Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
tvbox tami bakacan teldemiElimde bir tane m3u liste var. Vpn li olarak açılıyor. Acaba vpn kullanmadan elimdeki liste açılır mı? Bu konuda bilgisi varsa yardım edebilir misiniz?
Teşekkürler hocam işe yarıyortvbox tami bakacan teldemi
tvboxta bakacaksan her zaman statick ip ayarla 8.8.8.8 gibi olandan bu sabit kalsin surekli vpn acmak zorunda kalmazsin hemde tum yayinlari sorunsuz izlersin
benim android tvim hep boyle o aciyo bu acmiyo yok acmiyorsa yayin perttir deyip silerim
Firestick-de bu ayar nasıl yapilir?tvbox tami bakacan teldemi
tvboxta bakacaksan her zaman statick ip ayarla 8.8.8.8 gibi olandan bu sabit kalsin surekli vpn acmak zorunda kalmazsin hemde tum yayinlari sorunsuz izlersin
benim android tvim hep boyle o aciyo bu acmiyo yok acmiyorsa yayin perttir deyip silerim
açılmaz vpn siz host sağlayıcısından yayın yapmadığı için açılmazElimde bir tane m3u liste var. Vpn li olarak açılıyor. Acaba vpn kullanmadan elimdeki liste açılır mı? Bu konuda bilgisi varsa yardım edebilir misiniz?