Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler sağol VarolSelam bazi cimri arkadaşlar bu kodu bana eskiden 7 -8 bin tl satiyordu şimdi kendim cozdum dilerseniz proxy ekleye bilir kendi isminize cevire bilirsiniz m3u8leri yada direk orjinal haliyle izleye bilirsiniz aşağıda php kodunu vericem isteyen oyle istemeyen direk m3u ala bilir. Php sonunda ki txt yazisini silin.. her kes kullana bilir uygulamasinda da. insAllah kimse kimsenin m3ularin çalmaz artik . Php yuzerinden su sekilde calistira bilirsiniz .Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.siteniz/Rokkr.php?id=22330664333ebb4acbb6ab m3u dosyasindada tum dunya id seklinde m3ular var bunlar vpn istemez ama yinede turkiyede kacak yayin engeli var deneyin. Bazi kanallar calişmaya bilir oda vavoonun sorunu. Her kese helal etdim emeğimi.
Liste Aktif vpn siz proxy siz calisiyor iss turknet altyapisi sadenet.Sabah çalışıyordu... Şimdi açılmıyor...
Examle com yerine kendi domenine yazh-t-t-p-s://example.com/Rokkr.php?id=22330664333ebb4acbb6ab gibi sunucuyu sorguladığımda M3U8 dosyası alınamadı mesajı alıyorum. nedendir acaba
İss turknet ve vodafonefiber olursa aciliyor yoksa proxy veya vpn bende direkt acildi turknet farki+televizio ve m3u player birde IPTV PRO bunlara ekleyip user agen bolumunede VAVOO/2.6Türkiye'de vpnsiz açılmadı.vpn Almanya açıldı.kendi proksim ile de açılmadı.
m3u dosyasını indirip txt ti nasıl siliyoruz nasıl siliniyor bilmeyenlere tarif etsenizde bizde faydalansak siz aranızda konuşuyorsunuz ama bu konustuğunuzu nasıl yaptığınızı bilmeyenler var. txt yi dil he tamamda bu nasıl siliniyor bir açıklama yapsanızda bunu bilmeyenlerde öğrense nasıl olurM3u sonunda ki txt yazisininsilmeyi unutma @Kargo1975
indirdigin listenin uzerine basili tut yeniden adlandir de sadece txt yazan yeri sil olur dedigim gibi yaparsaniz
m3u dosyasını indirip txt ti nasıl siliyoruz nasıl siliniyor bilmeyenlere tarif etsenizde bizde faydalansak siz aranızda konuşuyorsunuz ama bu konustuğunuzu nasıl yaptığınızı bilmeyenler var. txt yi dil he tamamda bu nasıl siliniyor bir açıklama yapsanızda bunu bilmeyenlerde öğrense nasıl olur
Hayir kapanmaz orjinal idleri m3u ile olanlar 50 dk sonra vpn ister bunlar vpnsiz suresiz calisirSaka555 hocam harikasin tivimate calistiramiyordum vavoo yu ama senin paylaştığın bu vavoo çalıştı ben pek anlamadim acemiyim bu işlerde bu vavoo yayinlari kapannadigi sürece kapanmaz degilmi ?
Dogrumu ekledin acaba php yolunu nereye atdiysan idleri yolu dogru gosterHocam ben m3u dosyasındaki linklerin başına kendi proxy adresimi ekledim lakin görüntü gelmiyor sadece ortadaki yuvarlak dönüyor vpn denedim ülke ile alakalıdır diye yine aynı kaldı .. LOADİNG de kalıyor ekran gelmiyor