sakultah
Paylaşımcı
- Konular
- 25
Adam dirket virüs indirmiş sanırımHocam bu ne ? sen ne indirdin![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Adam dirket virüs indirmiş sanırımHocam bu ne ? sen ne indirdin![]()
İmkansızı başarmak adlı çalışmaAdam dirket virüs indirmiş sanırım![]()
Çoktan virüsü kapmistir oİmkansızı başarmak adlı çalışma![]()
arkadaşım bu apk dosyası değil.virüs mevcut dosyayı kontrol edin
Hocam çok şey istiyoruz ama şu dizilerin yeni çıkan bölümlerini dizi kaynakları ile aynı zamanda değilde en azından bir veya iki gün sonra vermeniz mümkün olur mu?İmkansızı başarmak adlı çalışma![]()
öncelikle emeğine sağlıkHerkese merhaba, TVX+ Version 1.0 tam sürüm güncellemesi ile karşınızdayız. Peki neler değişti neler eklendi ? Kısaca anlatmak isterim.
---------------------------------
SIFIRDAN KODLANAN YENİ PLAYER :
1. CanlıTV kanalları içerisinde artık bir kanala girdikten sonra aynı kategori de yer alan diğer kanala player içinden geçebileceksiniz.
2. Player da DVR(geri sarma özellikli kanal) özellikli kanalları geri alırken belirgin olmadığı şikayeti gelmişti, artık tam olarak nerede olduğunuzu göreceksiniz.
3. Player eğer mobil veri ve düşük internet hızınız var ise görüntü kalitesini otomatik adapte edip donmadan izlemeniz için yayını en iyi hale getiriyor.
FİLMLER :
1. Fİlm içeriklerinin geç yüklenme şikayeti giderildi artık içerikler çok daha hızlı yükleniyor.
2. Yeni tasarım yapıldı ve daha kolay göze hitap edecek Meta tasarım kullanıldı.
3. İçerik sayısı zenginleştirildi.
DİZİLER :
1. Dİziler kısmı aktif edildi.
2. Türkçe dublaj ve Altyazı olmak üzere yabancı diziler aktif.
3. Türk TV dizi içerikleri eklendi sayısında artış olacak.
4. Sıfırdan Meta tasarım kullanılarak, kullanımı da kolaylaştıracak hale getirildi.
5. Tüm diziler de IMDB üzerinden gelen IMBD bilgileri ve fragmanlar eklendi.
HATA DÜZELTMELERİ VE DİĞER GÜNCELLEMELER:
1. GoogleTV de uygulama ana ekranda çıkmıyor hatası giderildi.
2. Güvenlik seviyesi yükseltildi, bazı hata iyileştirmeleri yapıldı.
3. Uygulama daha stabil bir hale geldi.
4. Yeni android sürümleri için uygulama hazır hale getirildi.
5. TVX+ Spor adında bir kanal eklendi, sezon başladığın da uygulamaya özel, 4k ve Feed yayınlar bu kanaldan olacak.
Dipnot: Lütfen güncel apk dosyasını kurmadan eski uygulamayı cihazınızdan kaldırın.
(FİLMLER DE IMDB KAYNAKLI SORUN VARDIR 48 saat içerisinde düzelecek otomatik olarak.)
Sabrettiğiniz ve beklediğiniz için teşekkür eder Keyifli seyirler dileriz.
XGROUP
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 8107Ekli dosyayı görüntüle 8108
Xgroup : XByte-XReo-Wonka.
Teşekkürler güzel düşüncelerininiz için. Playerı biz sıfırdan kodladık hali hazırda olan bir player değil. Malum bazı özelliklerin olmaması çok doğal. Bunun ile ilgili bir kaç geri dönüş daha aldık, bir sonra ki güncelleme de bakacağızemeklerinize sağlık dostum.harika uygulamanızı favori uygulamam olarak kullanıyorum.dikkatimi çeken bi yerde düzeltilme yapılması gerekiyor.Pc de Android emülatörde 24 saatlik yayınlarda (örn.en sevdiğim Viasat History) geriye almak istediğimde mouse u geriye kaydırarak alabiliyordum güncellemeden önce.Şu an o bölge çalışmıyor. diyelim 6 saat önceki yayınları seyretmek için ekranın ortasındaki geri ok tuşlarına 50-60 sefer basmak gerekiyor. Bunun yerine önceki gibi mouse ile kaydırmaya dönerseniz mükemmel olur.benim gibi bu düzeltmeyi bekleyen birçok arkadaş vardır .ilgilenirseniz memnun olurum.başarılar diliyorum.Kolay gelsin.
Google play dışı, özel imzalı uygulama kuruyorsunuz normal öyle uyarı vermesimobilde virüs malware olarak buldu virüslü uygulama kaldırdım hemen
tvboxa kurdum açılıyor
bazı dizi filmlerde afiş çıkmıyor sıralama sorunu var onun dışında problem yok
Bu uyarıyı konunun ilk mesajına yaz hocam sürekli herkese aynı cümleyi kurmak zorunda kalma bilen olduğu kadar bilmeyen de var o yüzden sürekli böyle sorular gelecek en azından indirmek için ilk mesaja gidilirken bunuda görürler kalın ve kırmızı renkte yaz geç tekrar ekip olarak elinize sağlık.Google play dışı, özel imzalı uygulama kuruyorsunuz normal öyle uyarı vermesi
Doğru haklısın, konuya yazmak daha sağlıklı olabilir. Teşekkür ederiz dostBu uyarıyı konunun ilk mesajına yaz hocam sürekli herkese aynı cümleyi kurmak zorunda kalma bilen olduğu kadar bilmeyen de var o yüzden sürekli böyle sorular gelecek en azından indirmek için ilk mesaja gidilirken bunuda görürler kalın ve kırmızı renkte yaz geç tekrar ekip olarak elinize sağlık.
Herşeyi ile çalışıyorCalimisyor artik