durancark
Üye
- Konular
- 2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
google play dan kur nereden buluyorsun sahte programı uyarı vermiş kurmaya çalıştığın program sahte diyemerhaba arkadaşlar redmi 10 2022 marka telefonuma whatsapp yukleyemiyorum hata veriyor görselde paylasıyorum bilgisi olan arkadaşların yardımcı olması bekliyorum
Mod mu bu dostum ya da farkında olmadan telefonunda modlusu mu yüklü?merhaba arkadaşlar redmi 10 2022 marka telefonuma whatsapp yukleyemiyorum hata veriyor görselde paylasıyorum bilgisi olan arkadaşların yardımcı olması bekliyorum
play store indiriyorum resimdeki uyarıyı veriyor nasıl çözerim bilemedimYüklemeye çalıştığınız uygulama WhatsApp değil
play store indiriyorum resimdeki uyarıyı veriyor nasıl çözerim bilemedimgoogle play dan kur nereden buluyorsun sahte programı uyarı vermiş kurmaya çalıştığın program sahte diye
play store indiriyorum resimdeki uyarıyı veriyor nasıl çözerim bilemedimMod mu bu dostum ya da farkında olmadan telefonunda modlusu mu yüklü?
play store indiriyorum resimdeki uyarıyı veriyor nasıl çözerim bilemedimGerçek WhatsApp bu
Whatsapp plus diye bir uygulama bu. Kaldırıp WhatsApp'ın resmi uygulamasını indirin içinde plus mlus veya esktra birşeyler olmasın.play store indiriyorum resimdeki uyarıyı veriyor nasıl çözerim bilemedim
izin vermiyor kurmama bu hatayı veriyorWhatsapp plus diye bir uygulama bu. Kaldırıp WhatsApp'ın resmi uygulamasını indirin içinde plus mlus veya esktra birşeyler olmasın.
Uygulamalar'a girip bu uygulamayı bulun ve kaldırın ya da ekranda kısayolu varsa üzerine basılı tutun açılan ekrandan KALDIR deyin çöp kutusu sembolü olan KALDIR seçeneği ileizin vermiyor kurmama bu hatayı veriyor
aero whatsapp gibi bişey sanırım bu dostum orjinali yüklersen böyle bi hata almana ihtimal yokmerhaba arkadaşlar redmi 10 2022 marka telefonuma whatsapp yukleyemiyorum hata veriyor görselde paylasıyorum bilgisi olan arkadaşların yardımcı olması bekliyorum
Aynısı benimde basıma geldi OEM kilidi açık olduğu için WhatsApp hata veriyor telefona yazılım yukleyip OEM kilidini kapatacaksinplay store indiriyorum resimdeki uyarıyı veriyor nasıl çözerim bilemedim
Oem ile alakası yok kullanmaya çalıştığı whatsapp modlu olduğu için uyarı veriyor. Benim telefonumun da oem kilidi açık ve wp cayır cayır çalışıyorAynısı benimde basıma geldi OEM kilidi açık olduğu için WhatsApp hata veriyor telefona yazılım yumleyip OEM kilidini kapatacaksin
Kral benim başıma geldi resmi WhatsApp yükledim aynı hatatayi aldım telefonun OEM kilidi açık olduğu için WhatsApp yazılım açığı var gibi algılıyor yüklenmiyor OEM kilidini kapattım sorun düzeldi başka çözüm bulan varsa buyursun yazsinOem ile alakası yok kullanmaya çalıştığı whatsapp modlu olduğu için uyarı veriyor. Benim telefonumun da oem kilidi açık ve wp cayır cayır çalışıyor![]()
Ve bunu her telefonda yapmıyor bende anlamadim ama başka çözüm bulan olursa elinden öperimOem ile alakası yok kullanmaya çalıştığı whatsapp modlu olduğu için uyarı veriyor. Benim telefonumun da oem kilidi açık ve wp cayır cayır çalışıyor![]()