Öneri Vavoo m3u Listeleri (Türkiye ve Dünya m3u)

tiwimate ve televizio eklentilerinde denedim acilmadi vpn kurdum polonya romanya hollanda gibi ülkeler üzeri denedim yine acilmadi. ben de baska arkadasin m3u paketileride var. onlarda hic bir sikinti yok. benim seni suclama gibi niyetim yok sadece sorunu bildirdim sonra bir de baska farkli eklentilerle acmayi denerim. ilgi alakan icinde cok tsk.
Rica ederim, anlık ss attım televizoda express vpn ile Bahreyn üzerinden bağlandım ve açıldı görüldüğü gibi sizin iss kaynaklı çalışmıyor olabilir.

Patron Vavoo ya el atmışsın sevindim :)
Boş vaktimde geliştirdiğim bir tool ile çektim patlayınca güncelliyorum tr kanallarını.
Vermiş olduğum github linkinde vavoo tr kanalları mevcut televizoya ekleyerek direkt kullanabilirsiniz dediğim gibi patlayınca güncelliyorum orayı da güncelliyorum. :)

Emeğinize sağlık VPN olmadan türk kanalları açılıyordu adresmi değişti yoksa vpnmi gerekli
Ben hep vpn ile açıyorum başka türlü denemedim eğer açılmıyorsa güncelledim onu kullanın. Konuda verdiğim github linki vavoo tr kanalları.

Ben hep vpn ile açıyorum başka türlü denemedim eğer açılmıyorsa güncelledim onu kullanın. Konuda verdiğim github linki vavoo tr kanalları.
Konu başlığında ki github linkini ekledim hala açılmıyor sabah açılıyordu güncel linki verir misiniz

Denedim gene açılmadı ama VPN ile açıldı dünden beri vpnsiz yayınlar açılıyordu ama olsun VPN izleriz ilgi alakanız için teşekkür ederim
Arkadaşlar m3u playere yükledim çok hızlı açılıyor güzel oldu

baskan surekli anlik veri alan link bu uzun zamandirda aktif kanallar degisse bile bu anlik veri aldigi icin fark etmiyor
Vavoo meselesi biraz hassas bir mesele; Senin bu paylaştığın listenin içinde User-agent yokmuş; Ben de açmaya çalışınca benim User-agent ekli olan listemin de sonradan çalışmasını engelledi. Modemi kapatıp tekrar ip değiştirtmek zorunda kaldım; Sonrasında benim liste tekrardan aktif oldu.
İşte Vavoo böyle kıldan-tüyden işlerden bile etkilenebiliyor; Sürekli Vavoo'yu pışpışlamak gerekiyor.

Vavoo meselesi biraz hassas bir mesele; Senin bu paylaştığın listenin içinde User-agent yokmuş; Ben de açmaya çalışınca benim User-agent ekli olan listemin de sonradan çalışmasını engelledi. Modemi kapatıp tekrar ip değiştirtmek zorunda kaldım; Sonrasında benim liste tekrardan aktif oldu.
İşte Vavoo böyle kıldan-tüyden işlerden bile etkilenebiliyor; Sürekli Vavoo'yu pışpışlamak gerekiyor.
Dun bende ondan dolayı mı açılmadı ala ala. Bak yeni öğrendik bunu. User agent ne olmalı idi peki

Edit : VAVOO/1.0 olmalı imiş yeni gördüm

Ustam emeğine sağlık Türk Telekom da açmadı vpn mi istiyor acabaa

Ustam emeğine sağlık Türk Telekom da açmadı vpn mi istiyor acabaa
thunter vpn ile sorunsuz izlersin bu linki roket tv yede ekledim turk 3 un icinde bi ardasta izliyemihorum diye mesaj yazmisti bunula rahat bir sekilde izliyor

Geri