watched uygulamasını arıyorum sizde var mı modlu hali?

Ucretlimi dezor,vavoo gibi yoksa vpnle giriliyormu
Bende tam bilmiyorum forumda öğrendim uygulamayı ama ücretli galiba zamanında modlusunu falan sormuşlardı oradan biliyorum yani

Arkadaşlar dezor sinetech drive adresinde var. Ücretli değil kuruyorsunuz kool.to adresi yazıp tilki resmine tıklayıp kullanabiliyorsunuz vpn ile çalışır vpn açıkken kullanabilirsiniz

Marketten LOKKE yaz indir kur. Vpn aç diğerleri ile mantık ayni

Watched modlu sürüm sinetech drive içinde var baktım, indirdim ve kurdum. Bundle ekleme yerinede oha.to girdim vavoo girdim huhu girdim ama nafile dosya gelmedi normalde bende bu sitelerde yayınlar vpn kullanmadan açılıyordu ama şu an siteye girip yayına bakmaya çalıştığımda dahi açılmıyor. Vds sunucumdan siteye giriş yaptım yayınlar açılıyor muhtemelen vpn gerekiyor. Ama konu şu bu uygulama neden modlanıyor nesi var onu anlamadım. 😅
Eklenti sonrası belli süre içerisinde ödeme istiyor mod aranmasının sebebi o ve bundle olarak ( ) yerine (mhub://vavoo.to) yazarsanız siteyi web sayfası yerine özel görüntüleme protokolünü çağırıyor

Eklenti sonrası belli süre içerisinde ödeme istiyor mod aranmasının sebebi o ve bundle olarak ( ) yerine (mhub://vavoo.to) yazarsanız siteyi web sayfası yerine özel görüntüleme protokolünü çağırıyor
Tamamdır hocam teşekkür ederim merak ettiğim için sormuştum öğrenmiş oldum.

Geri