Vavo kanalları

Siteyi komple yaparım 5 dk mı alır o da sizin için kumanda destek yaparım. Ama playerı dandik ondan kumanda işlemez mouse lazım yada tv Quick actions uygulamasıyla kumandanın bir tuşu mouse olarak atamanız gerekir. Uygulama yine cimbom temalı yaparım haberiniz olsun😀

Siteyi komple yaparım 5 dk mı alır o da sizin için kumanda destek yaparım. Ama playerı dandik ondan kumanda işlemez mouse lazım yada tv Quick actions uygulamasıyla kumandanın bir tuşu mouse olarak atamanız gerekir. Uygulama yine cimbom temalı yaparım haberiniz olsun😀
Yayın hızını kalitesini etkilemeyecek şekilde basit olmasi daha iyi olur bence

Siteyi WebView ile uygulamada açmayı sağlayacak yani kodlamalarına müdahale etmez. Sadece kullanım olarak ek özellikler ekleyebilir arayüze.

Eline sağlık teşekkür ederim. Girişteki animasyon olmadan direkt giriş yapsada olurmuş. Ama böyle de çok iyi işimi gördü tekrar teşekkür ederim

Çok iyi olur. Seri giriş yapılır daha iyi olur bence. 9nemli olan uygulamanin hızlı olması basit ve hızlı. Teşekkürler emegin icin
Tamam zamanını düşürdüm. Sonuçta siz kullanacaksınız müşteri memnuniyeti önemli😄

telegram kanal linkini de sana zahmet atabilir misin ben bulamadım aradığımda.

Sanırım size paylaştığınız linkten bir mesaj var :D ben hakaret ve küfürü çıkarttım :D

"MERHABA BEN ÜMİT ADINDA BİR ----- OLDUĞUM İÇİN APPCREATOR24 ÜZERİNDEN BİR APP OLUŞTURDUM VE MİLLETE PAYLAŞTIM. SİZ BENİM GİBİ ----- OLMAYIN. MERHABA BENDE HİMET ADINDA --- *** BİR HERİFİM TAKILDIĞIM FORUMDA, FORUM DIŞINA ÇIKMASIN DİYE PAYLAŞTIĞIM LİNKİ BAŞKA FORUMDA PAYLAŞIP GELEN TEŞEKKÜRLERİ BEN YAPMIŞIM GİBİ KABUL ETTİM SİZ BENİM GİBİ OLMAYIN"
Moderatör tarafından düzenlenmiştir.

Edit: Başka bir yerden alıntı yapsanız dahi küfür içeren bir kelimeyi forumda paylaşamazsınız. Forumda küfüre yer yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri