Yardım vpnli m3u liste nasıl vpnsiz yapılır?

Neo

Üye
Konular
5
Elimde bir tane m3u liste var. Vpn li olarak açılıyor. Acaba vpn kullanmadan elimdeki liste açılır mı? Bu konuda bilgisi varsa yardım edebilir misiniz?

Elimde bir tane m3u liste var. Vpn li olarak açılıyor. Acaba vpn kullanmadan elimdeki liste açılır mı? Bu konuda bilgisi varsa yardım edebilir misiniz?
tvbox tami bakacan teldemi
tvboxta bakacaksan her zaman statick ip ayarla 8.8.8.8 gibi olandan bu sabit kalsin surekli vpn acmak zorunda kalmazsin hemde tum yayinlari sorunsuz izlersin

benim android tvim hep boyle o aciyo bu acmiyo yok acmiyorsa yayin perttir deyip silerim

Android tv de televizo programı kullanıyorum. Anladım teşekkür ederim. deneyeceğim.

tvboxta bakacaksan her zaman statick ip ayarla 8.8.8.8 gibi olandan bu sabit kalsin surekli vpn acmak zorunda kalmazsin hemde tum yayinlari sorunsuz izlersin

benim android tvim hep boyle o aciyo bu acmiyo yok acmiyorsa yayin perttir deyip silerim
Teşekkürler hocam işe yarıyor

Firestick-de bu ayar nasıl yapilir?

• Beğen
Tepkiler: ak.
açılmaz vpn siz host sağlayıcısından yayın yapmadığı için açılmaz

proxy kullanmayı deneyin tüm kanal bağlantılarının başına çalışan bir proxy eklemeyi deneyin

Konuyu görüntüleyenler

Geri