Wi-fi den açılmıyor mobilden açılıyor

Frankie

Üye
Konular
2
Dostlar üstadlar hepinize merhabalar benim bazı uygulamalar (Gölge TV gibi Bilgin TV gibi) wi-fi den açılmıyor ama mobil internetten açılıyor nasıl çözebilirim

Dostlar üstadlar hepinize merhabalar benim bazı uygulamalar (Gölge TV gibi Bilgin TV gibi) wi-fi den açılmıyor ama mobil internetten açılıyor nasıl çözebilirim
Merhaba,
aldığınız bir hata veya uyarı var mı kablosuz bağlantıda açmak istediğinizde?

Ayrıca kablosuz bağlantı kullanırken özel olarak bilgisayarınızda VPN kullanıyor musunuz ya da router/modem üzerinde DNS değişikliği var mı?
Yurt içi/Yurt dışında yaşıyorsanız ip adresinizden kaynaklı olabilir ayrıca.

Uyarı değil sadece uygulama açılış ekranı geliyor uygulamaya giriyor. Yurtiçindeyim VPN kullanmıyorum DNS değiştirmeyi bilmiyorum

Nasıl çözülecek bende çok istiyorum düzelmesini lütfen

Şuan yeni güncelleme gelmiş hocam onu indirdim,1.4.7 olmuş güncellemesi

Ev internetiniz türk telekom altyapısını mı kullanıyor veya internetinizde bir filtre yapılanması olabilir mi ?
Çok anlamam o tarz şeylerden büyük ihtimalle banlandı yeni güncelleme lazım birkaç tanesi güncellendi darısı Bilgin TV ye

Gölge yeni uygulama sadece telegram sayfasından iniyor.

Android TV'ye yüklemek isteyenler;

1. Önce drive'dan telegramı indirip kurun.
2. Sonra gölgenin tlgr. Sayfasından apkyi indirip kurun .

Android tv sürümüm 11. İss ise TTNet. Wifiden bağlanıp uygulamayı açabiliyorum. Bı sorun yok.

Gölge yeni uygulama sadece telegram sayfasından iniyor.

Android TV'ye yüklemek isteyenler;

1. Önce drive'dan telegramı indirip kurun.
2. Sonra gölgenin tlgr. Sayfasından apkyi indirip kurun .

Android tv sürümüm 11. İss ise TTNet. Wifiden bağlanıp uygulamayı açabiliyorum. Bı sorun yok.
hocam şunu apk olarak atabilrimisin yükleyelim tele yok teşekkürler

Selam türm android sistemler için düzenleyici ve temizleyicidir çok faydasını gördüm sistemi bununla tarayın bir çok sorununuz düzelecektir

Geri