Vavoo Yayınlarına Önlem mi Aldı

Puan 7
Çözümler 0
@vesselam315
Ekran görüntüsü 2026-08-02 182149.png

tüm kanallarda bu hatayı alıyorum.sanırım ücretsiz izlemenin önüne geçtiler.

macos cihazda geçit programı ile hiç sorunsuz çalışıyor şu an. hatta kanala ilk girerken açıyorum, sonra geçit'i kapatıyorum

macos cihazda geçit programı ile hiç sorunsuz çalışıyor şu an. hatta kanala ilk girerken açıyorum, sonra geçit'i kapatıyorum
Hocam ben de dpi engelleme kullanıyorum tüm ağda ama ona rağmen gitti. Bazı yayınlar başta açılıyor ama sonra uyarı ekranı geliyor.
Büyük ihtimalle Vavoo sistem değiştirdi, Worker'ın kullandığı akış çözme yöntemi işe yaramıyor sanırım Worker'ın çözdüğü bağlantılar artık token, oturum veya istemci kontrolü vesair gerektiriyor olabilir.

Hocam ben de dpi engelleme kullanıyorum tüm ağda ama ona rağmen gitti. Bazı yayınlar başta açılıyor ama sonra uyarı ekranı geliyor.
Büyük ihtimalle Vavoo sistem değiştirdi, Worker'ın kullandığı akış çözme yöntemi işe yaramıyor sanırım Worker'ın çözdüğü bağlantılar artık token, oturum veya istemci kontrolü vesair gerektiriyor olabilir.
ben kullanmiyorum zaten 10 sn deneme amacli actim

Cloudstream'de çalışıyor yanlız almanyaya baglanin vpn ile

1000005172.jpg

evet almanya vpn ile çalıştı.teşekkürler
bunu Cloudstream üzerinden almanya lokasyon yapamıyozmuyuz

evet almanya vpn ile çalıştı.teşekkürler
bunu Cloudstream üzerinden almanya lokasyon yapamıyozmuyuz
Zaten vavoo almanların vpn olmadan çalışmıyor vpnsiz çalışanlar muhtemelen sürelidir bir süre sonra cortluyor

Eskiden ROKKER tarayıcı vardı, o sana erdi onu sil yerine VYPN indir onu kullan

Zaten vavoo almanların vpn olmadan çalışmıyor vpnsiz çalışanlar muhtemelen sürelidir bir süre sonra cortluyor
lokke/dezor/rokkr/watched/vavoo/thebrowser uygulamalarının sahibi deniz isimli bir Türk'müş. reddit'te okumuştum

lokke/dezor/rokkr/watched/vavoo/thebrowser uygulamalarının sahibi deniz isimli bir Türk'müş. reddit'te okumuştum
Bilmiyorum ben Almanların Biliyorum hatta huhu,kool,oha bunlarda onların

Arkadaşlar vavoo 2.6 yi calistirabilen varmı aranizda

arkadaslar telegonlar icin söylüyorum playstore de vypn uygulaması var ordan vavoo yayinlari izleyebilirsiniz

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR TELEFONLAR İÇİN SÖYLÜYORUM PLAYSTORE'DEN...VYPN..UYGULAMASİ VAR ORDAN VAVOO YAYİNLARİ VAR İZLİYEBİLİRSİNİZ
6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.

Geri