Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Listeyi m3u dosyası eklenebilen herhangi bir pc uygulaması marketten indirerekte aynı verimi alabilirsiniz.Hocam PC sürümü var mıdır çalışan? Android harici
Yok hocam onu demedim ben Uygulama olan eskiden Vavoo.to'yu PC'de kullanıyorduk. Zaten kodi benzeri bir yazılım kendisi. M3U'dan bahsetmiyorum.Listeyi m3u dosyası eklenebilen herhangi bir pc uygulaması marketten indirerekte aynı verimi alabilirsiniz.
Onunla ilgili çalışmam var. Gelişme olursa sizlerle de paylaşacağım.Yok hocam onu demedim ben Uygulama olan eskiden Vavoo.to'yu PC'de kullanıyorduk. Zaten kodi benzeri bir yazılım kendisi. M3U'dan bahsetmiyorum.
İllk 2 gun vpn siz harika calisti.Sonra vpn ile donmalar kopmalar basladiSelamlar,
Çok soran oluyor.
Buradan tek başlik uzerinden paylaşiyorum.
Forum kurallarina uygun olarak ekledim.
Forumda paylastigim IP TV PRO apk sina ekleyin.
Vavoo patlamadigi surece linkte patlamaz.
Saygilar.
Alintidir.
'IPTV PRO Apk İndir – Full v8.1.5 – Türkçe 2024'
IPTV PRO Apk İndir – Full v8.1.5 – Türkçe 2024
Ekli dosyayı görüntüle 73
Ekli dosyayı görüntüle 74
İlk 2 gun vpnsiz mukemmeldi.vpn ile donma basladiOnunla ilgili çalışmam var. Gelişme olursa sizlerle de paylaşacağım.![]()
@prena3461 Hiçbir zaman kullanırken vpn e ihtiyaç duymadım. Bazı iss lerin planlı olarak bu durumları yaşattığı haberlerini çokça okumuştum. 100mb interneti olan bir kullanıcı iss ye bağlı olmak kaydıyla sorunsuz, bir şekilde kullanabilir. Forumda Vavoo.tv nin premium apk sınıda paylaştım muhtemelen onda da aynı sorunu yaşayacaksınız.
Projektörün içindeki androidde bile vpnsiz çalışıyor.
Olabilir. Bende açık. Şuan bir sorun gözlemleyemedim.spor yayınları kapalı vpn mi istiyor acaba redbaron?
iptvSelamlar,
Çok soran oluyor.
Saygilar.
Alintidir.
hocam selamlar.paylaşımınızı pcde sorunsuz izliyorum fakat ssiptv için nasıl kullanıcam. http ile başlayan urlye nasıl cevirebilirimSelamlar,
Çok soran oluyor.
Saygilar.
Alintidir.
Selamlar, forumda aratırsanız bir arkadaşımız dosyanın m3u ya nasıl çevrildiğini anlatmıştı. Oradaki işlemleri sağlayarak linke çevirebilirsiniz.hocam selamlar,paylaşımınızı ss
iptv
hocam selamlar.paylaşımınızı pcde sorunsuz izliyorum fakat ssiptv için nasıl kullanıcam. http ile başlayan urlye nasıl cevirebilirim
MaalesefDiğer ülkelerin m3u varmı?
Uygulama üzerinden açtığında vpn siz açıyor. Vavoo nun apk premium unu paylaşmıştım. Onu deneyebilirsiniz.Mor kanallar VPN'siz bende de açılmıyor. VPN kullanınca da çok yavaşlıyor
Onu da denemiştim hocam maalesef üstteki mesajlarda bir arkadaşın dediği gibi açarken siyah ekranda takılı kalıyor açılmadıUygulama üzerinden açtığında vpn siz açıyor. Vavoo nun apk premium unu paylaşmıştım. Onu deneyebilirsiniz.