sainkaplana
Üye
- Konular
- 12
Bundle ne kullaniyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Data klasörü yazma izni vermiyordur. Öyle olması da normal aslında ama anladığım kadarıyla öyle yapılması lazım.Es file da apa klasörünü data icine atinca bu hata çıkıyor son aşamada
Benim bildiğim android 9 sonrası data klasörüne erişimi engelliyor.Selam Android Data klasörü izin vermiyor
Zarchiver kullanarak yaptım ben biraz uzun sürdü amaBenim bildiğim android 9 sonrası data klasörüne erişimi engelliyor.
İzin veren bir dosya yöneticisi uygulaması aramış ,bulamamıştım yıllar önce...
Zarchiverle zip dosyasını normal klasör yaptım sonra kopyalayıp android data nın içine attımXiaomi redmi note 12 pro 4g de zarchiverle + premium Versionu ilede denedim olmuyor lütfen yardım edin
Estağfurullah yardımcı olabildiysem ne mutlu banaEkledim oldu izliyorum . Çok teşekkürler sağolun varolun. Her şey gönlünüzce olsun.
Data klasörü yazma izni vermiyordur. Öyle olması da normal aslında ama anladığım kadarıyla öyle yapılması lazım.
Konunun ilk mesajını dikkatli okuyun lütfen. Premium bir dosya yöneticisi kullandırmaları bu yüzden muhtemelen.
Bunu yapabilen @Ferhattas ve @RedbaroN nedenini ve nasıl yapılacağını daha iyi anlatabilir.
Hocam ben uygulama olarak x-plore uygulaması ile yaptım kopyalama işlemini. Bu sayede .rar dosyasını da açarak direk kopyalayabildim. İlk mesajda da anlatıldığı gibi bütün adımları dikkatlice takip ettiğimde kopyalanacak hedef klasöre geldiğimde zaten uygulama bir uyarı veriyor erişim yetkisi istediğine dair. Bu uyarıyı da onaylayıp klasör için yetki verdiğinizde kopyalamanin tamamlanması gerekiyor aslında.Es file da apa klasörünü data icine atinca bu hata çıkıyor son aşamada
Android datanin içine atılmıyor, izin yok yazıyorZarchiverle zip dosyasını normal klasör yaptım sonra kopyalayıp android data nın içine attım
Apk varmi Rica etsemHocam ben uygulama olarak x-plore uygulaması ile yaptım kopyalama işlemini. Bu sayede .rar dosyasını da açarak direk kopyalayabildim. İlk mesajda da anlatıldığı gibi bütün adımları dikkatlice takip ettiğimde kopyalanacak hedef klasöre geldiğimde zaten uygulama bir uyarı veriyor erişim yetkisi istediğine dair. Bu uyarıyı da onaylayıp klasör için yetki verdiğinizde kopyalamanin tamamlanması gerekiyor aslında.
Direkt play store'dan indirebilirsiniz. Kolaylık olması açısından linkiApk varmi Rica etsem
Sorun tam olarak nedir ? İlk mesajdaki adımları dikkatlice takip ettiniz mi acaba?mi box 4k ya yüklenmedi en yaptıysam benden pas
geçmiş safyalarda zaten xiaomi boxlara kurulamadığı yazılmış dosyalara mudahale engelleniyor.Sorun tam olarak nedir ? İlk mesajdaki adımları dikkatlice takip ettiniz mi acaba?
Anladım hocam maalesef o konuda bilgim yok üzgünümgeçmiş safyalarda zaten xiaomi boxlara kurulamadığı yazılmış dosyalara mudahale engelleniyor.
TeşekkürlerDirekt play store'dan indirebilirsiniz. Kolaylık olması açısından linkiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ekliyorum
Xiaomi mi box kullanıyorsanız eğer o sebeple hata veriyor olabilir. Üstteki mesajda da bir arkadaşımız yazmışDahili depolama/Android/data, izin vermiyor zarchiverle ve x-plore ve dateimanger + ile denedim olmuyor.