Joker80
Paylaşımcı
- Konular
- 0
Hocam kapat bağlantıyi çünkü bu bir panelin bağlantısı vavo değil şimdi sende giremez olmafark etmemisim actim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam kapat bağlantıyi çünkü bu bir panelin bağlantısı vavo değil şimdi sende giremez olmafark etmemisim actim
Ben televizo yu tavsiye ederimM3u icin hangi program veya iptv idealdir
Rica ederim, anlık ss attım televizoda express vpn ile Bahreyn üzerinden bağlandım ve açıldı görüldüğü gibi sizin iss kaynaklı çalışmıyor olabilir.tiwimate ve televizio eklentilerinde denedim acilmadi vpn kurdum polonya romanya hollanda gibi ülkeler üzeri denedim yine acilmadi. ben de baska arkadasin m3u paketileride var. onlarda hic bir sikinti yok. benim seni suclama gibi niyetim yok sadece sorunu bildirdim sonra bir de baska farkli eklentilerle acmayi denerim. ilgi alakan icinde cok tsk.
Boş vaktimde geliştirdiğim bir tool ile çektim patlayınca güncelliyorum tr kanallarını.Patron Vavoo ya el atmışsın sevindim![]()
Emeğinize sağlık VPN olmadan türk kanalları açılıyordu adresmi değişti yoksa vpnmi gerekliBunlarda diğerleri
Ben hep vpn ile açıyorum başka türlü denemedim eğer açılmıyorsa güncelledim onu kullanın. Konuda verdiğim github linki vavoo tr kanalları.Emeğinize sağlık VPN olmadan türk kanalları açılıyordu adresmi değişti yoksa vpnmi gerekli
Konu başlığında ki github linkini ekledim hala açılmıyor sabah açılıyordu güncel linki verir misinizBen hep vpn ile açıyorum başka türlü denemedim eğer açılmıyorsa güncelledim onu kullanın. Konuda verdiğim github linki vavoo tr kanalları.
Listeyi güncellediniz mi ?Konu başlığında ki github linkini ekledim hala açılmıyor sabah açılıyordu güncel linki verir misiniz
Güncelledim linki listeyi güncelleyin hocamKonu başlığında ki github linkini ekledim hala açılmıyor sabah açılıyordu güncel linki verir misiniz
Güncelledim linki listeyi güncelleyin hocamKonu başlığında ki github linkini ekledim hala açılmıyor sabah açılıyordu güncel linki verir misiniz
Denedim gene açılmadı ama VPN ile açıldı dünden beri vpnsiz yayınlar açılıyordu ama olsun VPN izleriz ilgi alakanız için teşekkür ederimGüncelledim linki listeyi güncelleyin hocam
Arkadaşlar m3u playere yükledim çok hızlı açılıyor güzel olduDenedim gene açılmadı ama VPN ile açıldı dünden beri vpnsiz yayınlar açılıyordu ama olsun VPN izleriz ilgi alakanız için teşekkür ederim
Tabiki VPN olacakArkadaşlar m3u playere yükledim çok hızlı açılıyor güzel oldu
Vavoo meselesi biraz hassas bir mesele; Senin bu paylaştığın listenin içinde User-agent yokmuş; Ben de açmaya çalışınca benim User-agent ekli olan listemin de sonradan çalışmasını engelledi. Modemi kapatıp tekrar ip değiştirtmek zorunda kaldım; Sonrasında benim liste tekrardan aktif oldu.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
baskan surekli anlik veri alan link bu uzun zamandirda aktif kanallar degisse bile bu anlik veri aldigi icin fark etmiyor
Dun bende ondan dolayı mı açılmadı ala ala. Bak yeni öğrendik bunu. User agent ne olmalı idi pekiVavoo meselesi biraz hassas bir mesele; Senin bu paylaştığın listenin içinde User-agent yokmuş; Ben de açmaya çalışınca benim User-agent ekli olan listemin de sonradan çalışmasını engelledi. Modemi kapatıp tekrar ip değiştirtmek zorunda kaldım; Sonrasında benim liste tekrardan aktif oldu.
İşte Vavoo böyle kıldan-tüyden işlerden bile etkilenebiliyor; Sürekli Vavoo'yu pışpışlamak gerekiyor.
İlk sayfa ilk mesajı tam olarak okuyunUstam emeğine sağlık Türk Telekom da açmadı vpn mi istiyor acabaa
thunter vpn ile sorunsuz izlersin bu linki roket tv yede ekledim turk 3 un icinde bi ardasta izliyemihorum diye mesaj yazmisti bunula rahat bir sekilde izliyorUstam emeğine sağlık Türk Telekom da açmadı vpn mi istiyor acabaa