Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Merhaba,Dostlar üstadlar hepinize merhabalar benim bazı uygulamalar (Gölge TV gibi Bilgin TV gibi) wi-fi den açılmıyor ama mobil internetten açılıyor nasıl çözebilirim
Hattınız vodafone mu yoksa?Uyarı değil sadece uygulama açılış ekranı geliyor uygulamaya giriyor. Yurtiçindeyim VPN kullanmıyorum DNS değiştirmeyi bilmiyorum
Dostlar üstadlar hepinize merhabalar benim bazı uygulamalar (Gölge TV gibi Bilgin TV gibi) wi-fi den açılmıyor ama mobil internetten açılıyor nasıl çözebil
Hattım Turkc
Ev internetiniz türk telekom altyapısını mı kullanıyor veya internetinizde bir filtre yapılanması olabilir mi ?Hattım Turkcell
Çok anlamam o tarz şeylerden büyük ihtimalle banlandı yeni güncelleme lazım birkaç tanesi güncellendi darısı Bilgin TV yeEv internetiniz türk telekom altyapısını mı kullanıyor veya internetinizde bir filtre yapılanması olabilir mi ?
hocam şunu apk olarak atabilrimisin yükleyelim tele yok teşekkürlerGölge yeni uygulama sadece telegram sayfasından iniyor.
Android TV'ye yüklemek isteyenler;
1. Önce drive'dan telegramı indirip kurun.
2. Sonra gölgenin tlgr. Sayfasından apkyi indirip kurun .
Android tv sürümüm 11. İss ise TTNet. Wifiden bağlanıp uygulamayı açabiliyorum. Bı sorun yok.
buyrun...hocam şunu apk olarak atabilrimisin yükleyelim tele yok teşekkürler
dostum çok sağol ya emeğine sağlık valla bu formun faydasını gördük telegram filan ugraştırmadınbuyrun...Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Rica ederim ne demek...Güle güle kullanındostum çok sağol ya emeğine sağlık valla bu formun faydasını gördük telegram filan ugraştırmadın![]()
inat rec bilgin gölge cld stream ve titan dışında kullandıgın verimli uygulama var mı acaba ?Rica ederim ne demek...Güle güle kullanın