V1.2.0_Gpik Tv Tarafımca Modlanmıştır

Selam hocam ventox uygulaması içinde modlama yapılır mı
Bu arada hocam baktım google da v4.8 ve v6.0 modlu sürümleri paylaşılmış google da arama yaparak indirebilirsiniz.

Patron hocam gpik süper calisma bence inattan filan üstün ve başarılı.benim soyliycem favori sekmesi en başa veya sona diğer sütunların yanına eklenebilir mi? Kumandayla geçiş yapılmıyor bende.o zaman 1 numaralı uygulama olur.

Patron hocam gpik süper calisma bence inattan filan üstün ve başarılı.benim soyliycem favori sekmesi en başa veya sona diğer sütunların yanına eklenebilir mi? Kumandayla geçiş yapılmıyor bende.o zaman 1 numaralı uygulama olur.
Hocam siz dahil bir kaç kişi daha benden gpik ile ilgili isteklerde bulundu merak ediyorum da konu başlığını okumadan mı geliyorsunuz ? 😅
Hocam uygulama bana ait değil ben sadece modladım bu yüzden istekleri bana değil uygulama geliştiricisine bildirmeniz gerekiyor. :)

Tamam sen normal kullan o zaman ve illa modlu kullanın diye kimse kimseyi zorlamıyor kafasına silah dayamıyo ben böyle seviyorum böyle kullanıyorum itirazı olan kullanmasın sonuçta zorlama yok :)
Hay ağzına sağlık hocam , konunun başından beri okurken sinirden deliye döndüm.Fayda sağlayacağına elinde balta ile dolaşanlara ne demeli biliyorumda , diyemiyorum.

Hay ağzına sağlık hocam , konunun başından beri okurken sinirden deliye döndüm.Fayda sağlayacağına elinde balta ile dolaşanlara ne demeli biliyorumda , diyemiyorum.
Takılmamak en doğrusu hocam. İstiyolar ki herkes kendileri gibi olsun ama öyle bir şey yok. Ben kendim reklam izlemek istemiyorsam reklamları kaldırırım buna kimse karışamaz bu kadar basit ama işte anlayana. Beni bu konuda yargılayan bir çok kişi eminim ki en basitinden örnek olarak kullandıkları tarayıcıda reklam engelleme gibi uygulamaları kullanıyorlardır ama bana gelince reklamları kaldırdım diye sürüyle laf duydum. 😂

1740239981008 burdakını nasıl yaptınız kral ben kendı uygulma ekleyecgım.

Ekli dosyayı görüntüle 4808 burdakını nasıl yaptınız kral ben kendı uygulma ekleyecgım.
Hocam sizin kendi uygulamanıza yapmanız ne kadar mantıklı bilmiyorum ama uygulamayı eğer kendiniz kodladıysanız veya appcreator tarzı sitelerden yaptıysanız google da toast ekleme olarak aratın bunun renkleri simgesi yazı tipi normal değil harici bir uygulama ile class oluşturup içine ekledim. Uygulamada koruma falan yoksa isterseniz direkt ben halledeyim eğer koruma varsa malûm kırmam gerekecek o zamanda dediğim gibi google da toast ekleme olarak arayın.

Uygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.

Merhaba mod lamayı nasıl yapıyorsunuz

Hocam sizin kendi uygulamanıza yapmanız ne kadar mantıklı bilmiyorum ama uygulamayı eğer kendiniz kodladıysanız veya appcreator tarzı sitelerden yaptıysanız google da toast ekleme olarak aratın bunun renkleri simgesi yazı tipi normal değil harici bir uygulama ile class oluşturup içine ekledim. Uygulamada koruma falan yoksa isterseniz direkt ben halledeyim eğer koruma varsa malûm kırmam gerekecek o zamanda dediğim gibi google da toast ekleme olarak arayın.
bilgi icin teskurler..

Konuyu görüntüleyenler

Geri