye başlıyorlar.
Sonra kapalı, küçük bir gruba dönüşüp, gözden kayboluyorlar.

Bu yüzden elde sadece inat tv kalıyor.

Ben 10 küsur yıldır babama iptv alıyorum. Çünkü hataya yer yok. Başka şehirde yaşıyor.
Program yüklesem, güncelleme gelse veya kapansa çözüm bulamam.

Gençler bir çok program kurup, kapandıkça değiştirip kullanabilir ama yaşlılar zor yapar.
Android boxı bile zor açıyorlar.

Yıllardır sistem bu şekilde ilerliyor.
Nisan mayıs gibi yeni uygulamalar çıkıyor. Eylül başı gibi ücret istemeye başlıyorlar.
Sonra kapalı, küçük bir gruba dönüşüp, gözden kayboluyorlar.

Bu yüzden elde sadece inat tv kalıyor.

Ben 10 küsur yıldır babama iptv alıyorum. Çünkü hataya yer yok. Başka şehirde yaşıyor.
Program yüklesem, güncelleme gelse veya kapansa çözüm bulamam.

Gençler bir çok program kurup, kapandıkça değiştirip kullanabilir ama yaşlılar zor yapar.
Android boxı bile zor açıyorlar.
İnat tv baba evi gibi herkes cikip gezer dolasir ama gunun sonunda herkes dönüp dolanip yine baba evine geliyor 🫡😅

Bu şekilde sadece küçük bir kitleye hitap eder. Kelebeklerin ömrü kısa olur.

Para verirsen çalışır
Sanki para versen dört dörtlük çalışır exxen tabii veya blue tv gibi resmi uygulama olsa neyse derim para ödenir ama bu hem kaçak yayın hemde kaynağı belli değil bir sorun olduğunda şikayet bile edemezsin hani iptv olsa neyse derim en azından markası belli olası durumda sorun halledilir

Geç bulup erken kaybettiğimiz onlarca uygulamanın belkide en iyisiydi.

Üzdü.

bu ara bi sıkıntı var kanallar güncelleme oluyor diyor kalıyor

TVX+ Ailesine Mesajımız

Sevgili TVX+ dostlarımız,
4 aydır kesintisiz bir şekilde sizlere kesintisiz hizmet yaşattık. Sunucumuzun engellenmesi nedeniyle yayınları durdurmak zorunda kaldık.

Şimdi çok daha güçlü altyapı ve daha güvenli sistemlerle geri dönüyoruz.
Bu süreçte şunu fark ettik; sizlere daha kaliteli, daha güvenli ve sürdürülebilir bir hizmet sunabilmemiz için Premium sistemi eklememiz şart oldu.

Ücretsiz sürüm: Temel içeriklere erişim devam edecek.
Premium sürüm: Tüm içerikler, 4K ve HDR kalitesinde yayınlar, daha hızlı bağlantı, reklamsız izleme ve 7/24 kesintisiz erişim.

Premium sistemi gelir için değil zira böyle bir derdimiz olsa reklam eklemek gibi aksiyonlar alırdık, yayınlarımızın güvenliği ve kalitesi için getiriyoruz. Böylece hem içeriklerimiz korunacak hem de sizler gerçek Uydu kalitesinde, yüksek çözünürlükte izleme keyfi yaşayacaksınız.

Maalesef, bir şey başardığını zanneden bazı arkadaşlar sunucu ip adresini herkese paylaştığı ve bunun üzerine de şikayet edildiğimiz için sunucu kapalı durumda. 2-3 gün içerisinde tekrar aktif bir hale geleceğiz.

Bize inandığınız ve desteklediğiniz için teşekkür ederiz.
Kısacası; TVX+ daha güçlü, daha kaliteli ve her zamankinden daha yakın zamanda geri dönüyor!

Sevgiyle,
TVX+ Ekibi

emeğinize sağlık bende çok uzun süredir güncelleme veriler yükleniyor uyarısı var google tv...

Geri