Öneri Vpnsiz Proxsiz vavoo izle

h-t-t-p-s://example.com/Rokkr.php?id=22330664333ebb4acbb6ab gibi sunucuyu sorguladığımda M3U8 dosyası alınamadı mesajı alıyorum. nedendir acaba

Selam bazi cimri arkadaşlar bu kodu bana eskiden 7 -8 bin tl satiyordu şimdi kendim cozdum dilerseniz proxy ekleye bilir kendi isminize cevire bilirsiniz m3u8leri yada direk orjinal haliyle izleye bilirsiniz aşağıda php kodunu vericem isteyen oyle istemeyen direk m3u ala bilir. Php sonunda ki txt yazisini silin.. her kes kullana bilir uygulamasinda da. insAllah kimse kimsenin m3ularin çalmaz artik . Php yuzerinden su sekilde calistira bilirsiniz . siteniz/Rokkr.php?id=22330664333ebb4acbb6ab m3u dosyasindada tum dunya id seklinde m3ular var bunlar vpn istemez ama yinede turkiyede kacak yayin engeli var deneyin. Bazi kanallar calişmaya bilir oda vavoonun sorunu. Her kese helal etdim emeğimi.
Teşekkürler sağol Varol

Hocam ben m3u dosyasındaki linklerin başına kendi proxy adresimi ekledim lakin görüntü gelmiyor sadece ortadaki yuvarlak dönüyor vpn denedim ülke ile alakalıdır diye yine aynı kaldı .. LOADİNG de kalıyor ekran gelmiyor

Açılmıyor Telekom denedim. Türkcell denedim. İptv pro ve televizio veiptv smart denedim acmadi

Saka555 hocam harikasin tivimate calistiramiyordum vavoo yu ama senin paylaştığın bu vavoo çalıştı ben pek anlamadim acemiyim bu işlerde bu vavoo yayinlari kapannadigi sürece kapanmaz degilmi ?

Türkiye'de vpnsiz açılmadı.vpn Almanya açıldı.kendi proksim ile de açılmadı.

Türkiye'de vpnsiz açılmadı.vpn Almanya açıldı.kendi proksim ile de açılmadı.
İss turknet ve vodafonefiber olursa aciliyor yoksa proxy veya vpn bende direkt acildi turknet farki+televizio ve m3u player birde IPTV PRO bunlara ekleyip user agen bolumunede VAVOO/2.6
Yazip Deneyin Wuffy playerda acmadi oburlerinde acti vavoo yayinlari player seciyor sizlerdede acilir

M3u sonunda ki txt yazisininsilmeyi unutma @Kargo1975
m3u dosyasını indirip txt ti nasıl siliyoruz nasıl siliniyor bilmeyenlere tarif etsenizde bizde faydalansak siz aranızda konuşuyorsunuz ama bu konustuğunuzu nasıl yaptığınızı bilmeyenler var. txt yi dil he tamamda bu nasıl siliniyor bir açıklama yapsanızda bunu bilmeyenlerde öğrense nasıl olur

m3u dosyasını indirip txt ti nasıl siliyoruz nasıl siliniyor bilmeyenlere tarif etsenizde bizde faydalansak siz aranızda konuşuyorsunuz ama bu konustuğunuzu nasıl yaptığınızı bilmeyenler var. txt yi dil he tamamda bu nasıl siliniyor bir açıklama yapsanızda bunu bilmeyenlerde öğrense nasıl olur

Ekli dosyalar

• Vavoo_Rokkr_id_li_TR_txt.m3u
    177.9 KB · Görüntüleme: 22
  • ROKKR_İD_Lİ_VAVOO_WORLD_txt.m3u
    1.2 MB · Görüntüleme: 18
Saka555 hocam harikasin tivimate calistiramiyordum vavoo yu ama senin paylaştığın bu vavoo çalıştı ben pek anlamadim acemiyim bu işlerde bu vavoo yayinlari kapannadigi sürece kapanmaz degilmi ?
Hayir kapanmaz orjinal idleri m3u ile olanlar 50 dk sonra vpn ister bunlar vpnsiz suresiz calisir

Arkadaslad hala aramizda txt sile bilmeyemler varmiş 🤦🏻🤦🏻🤦🏻 m3u halinden arkadaslar paylaşmiş yorumlara dikkat edin bakin indirin keyfini cikartin

Ve bu arada men m3u iptv adli uygulamada izloyorum bana gore televizodan hizli ve hoş gorunumlu isteyen play marketden indirip denesin onda izleye bilir kolayca

Saka555 Hocam Bana Kanal Logosu Png veya Jpg Linki Lazim Rokkr in Aradim Bulamadim Sizin Paylastiklariniza Rokkr Logosu Eklemek İstiyorum Bulamassam Full Gokkusagi Yapcam Logolari

Geri