watched uygulamasını arıyorum sizde var mı modlu hali?

kaanbaskan

Üye
Konular
32
Maç izlerken donma vs yapmıyor internete çok baktım bulamadım. Drive'da olan verisyon çalışmıyor. Elinde olan varsa modlu verisyon vs. paylaşırsa sevinirim.

watched uygulamasını üst düzey crackerlar bulaşmıyor bu yüzden bekleyiş içine girmeyin watched da sistem arkada sunucu içinde dönüyor modlama yapılsa dahi sadece modlama yapan kişinin cihazında çalışıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-21-15-06-57-405_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2025-01-21-15-06-57-405_com.miui.home.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 134
ben uygulamaları karıştırmışım şu an baktım kurumsal bir firma gibi bir şey bu watched uygulaması ama bundle gerekiyor bunun bundle nereden bulunuyor olayı ne bu uygulamanın

ben uygulamaları karıştırmışım şu an baktım kurumsal bir firma gibi bir şey bu watched uygulaması ama bundle gerekiyor bunun bundle nereden bulunuyor olayı ne bu uygulamanın
@patr0n sen bu işi çözersin haydi :)

@patr0n sen bu işi çözersin haydi :)
Uygulamada ne yapmam gerek ne işe yarıyor çözemedim ki sinetech YouTubedan video baktım oha.to falan eklemiş bundle olarak ben ekledim çalışmadı programı anlamadım desme yeridir😅

Uygulamada ne yapmam gerek ne işe yarıyor çözemedim ki sinetech YouTubedan video baktım oha.to falan eklemiş bundle olarak ben ekledim çalışmadı programı anlamadım desme yeridir😅
Sen biraz zorla kardeş çözersin sana güveniyorum :D

Sen biraz zorla kardeş çözersin sana güveniyorum :D
Watched modlu sürüm sinetech drive içinde var baktım, indirdim ve kurdum. Bundle ekleme yerinede oha.to girdim vavoo girdim huhu girdim ama nafile dosya gelmedi normalde bende bu sitelerde yayınlar vpn kullanmadan açılıyordu ama şu an siteye girip yayına bakmaya çalıştığımda dahi açılmıyor. Vds sunucumdan siteye giriş yaptım yayınlar açılıyor muhtemelen vpn gerekiyor. Ama konu şu bu uygulama neden modlanıyor nesi var onu anlamadım. 😅

Watched modlu sürüm sinetech drive içinde var baktım, indirdim ve kurdum. Bundle ekleme yerinede oha.to girdim vavoo girdim huhu girdim ama nafile dosya gelmedi normalde bende bu sitelerde yayınlar vpn kullanmadan açılıyordu ama şu an siteye girip yayına bakmaya çalıştığımda dahi açılmıyor. Vds sunucumdan siteye giriş yaptım yayınlar açılıyor muhtemelen vpn gerekiyor. Ama konu şu bu uygulama neden modlanıyor nesi var onu anlamadım. 😅
Senin anlamadığını ben okumam bile zaten birşey bilmiyorum sadece anlayabildiklerimi kullanıyorum birde paylaşanlara teşekkür ediyorum VPN nasıl kullanılır en ufak bir bilgim yok, yayın açılıyorsa izliyorum yoksa ahanda yayın yok diyorum kapatıyorum :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

@patr0n senden bir konuda yardımcı olmanı isteyebilirmiyim hakikaten sanal makinede vpn nasıl kuruyoruz ve kullanıyoruz bana yazabilirmisin

Senin anlamadığını ben okumam bile zaten birşey bilmiyorum sadece anlayabildiklerimi kullanıyorum birde paylaşanlara teşekkür ediyorum VPN nasıl kullanılır en ufak bir bilgim yok, yayın açılıyorsa izliyorum yoksa ahanda yayın yok diyorum kapatıyorum :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Apk uygulamalarda genelde vpn derdi olmuyor çünkü onlar içlerinde bir yönlendirme va yapıyolar. Gerek sunucuları üzerinden gerek dns değişikliği ile sorunsuz izleme yapılıyor. En mantıklı olan direkt apk kurup izlemek. Ben genelde maç harici tv izlemem. Maç içinde rec ve gpik kullanıyorum. 😅

@patr0n senden bir konuda yardımcı olmanı isteyebilirmiyim hakikaten sanal makinede vpn nasıl kuruyoruz ve kullanıyoruz bana yazabilirmisin
Vpn olarak bahsedilen arkadaş bir program hocam kendi vpn sunucunuzu kurmak istiyorsanız bu teknik bir iş gerektiriyor. Direkt vpn programları var mesela surfshark, proton ve niceleri. Bu programlardan bir tanesini indirip kuracaksınız ve VPN bağlantısı hazır olacak

Lokke nasıl uygulama?söylenene göre aynı vavoo gibi kendi vpnsi falan var.Bilen varmı tam açıklama vere bilirmi biri

Lokke nasıl uygulama?söylenene göre aynı vavoo gibi kendi vpnsi falan var.Bilen varmı tam açıklama vere bilirmi biri
Dezor gibi bir şey sanırım. Bildiğim kadarıyla uygulamayı açıp siteye gidiyorsunuz içinde kendi vpn sunucusu var.

Geri