Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
dns ayrı o zaman çalışabilirTürk Telekom kullanıyorum dns olarak AdGuard açılmadığında modemi aç kapat yapıyorum 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum Tivimate ile
Bu sitelerin mirroru çok oluyor, gece yazmıştım gözümden kaçmış olabilir. TeşekkürlerBen bu yöntemi anlatmıştım forumda. Gözünüzden kaçmış ya da bulamamışsınız sanırım arama ile.
Oha diyor burda gardaş.İsim yanlış değildir inşallah.Bende köylüyüm ve espiridir inşallah.Mobilden uzun uğraş sonucu çalışır liste çıkardım buyur
VavooOha diyor burda gardaş.İsim yanlış değildir inşallah.Bende köylüyüm ve espiridir inşallah.
hocam telekomda vpn sizde açmış sanırım.ülke ne seçtiniz veya vpn ne kulanıyorsunuz?yada hangi tarayıcı kulandınız ?ben açamadım url alsam nerede hata yaptık acaba?Vavoo
Oha
Kool
Huhu.to aynı sunucuya bağlanan siteler sorun yok
VPN kullanmıyorum sadece AdGuardın dns ile kullanıyorum tarayıcı olarak brave ile denedim Şuan Tivimate de çalışıyorhocam telekomda vpn sizde açmış sanırım.ülke ne seçtiniz veya vpn ne kulanıyorsunuz?yada hangi tarayıcı kulandınız ?ben açamadım url alsam nerede hata yaptık acaba?
abi iyi gunler turkey listeyi elle yazarsam televizo uygulamaya eklersem otomatik yayınlar guncellenirmi?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
umarım bunlar da işinize yarar
engin abi benimde turk telekom modem ben google dns kullanıyorum vpn ile açık yayınlar adguard dns 3 tane dns hangisini yazdın acabaVPN kullanmıyorum sadece AdGuardın dns ile kullanıyorum tarayıcı olarak brave ile denedim Şuan Tivimate de çalışıyor
Kardeşim tam olarak ne sorduğunu anlayamadım verdiğim bağlantılar dinamik olarak çeker ülkeleri All tüm ülkeleri çeker Turkey sadece Türkiye çeker farklı bir kaç ülke girmek istersen şunun gibi giriş yapabilirsin ülke kısmına örnek olarak Turkey&Germany&Arabia istersen farklı farklı ülke kategorileri girebilir sin istersen tek ülke olarak girebilir sin örneğin sadece almanya için Germany olarak girebilirsin hangi ülke yada ülkeleri girersen dinamik ve güncel olarak çeker bağlantıabi iyi gunler turkey listeyi elle yazarsam televizo uygulamaya eklersem otomatik yayınlar guncellenirmi?