kaanbaskan
Üye
- Konular
- 32
Maç izlerken donma vs yapmıyor internete çok baktım bulamadım. Drive'da olan verisyon çalışmıyor. Elinde olan varsa modlu verisyon vs. paylaşırsa sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Maç izlerken donma vs yapmıyor internete çok baktım bulamadım. Drive'da olan verisyon çalışmıyor. Elinde olan varsa modlu verisyon vs. paylaşırsa sevinirim.
Gurubuna uyelik ücreti istiyor gizli gurubu var aktivasyon koduyla çalışıyor bir cihaz için aktive ediyoraha birisinde varmış modlu sürüm paylaşılmış @himet @kaanbaskan
watched akrepikellez uygulaması mı hocam ?Gurubuna uyelik ücreti istiyor gizli gurubu var aktivasyon koduyla çalışıyor bir cihaz için aktive ediyor
Reddomwatched akrepikellez uygulaması mı hocam ?
ben uygulamaları karıştırmışım şu an baktım kurumsal bir firma gibi bir şey bu watched uygulaması ama bundle gerekiyor bunun bundle nereden bulunuyor olayı ne bu uygulamanınReddom
Sen biraz zorla kardeş çözersin sana güveniyorumUygulamada ne yapmam gerek ne işe yarıyor çözemedim ki sinetech YouTubedan video baktım oha.to falan eklemiş bundle olarak ben ekledim çalışmadı programı anlamadım desme yeridir![]()
Watched modlu sürüm sinetech drive içinde var baktım, indirdim ve kurdum. Bundle ekleme yerinede oha.to girdim vavoo girdim huhu girdim ama nafile dosya gelmedi normalde bende bu sitelerde yayınlar vpn kullanmadan açılıyordu ama şu an siteye girip yayına bakmaya çalıştığımda dahi açılmıyor. Vds sunucumdan siteye giriş yaptım yayınlar açılıyor muhtemelen vpn gerekiyor. Ama konu şu bu uygulama neden modlanıyor nesi var onu anlamadım.Sen biraz zorla kardeş çözersin sana güveniyorum![]()
Senin anlamadığını ben okumam bile zaten birşey bilmiyorum sadece anlayabildiklerimi kullanıyorum birde paylaşanlara teşekkür ediyorum VPN nasıl kullanılır en ufak bir bilgim yok, yayın açılıyorsa izliyorum yoksa ahanda yayın yok diyorum kapatıyorumWatched modlu sürüm sinetech drive içinde var baktım, indirdim ve kurdum. Bundle ekleme yerinede oha.to girdim vavoo girdim huhu girdim ama nafile dosya gelmedi normalde bende bu sitelerde yayınlar vpn kullanmadan açılıyordu ama şu an siteye girip yayına bakmaya çalıştığımda dahi açılmıyor. Vds sunucumdan siteye giriş yaptım yayınlar açılıyor muhtemelen vpn gerekiyor. Ama konu şu bu uygulama neden modlanıyor nesi var onu anlamadım.![]()
Apk uygulamalarda genelde vpn derdi olmuyor çünkü onlar içlerinde bir yönlendirme va yapıyolar. Gerek sunucuları üzerinden gerek dns değişikliği ile sorunsuz izleme yapılıyor. En mantıklı olan direkt apk kurup izlemek. Ben genelde maç harici tv izlemem. Maç içinde rec ve gpik kullanıyorum.Senin anlamadığını ben okumam bile zaten birşey bilmiyorum sadece anlayabildiklerimi kullanıyorum birde paylaşanlara teşekkür ediyorum VPN nasıl kullanılır en ufak bir bilgim yok, yayın açılıyorsa izliyorum yoksa ahanda yayın yok diyorum kapatıyorum![]()
Vpn olarak bahsedilen arkadaş bir program hocam kendi vpn sunucunuzu kurmak istiyorsanız bu teknik bir iş gerektiriyor. Direkt vpn programları var mesela surfshark, proton ve niceleri. Bu programlardan bir tanesini indirip kuracaksınız ve VPN bağlantısı hazır olacak@patr0n senden bir konuda yardımcı olmanı isteyebilirmiyim hakikaten sanal makinede vpn nasıl kuruyoruz ve kullanıyoruz bana yazabilirmisin
Dezor gibi bir şey sanırım. Bildiğim kadarıyla uygulamayı açıp siteye gidiyorsunuz içinde kendi vpn sunucusu var.Lokke nasıl uygulama?söylenene göre aynı vavoo gibi kendi vpnsi falan var.Bilen varmı tam açıklama vere bilirmi biri
Ucretlimi dezor,vavoo gibi yoksa vpnle giriliyormuDezor gibi bir şey sanırım. Bildiğim kadarıyla uygulamayı açıp siteye gidiyorsunuz içinde kendi vpn sunucusu var.