Yardım whatsapp yukleme hatası

durancark

Üye
Konular
2
merhaba arkadaşlar redmi 10 2022 marka telefonuma whatsapp yukleyemiyorum hata veriyor görselde paylasıyorum bilgisi olan arkadaşların yardımcı olması bekliyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240221_193706.jpg
    Screenshot_20240221_193706.jpg
    65.2 KB · Görüntüleme: 100
merhaba arkadaşlar redmi 10 2022 marka telefonuma whatsapp yukleyemiyorum hata veriyor görselde paylasıyorum bilgisi olan arkadaşların yardımcı olması bekliyorum
google play dan kur nereden buluyorsun sahte programı uyarı vermiş kurmaya çalıştığın program sahte diye

Mod mu bu dostum ya da farkında olmadan telefonunda modlusu mu yüklü?

Gerçek WhatsApp bu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-31-21-57-42-735_com.android.vending-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-31-21-57-42-735_com.android.vending-edit.jpg
    190.3 KB · Görüntüleme: 11
play store indiriyorum resimdeki uyarıyı veriyor nasıl çözerim bilemedim
Whatsapp plus diye bir uygulama bu. Kaldırıp WhatsApp'ın resmi uygulamasını indirin içinde plus mlus veya esktra birşeyler olmasın.

Whatsapp plus diye bir uygulama bu. Kaldırıp WhatsApp'ın resmi uygulamasını indirin içinde plus mlus veya esktra birşeyler olmasın.
izin vermiyor kurmama bu hatayı veriyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240221_193706.jpg
    Screenshot_20240221_193706.jpg
    65.2 KB · Görüntüleme: 7
izin vermiyor kurmama bu hatayı veriyor
Uygulamalar'a girip bu uygulamayı bulun ve kaldırın ya da ekranda kısayolu varsa üzerine basılı tutun açılan ekrandan KALDIR deyin çöp kutusu sembolü olan KALDIR seçeneği ile

Son kez yazıyorum , o ekran görüntüsündeki uygulama doğru uygulama değil. Size attığım ekran görüntüsündeki uygulamayı bulun play storedan,kurun bitti...
İyi seneler

Önceden yüklediğiniz o modlu uygulamayı tekrar kurun, ayarlardan program özelliklerine girin, programın önbellek vs herşeyini sildikten sonra kaldırın. marketten tekrar resmi whatsapp uygulamasını indirip kurmayı deneyin.

Sorununuz haloldu mu? Çünkü bugün aynı buna benzer Whatapp sorununu çözdüm.

aero whatsapp gibi bişey sanırım bu dostum orjinali yüklersen böyle bi hata almana ihtimal yok

Aynısı benimde basıma geldi OEM kilidi açık olduğu için WhatsApp hata veriyor telefona yazılım yumleyip OEM kilidini kapatacaksin
Oem ile alakası yok kullanmaya çalıştığı whatsapp modlu olduğu için uyarı veriyor. Benim telefonumun da oem kilidi açık ve wp cayır cayır çalışıyor :)

Oem ile alakası yok kullanmaya çalıştığı whatsapp modlu olduğu için uyarı veriyor. Benim telefonumun da oem kilidi açık ve wp cayır cayır çalışıyor :)
Kral benim başıma geldi resmi WhatsApp yükledim aynı hatatayi aldım telefonun OEM kilidi açık olduğu için WhatsApp yazılım açığı var gibi algılıyor yüklenmiyor OEM kilidini kapattım sorun düzeldi başka çözüm bulan varsa buyursun yazsin

Ve bunu her telefonda yapmıyor bende anlamadim ama başka çözüm bulan olursa elinden öperim

Geri