Vavoo.to M3U URL Bol Alternatifli

İşlemleri sorunsuz gerçekleştirdim

• Evet

Oy: 59 62.8%
  • Hayir

Oy: 11 11.7%
  • Henüz yapmadim

Oy: 28 29.8%

• Kullanılan toplam oy
    94
Listeyi m3u dosyası eklenebilen herhangi bir pc uygulaması marketten indirerekte aynı verimi alabilirsiniz.
Yok hocam onu demedim ben Uygulama olan eskiden Vavoo.to'yu PC'de kullanıyorduk. Zaten kodi benzeri bir yazılım kendisi. M3U'dan bahsetmiyorum.

Selamlar,

Çok soran oluyor.
Buradan tek başlik uzerinden paylaşiyorum.
Forum kurallarina uygun olarak ekledim.
Forumda paylastigim IP TV PRO apk sina ekleyin.
Vavoo patlamadigi surece linkte patlamaz.

Saygilar.

Alintidir.

'IPTV PRO Apk İndir – Full v8.1.5 – Türkçe 2024'

IPTV PRO Apk İndir – Full v8.1.5 – Türkçe 2024

Ekli dosyayı görüntüle 73

Ekli dosyayı görüntüle 74
İllk 2 gun vpn siz harika calisti.Sonra vpn ile donmalar kopmalar basladi

@prena3461 Hiçbir zaman kullanırken vpn e ihtiyaç duymadım. Bazı iss lerin planlı olarak bu durumları yaşattığı haberlerini çokça okumuştum. 100mbps interneti olan bir kullanıcı iss ye bağlı olmak kaydıyla sorunsuz, bir şekilde kullanabilir. Forumda Vavoo.tv nin premium apk sınıda paylaştım muhtemelen onda da aynı sorunu yaşayacaksınız. :(

Projektörün içindeki androidde bile vpnsiz çalışıyor.

IMG 20241021 224623
IMG 20241021 224006

Son düzenleme:
@prena3461 Hiçbir zaman kullanırken vpn e ihtiyaç duymadım. Bazı iss lerin planlı olarak bu durumları yaşattığı haberlerini çokça okumuştum. 100mb interneti olan bir kullanıcı iss ye bağlı olmak kaydıyla sorunsuz, bir şekilde kullanabilir. Forumda Vavoo.tv nin premium apk sınıda paylaştım muhtemelen onda da aynı sorunu yaşayacaksınız. :(

Projektörün içindeki androidde bile vpnsiz çalışıyor.

ttnet 100mps internet ve sadece malum paketlere vpn istiyor.Emek ? Tabiki tartisilmaz.

Ben bu durumu size dilimin döndüğünce açıklayayım. İnternet ortamındaki tüm yayınlar görseller videolar ve benzeri şeyler belli sunucularda barındırılır. IPTV gibi işlerde gerek hukuki sebepler olsun gerek vavoo'nun konumu itibari ile Türkiyeye epey uzak. Bu uzaklık servis sağlayıcıdan konuma kadar etki etmekte bir çok IPTV benim adresimde 100mbit internetim olmasına ragmen sunucu hızı 15-20mbit'i geçemiyor bu sebepten dolayı da boş veya dolu olması önemsiz olmasına rağmen donma tekleme yaşanabiliyor.

100 mbit bağlantınız olması her zaman 100 mbit hızla bağlanacağız anlamını taşımıyor. Bu Servis sağlayıcının belli ipleri kısıtlaması da olabilir dış kaynaklardaki aşırı kullanım da olabilir veya bilinçli bir engelleme de olabilir. Veya bunların hiç biri değil de sizin sunucuya olan bağlantı hızınız da düşük olabilir. Bu ve bunun gibi sebepler yüzünden relay server dediğimiz ayna sunucular kurulur ki Kullanıcı ayna sunucuya bağlanır ayna sunucu ise veriyi ana sunucudan tam hızda çekerek son kullanıcıya aktarır. Ancak ne IPTVlerde ne de bu tarz sistemlerde böyle bir relay server şansı yok ve olsa bile bu maddiyatı arttıracağı için çok fazla tercih de edilmeyebilir.

hocam selamlar,paylaşımınızı ss
Selamlar,

Çok soran oluyor.

Saygilar.

Alintidir.

iptv
Selamlar,

Çok soran oluyor.

Saygilar.

Alintidir.

hocam selamlar.paylaşımınızı pcde sorunsuz izliyorum fakat ssiptv için nasıl kullanıcam. http ile başlayan urlye nasıl cevirebilirim

hocam selamlar,paylaşımınızı ss

iptv

hocam selamlar.paylaşımınızı pcde sorunsuz izliyorum fakat ssiptv için nasıl kullanıcam. http ile başlayan urlye nasıl cevirebilirim
Selamlar, forumda aratırsanız bir arkadaşımız dosyanın m3u ya nasıl çevrildiğini anlatmıştı. Oradaki işlemleri sağlayarak linke çevirebilirsiniz.

sevrvis sağlayıcıların bir engellemesi var sanırım hiçbir yerde iki farklı operatorde de açamıyorum

Uygulama üzerinden açtığında vpn siz açıyor. Vavoo nun apk premium unu paylaşmıştım. Onu deneyebilirsiniz.
Onu da denemiştim hocam maalesef üstteki mesajlarda bir arkadaşın dediği gibi açarken siyah ekranda takılı kalıyor açılmadı :confused:

Konuyu görüntüleyenler

Geri