Öneri VAVOO M3U listesi çıkartmak

JS02

Üye
Konular
4
Çok kapsamlı yayınlar, ben 4 tane aynı siteden biliyorum hepsi aynı template ile kurulmuş ve kurucuları büyük ihtimalle aynı. İnternette birkaç tane gördüm vavoo m3u diye ama hiçbiri çalışmadı. Bilen yazarsa sevinirim. :)

Çözüm
Bende sorumun cevabını buldum azıcık uğraş gerektiriyor ama m3u8 dosyası çıkıyor sonda
1
İlk olarak tarayıcınıza bu eklentiyi indirmeniz gerekiyor, eğer idm vb. m3u8 linki çıkartıcınız varsa bir sonraki adım
2
İstediğiniz Vavoo vb. siteye girip name Trending kısmını Name yapın ve Türkiye yapmak isterseniz yapın ama yabancı kanalları çıkartmak istiyorsanız kalsın
3
Linkini çıkartmak istediğiniz kanalı açın
5
Bundan sonra sayfayı yenileyin
6
Burada normalde "Last" yazar onun üzerine tıklayıp "First" yapın ve linkiniz burada
1 oha to kool to huhu bunlar herkes de açılmaz ınternet ıle alakalı 2 hani sende açılan siteden aldıgın yayın da sürekli içerden degiştigi için 1 maçın 45 dk sı sonunda patlar

Https olanlar açılmaz açılması için ssl yüklemen lazım cihaza bu liste http yani açılır

oha to açılmıyosa nasıl açılıcak anlattıgım şey farklı senin ınternetin açabiliyosa vodafone fılansa açılır uydunet fılan kullanan açamaz

Türk Telekom kullanıyorum dns olarak AdGuard açılmadığında modemi aç kapat yapıyorum 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum Tivimate ile

Bende sorumun cevabını buldum azıcık uğraş gerektiriyor ama m3u8 dosyası çıkıyor sonda
1
İlk olarak tarayıcınıza bu eklentiyi indirmeniz gerekiyor, eğer idm vb. m3u8 linki çıkartıcınız varsa bir sonraki adım
2
İstediğiniz Vavoo vb. siteye girip name Trending kısmını Name yapın ve Türkiye yapmak isterseniz yapın ama yabancı kanalları çıkartmak istiyorsanız kalsın
3
Linkini çıkartmak istediğiniz kanalı açın
5
Bundan sonra sayfayı yenileyin
6
Burada normalde "Last" yazar onun üzerine tıklayıp "First" yapın ve linkiniz burada

Çözüm
Ben bu yöntemi anlatmıştım forumda. Gözünüzden kaçmış ya da bulamamışsınız sanırım arama ile.

abi iyi gunler turkey listeyi elle yazarsam televizo uygulamaya eklersem otomatik yayınlar guncellenirmi?
Kardeşim tam olarak ne sorduğunu anlayamadım verdiğim bağlantılar dinamik olarak çeker ülkeleri All tüm ülkeleri çeker Turkey sadece Türkiye çeker farklı bir kaç ülke girmek istersen şunun gibi giriş yapabilirsin ülke kısmına örnek olarak Turkey&Germany&Arabia istersen farklı farklı ülke kategorileri girebilir sin istersen tek ülke olarak girebilir sin örneğin sadece almanya için Germany olarak girebilirsin hangi ülke yada ülkeleri girersen dinamik ve güncel olarak çeker bağlantı

Konuyu görüntüleyenler

Geri