Vavoo.tv - Premium - Tüm Dünya Kanalları Tek Çatı Altında!

İşlemleri sorunsuz gerçekleştirdim.

• Evet.

• Hayır.

• Henüz bakamadım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Es file da apa klasörünü data icine atinca bu hata çıkıyor son aşamada
Data klasörü yazma izni vermiyordur. Öyle olması da normal aslında ama anladığım kadarıyla öyle yapılması lazım.
Konunun ilk mesajını dikkatli okuyun lütfen. Premium bir dosya yöneticisi kullandırmaları bu yüzden muhtemelen.

Bunu yapabilen @Ferhattas ve @RedbaroN nedenini ve nasıl yapılacağını daha iyi anlatabilir.

Son düzenleme:
Xiaomi redmi note 12 pro 4g de zarchiverle + premium Versionu ilede denedim olmuyor lütfen yardım edin

Data klasörü yazma izni vermiyordur. Öyle olması da normal aslında ama anladığım kadarıyla öyle yapılması lazım.
Konunun ilk mesajını dikkatli okuyun lütfen. Premium bir dosya yöneticisi kullandırmaları bu yüzden muhtemelen.

Bunu yapabilen @Ferhattas ve @RedbaroN nedenini ve nasıl yapılacağını daha iyi anlatabilir.

Es file da apa klasörünü data icine atinca bu hata çıkıyor son aşamada
Hocam ben uygulama olarak x-plore uygulaması ile yaptım kopyalama işlemini. Bu sayede .rar dosyasını da açarak direk kopyalayabildim. İlk mesajda da anlatıldığı gibi bütün adımları dikkatlice takip ettiğimde kopyalanacak hedef klasöre geldiğimde zaten uygulama bir uyarı veriyor erişim yetkisi istediğine dair. Bu uyarıyı da onaylayıp klasör için yetki verdiğinizde kopyalamanin tamamlanması gerekiyor aslında.

Hocam ben uygulama olarak x-plore uygulaması ile yaptım kopyalama işlemini. Bu sayede .rar dosyasını da açarak direk kopyalayabildim. İlk mesajda da anlatıldığı gibi bütün adımları dikkatlice takip ettiğimde kopyalanacak hedef klasöre geldiğimde zaten uygulama bir uyarı veriyor erişim yetkisi istediğine dair. Bu uyarıyı da onaylayıp klasör için yetki verdiğinizde kopyalamanin tamamlanması gerekiyor aslında.
Apk varmi Rica etsem

Dahili depolama/Android/data, izin vermiyor zarchiverle ve x-plore ve dateimanger + ile denedim olmuyor.

Android 12 lisanlı cihazda android/data klasörüne yazma izni vermedi malesef dosyalar kopyalanamadı. Bu akşamda Android 9 rootlu cihazda deneyeceğim %99.99 olacak tahminim

Konuyu görüntüleyenler

Geri