V1.2.0_Gpik Tv Tarafımca Modlanmıştır

modlayınca ne oluyor anlayamadımda mod ne demek
Bazı uygulamalar ücretli alınmadıkça kullanılamaz ya da ücretli özellikleri kullanılamaz satın almazsanız ya da uygulama içerisinde VPN ile veya DNS değiştirerek kullanma yasakları olduğundan açılamazlar.

Mod olayı da bunun gibi kısıtlamaları kaldırmak basitçe.

Gençleri bilmem.
Mesajda kasıt yoksa iyi niyet varsa siz öyle devam edersiniz zaten iyi de yapıyorsunuz.

Ama herkes reklam ve diğer engellerle kullanmak istemeyebilir ve böyle bir seçenekleri de varsa kullanmak isteyebilir.
Yani tamamen tercih meselesi, yargılayacak bir mevzu değil.

Gençleri bilmem.
Mesajda kasıt yoksa iyi niyet varsa siz öyle devam edersiniz zaten iyi de yapıyorsunuz.

Ama herkes reklam ve diğer engellerle kullanmak istemeyebilir ve böyle bir seçenekleri de varsa kullanmak isteyebilir.
Yani tamamen tercih meselesi, yargılayacak bir mevzu değil.
kasıt yok sadece ikilemde kaldım aydınlattıgın için teşekkürler

kasıt yok sadece ikilemde kaldım aydınlattıgın için teşekkürler
Teşekkürler.
Maalesef son zamanlarda başka bir uygulama ve konu hakkında bu girişimler oldu. Gerçi onlar sert ve yakışıksız cümlelerle sonlandı.

O yüzden sizin mesajınıza da biraz önyargılı baktım, kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin.

iyide gençler ben bu cahil kafamla diyorumki bu uygulama yapıcı aradaşlar reklamdan para kazanamazsa uygulama nasıl ayakta kalacak bu insanlarda robin hood degillerya modlamakla ayagımıza sıkmış olmuyırmuyuz ben bazen destek olmak için extra reklam izliyorum beni aydınlatırsanız sevinirim
Herkes reklam izlemek istemiyor şahsen ben hiç sevmiyorum olur olmadık zamanda olur olmadık reklamlar çıkabiliyor bu nedenden ötürü genelde kullandığım uygulamaları modluyorum dns engeli varsa kaldırıyorum veya reklamları komple kaldırıyorum geçenlerde gölge isimli uygulamayı da aynı şekilde yaptım onlar sıkıntı çıkardı ama hâlâ son sürüm modlu bir şekilde kullanıyorum. Destek olmak isteyen reklam izleyebilir ama ben reklam izlemek istemediğim için böyle bir yola başvurdum bunu da burada kullanmak isteyen olursa diye paylaştım. :)

Uygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.

Teşekkürler. hazır bu işten anlayan biri olarak sizden ricam bilgin tv apk sı çalışmamaya başladı o uygulama harikaydı ona da bir çözüm bulursanız sevinirim.

Teşekkürler. hazır bu işten anlayan biri olarak sizden ricam bilgin tv apk sı çalışmamaya başladı o uygulama harikaydı ona da bir çözüm bulursanız sevinirim.
Bilgin, vpn kullanınca giriş yapılıyor vodafone alt yapısı kullanıyosanız vpn gereği olmuyor fakat tt alt yapısı kullanıyorsanız vpn kullanmak zorundasınız çünkü bilgin sunucuyla iletişime geçiyor sunucuda muhtemelen Tr de yasaklı o yüzden vpn ile giriş yapmayı deneyin

Teşekkürler paylaşım için . Forum kurulduğundan beri aktif olarak değerli paylaşımlar yapıyorsunuz. Çok Teşekkürler 🙂↔️

Teşekkürler paylaşım için . Forum kurulduğundan beri aktif olarak değerli paylaşımlar yapıyorsunuz. Çok Teşekkürler 🙂↔️
Düşünceleriniz için ben teşekkür ederim. Eğer biraz olsun yardımım dokunuyor ise ne mutlu bana. :)

Hocam bu arada bilgini kontrol ettim uygulamaya vpn ile giriş yapılmıyormuş geliştirici engellemiş az önce modladım vpn ile giriş yapılıyor sabah upload ederim link bırakırım.
@dacunha10 hocam sizde sabah forumu kontrol edin özelden bilgini soruyodunuz vpn engelini kaldırdım :)

Uygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.

Süpersin emeğine sağlık

Patron maşaALLAH her yerde varsın aDamsın ellerine sağlık.

#Guncellendi
Uygulamada reklam kaldırma sonrası player da gitmiş bir kaç gündür düzelteyim diyordum yoğunluktan şimdi halledebildim. Uygulama reklamlarını kaldırdım ve reklam engelleme dns ile kullanabilirsiniz aynı zamanda player sorunu çözüldü aktif ettim.
Linki buraya bırakıyorum konuda ki linkide güncelleyeceğim.

İşinin erbabı mübarek. Jack patr0n Sparrow.

Başında bir yerde kaptan olması gerekmiyor muydu ? 😅 Replik bir yana estağfurullah abi elimden geldiği kadarıyla işte 😄
Kafiyesi kötü duruyordu 😂 Yine de seni kırar mıyım hiç!

Copilot image 1735069408880

Konuyu görüntüleyenler

Geri