X GRUP -TVX+ BÜYÜK GÜNCELLEME

TV de kumandayla kullanırken seçim arka planı çok şeffaf hangisi seçildiği gözükmüyor ayarlar seçilip secilmedigi anlasilmiyor beyaz veya farklı bir arka plan yapılabilir mi
Sadece dizi ve filmler kısmında o mevcut, o da cihazdan cihaza değişiyor.

tek kelimeyle mükemmel bir uygulama olmuş, emek verenlerin eline sağlık. yabancı spor kanalları artarsa çok daha iyi olur...

Yok hocam, onun ıcın farklı bır sıstem dusunuyoruz
Şöyle bir sıkıntı gördüm, belki fark etmemişsinizdir ,
mesela diziler de the boys a gidin 2. sezonu altyazı seçin altta 5.sezon yazıyor.
Bütün dizilerde böyle. Örnek bir dizide 3. sezon altyazı sectiğinizde alt taraftaki başlıklar 3.sezon bolum 1 olmuyor, 7. sezon diyor sapıtıyor.

hala rotlu cihazlarda kullanılamaz hatası alıyoruz bu uygulamayı kurmak isterken. şimdiye kadar hiç bir diğer uygulamalarda böyle bir hatta vermiyordu kuruluyordu diğer uygulamaları. herhalde bizi unutunuz. günceleme gelecek diyorsunuz ama günceleme bekliyoruz sabırsızlıkla. ama hiçbirşeyin geldiği yok.cigaz dreamstar pro A 5 anlamadım neden böyle bir rotlu cihazlarda kullanılamaz hatası koruması koydunuz uygulamanıza zarar mı getirecek bu sebepten mi acaba
Ellerinize sağlık teşekkürler.

elinize sağlık cep telefonuna kurdum güzel olmuş, fakat android tv var ona kurulmuyor bu arada aynı durum inattv dede oldu bi çözümü varmıdır şimdiden tşekkürler

hala rotlu cihazlarda kullanılamaz hatası alıyoruz bu uygulamayı kurmak isterken. şimdiye kadar hiç bir diğer uygulamalarda böyle bir hatta vermiyordu kuruluyordu diğer uygulamaları. herhalde bizi unutunuz. günceleme gelecek diyorsunuz ama günceleme bekliyoruz sabırsızlıkla. ama hiçbirşeyin geldiği yok.cigaz dreamstar pro A 5 anlamadım neden böyle bir rotlu cihazlarda kullanılamaz hatası koruması koydunuz uygulamanıza zarar mı getirecek bu sebepten mi acaba
Root engeli koymamızın bazı sebepleri bar güvenlik ile ilgili. Cihazınız yazılımsal olarak emülatör görünüyor demek ki o yüzden çalışmıyor. Benim güvenlik amaçlı bu engeli koymam gerekiyor. Cihazınızın yapımcı firması lisans atlatmak için, TV, tvbox olarak göstermiyor demek ki cihazı.

elinize sağlık cep telefonuna kurdum güzel olmuş, fakat android tv var ona kurulmuyor bu arada aynı durum inattv dede oldu bi çözümü varmıdır şimdiden tşekkürler
Mtmanager vb gibi 3. Parti uygulamaları silin.

@Xbyte film kısmında eski yeşilçam filan vardı sanırım o kısım gitmiş bide filimler tutmuyor örnek üç kagıtçılar da başka film çıkıyorm sıralama hatası filan mı var ve afiş ve bilgi kısımları sorunlu bazılarında afiş çıkmıyor bilginiz olsun

@Xbyte film kısmında eski yeşilçam filan vardı sanırım o kısım gitmiş bide filimler tutmuyor örnek üç kagıtçılar da başka film çıkıyorm sıralama hatası filan mı var ve afiş ve bilgi kısımları sorunlu bazılarında afiş çıkmıyor bilginiz olsun
Farkındayiz, uzerinde calisiyoruz.

Konuyu görüntüleyenler

Geri