Hocam ben de dpi engelleme kullanıyorum tüm ağda ama ona rağmen gitti. Bazı yayınlar başta açılıyor ama sonra uyarı ekranı geliyor.macos cihazda geçit programı ile hiç sorunsuz çalışıyor şu an. hatta kanala ilk girerken açıyorum, sonra geçit'i kapatıyorum
ben kullanmiyorum zaten 10 sn deneme amacli actimHocam ben de dpi engelleme kullanıyorum tüm ağda ama ona rağmen gitti. Bazı yayınlar başta açılıyor ama sonra uyarı ekranı geliyor.
Büyük ihtimalle Vavoo sistem değiştirdi, Worker'ın kullandığı akış çözme yöntemi işe yaramıyor sanırım Worker'ın çözdüğü bağlantılar artık token, oturum veya istemci kontrolü vesair gerektiriyor olabilir.
Zaten vavoo almanların vpn olmadan çalışmıyor vpnsiz çalışanlar muhtemelen sürelidir bir süre sonra cortluyorevet almanya vpn ile çalıştı.teşekkürler
bunu Cloudstream üzerinden almanya lokasyon yapamıyozmuyuz
kod veya link var mı hocam eklenti için
Evet değiştirdilerEskiden ROKKER tarayıcı vardı, o sana erdi onu sil yerine VYPN indir onu kullan
lokke/dezor/rokkr/watched/vavoo/thebrowser uygulamalarının sahibi deniz isimli bir Türk'müş. reddit'te okumuştumZaten vavoo almanların vpn olmadan çalışmıyor vpnsiz çalışanlar muhtemelen sürelidir bir süre sonra cortluyor
Dün attımya hocam onların icinde vardıkod veya link var mı hocam eklenti için
Bilmiyorum ben Almanların Biliyorum hatta huhu,kool,oha bunlarda onlarınlokke/dezor/rokkr/watched/vavoo/thebrowser uygulamalarının sahibi deniz isimli bir Türk'müş. reddit'te okumuştum
Bilmiyorum ben Almanların Biliyorum hatta huhu,kool,oha bunlarda onların
Doğrudur gurbetçi cok almanyada esmiştir birinin kafaya
michaz vavoo 2.6'yı kullanıyor kodideArkadaşlar vavoo 2.6 yi calistirabilen varmı aranizda
Kurulum nasıl birde URL nasilmichaz vavoo 2.6'yı kullanıyor kodide
6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.ARKADAŞLAR TELEFONLAR İÇİN SÖYLÜYORUM PLAYSTORE'DEN...VYPN..UYGULAMASİ VAR ORDAN VAVOO YAYİNLARİ VAR İZLİYEBİLİRSİNİZ